Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
internet ayarlarınızı LİVE yazıp 7048 gönderin. ayarlarınız size otomatik bir şekilde yüklenecektir.1 sms 2 kontördür. ayarlarınızı kur denildiğinde sizden şifre isteyecektir. şifresi 1234 sonra direk internete bağlanabilirsiniz.iyi kullanımlar
place3461
Üye
Arkadaşım sony ericsson un sitesine git yardım bölümüne gir orada net wap ayarlarıni yapabilirsin gerekli işlemleri yaptin mi saniyeler icin de ayarlar geliyor
place3461
Üye
Bence hic bi nokia sony ile karşılaştırılamaz nden mi? Ben de önceden nokia kullanıyordum nokiaların bazı modellerinin öyle bi iğrenç bi pixeli var ki o fiyata süper bi sony alina biliyor. Su symbian gaydesi de bence boş bi telefonu ne kadar geliştirebilirsin ki geliştirsen bile kalite belli bi düzeyde:-D git onun yerine güzel bi telefon al o özelliği taşıyan daha ii olur:-D ben Şuan size sony ericsson k790 i cep telefonumdan yaziyorum:-D gecen su 3g gaydesini bi nokiada bakayım dedim n70 aldim gerek yokmuş iğrenç bi görüntü kalitesi var madem hızlı interneti bi telefona koymuşsunuz e be kardeşim görüntü de iyi olsun dimi n70 de ise nokia 6600 görüntü kalitesi var bir de sony fotoğraf çekiminde de mükemmel ben diim karşılaştırma imkanıniz varsa bi karşılaştırın gerçeği sizde fark edeceksiniz