kaç yaşınızdan beri araba kullanıyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Metocanos

Üye
12 yaşında otomatik l başladım. 13 ünd düz vits. işt 3 senedrde kullanıom

parson53

parson53

Üye
valla ben 13 yaşında denedim 14 te öğrenip 15 te bizim mercedes 190 ı kaçırdım ve şu an 19 yaşındayım şoförlüğüme diyecek yok

WEZALİM

Üye
9 yaşında başladım arabaya şuan otobüste kullanıyorum 16 yaşındayım

kotuadam_34

Üye
sıfır arabalar cıktı mertlik bozuldu bende 14 yaşımdayken direksiyonu ceviremiyodum sen 7 yasında nasıl araba kullandın ya bende bi iş var ya hepınız sallıyonuz hatırlıyorum vırajı alamayıp şarampolden döndugumu ortalıgı boş buldunuz sallıyonuz rampadan aşşa

mel.ek

mel.ek

Üye
ilk okul 3 te ögretmenlerime araba kullanmasını ögretiyordum ikl okul 5 tede ilk arabama sahip oldum.

1ai

Üye
1,5 yaşıda tır sürüyordum.

corchy

corchy

Üye
ben 14 yasındayım 11 yasından beri sürüyorum sorunsuz:oke:

sRkAnTt

Üye
bnde kullanmayı biliorum ama bbm wermio:D:D:D

remzi1529

remzi1529

Üye
11 yaşından beri ilk önce renault toros tan başladım şimdi 16 yım ve opel astra kullanıyorum

jatvalca

jatvalca

Üye
valla çocukluktan beri hep sürmeyi istemişimdir ama 19 uma kadar malesef süremedim

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
13 ama öncede 1 kaç defa

maliakg

maliakg

Üye
ben 7 yaşında başladım ama kucakta 11 yaşına kadar öle sürdüm 11 yaşından beride tek başıma araba kullanıyorum 11 yaşında ara sokaklarda sürüyodm yazın bzm yazlıkın olduu yer olan altınolukta otobanda 135 yaptım şu an 14 yaşındayım.. 12 yaşında ilk kez altınolukta otobana çıktım

memed493

memed493

Üye
bn 12 yşndan beri araba kullanıyorum ilk deneyimim araba kaçırmayla olmuştu sonrada babam öğretti şimdi kendime ait bi arabam var:oke:

dogandoganay

dogandoganay

Üye
11 yaşından beri kullanıyorum ve 16 yaşındayım

dogan_tire

Üye
açırdığım tarihi söylersem olmaz

13 yaşırndan beri tek veya ark ile sürüyorum :D

chakır66

chakır66

Üye
6 yaşımdan beri sürüyorum şimdi 15 deyim ama 140 la gidiyom

burakoksuzoglu

burakoksuzoglu

Üye
inanın 9 yaşımdayken arabay sabah ezanınadoğru evin önünden biraz yokuşolduğundan sesizbirşekilde indirirsonra çalıştırır ve gezerdim yaş 24 şimdide ambulans şoförülüğü yapıyorum :))

mehmetome

Üye
4 yaşımda yanıda şöförle başladım ve 8 yaşımda artık araba benimdi şimdi 13 yaşındayım babam doğum günümde bana BMW 5.20 D ALDI ŞİMDİ ONU KULLANIYORUM HERKEZE TAVSİYE EDERİM BMW kesinlikle modifiyelik bir araba değil çünkü araba zaten modifiye yapılmışın üstünde MÜTHİŞ BİŞEY ama babam bana yeni x5 ini sürmeme izin vermiyo neden acaba:)

--------------- Ekleme ---------------

burakcı lafım sana senden değil şöför bagaja atılacak çuval bile olmaz

maliakg

maliakg

Üye
offfffffffffffffffffff

by_sercan

by_sercan

Üye
8 yasından beri kullanyorm 1 kez kaza yaptm:d

Üst Alt