k790i(internet ayarlarlarını yapamıyorum yardımmmmmm edin)

Sponsorlu Bağlantılar

mustang61

mustang61

Üye
    Konu Sahibi
k790i(internet ayarlarlarını yapamıyorum yardımmmmmm edin)
arkadaşlar internet ayarlarını yapabilmek için deemediğim yol kalmadı yardım edin:vur: :ah:

xKEYx

Üye
bende bişey anlamadım bu işten.telefon yeni diye sanırım pekçok özelliğini henüz kullanamıyacaz yada yapamadım.

karides

Üye
Üzgünüm arkadaşlar ama TELSİM kullanıyorsanız durum daha da vahim. Zira ben K 750 kullanıyorum ve halen bu telefonla MMS gönderemiyorum. Yine de hayırlı olsun yeni telefonununuz, ayıptır sorması kaça aldınız?

__Midas__

__Midas__

Üye
hattınızın internet sayfasından ayarları isteseniz,zaten telefona (yani geneline) yeni hat takınca ayarlar gönderilsinmi diye sorar...

mustang61

mustang61

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim tel de sorun yokmuş turkcell hattım uluslararası dolaşıma açık olduğu için ayarlar çalışmıyomuş....

mustang61

mustang61

Üye
    Konu Sahibi
ben teli trabzondan aldım bundan 2 hafta once peşin780 fiyat istediler

The_Ghost

Üye
ben taksitle 800 e aldım 256 lık hafıza kartıda beleş

mustang61

mustang61

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar bu telefonun ses kalitesinden memnunmusunuz.:( k750 nin sesi çok daha iyi çıkıyodu.

MagNum

MagNum

Üye
sen daha hiç sony ericsson kuLLanmadım haLada anLamış deiLim nokia hergün yeni mükemmeL teLefonLar çıkarırken k7** serisine bu kadar iLqi var haLa anLayamadım :S

mustang61

mustang61

Üye
    Konu Sahibi
bende nokia cıydım bunun nedeni de symbian fakat nokia ile se nin fiyatları karşılaştırınca (fiyat-performans) se daha karlı gibi. goruntu kaliteside çok iyi

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye

siteye üye ol ayarları 10 saniyede sonyericsson sana kısa msj olarak gönderir sadece kur demen yeterli
birçok konuda bilgilendiriyor

abuvice .

Üye
nokia öldü beyler. gömülmedimi hala :ehe:

mustang61

mustang61

Üye
    Konu Sahibi
s.e min joistik takılmaya başladıııı:(

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
garanti varsa iyice bozulmadan götür

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye

bunlar çok güzelde nerden bulacağın tek sorun ben bi araştırim:bilmm

mustang61

mustang61

Üye
    Konu Sahibi
telefon kendini yere attıı :(( bana kapak lazımmm: fiyatlardan ve nerede bulabileceğimizden haberi oln var mı

ince_mehmet

Üye
joistik olayında hemen garantiye başvur yoksa elinde patlayabilir.Ses kalitesi konusunda biz bu telefonun özelliklerine baktığımızda daha ii bir ses kalitesi bekledik fakat unuttuk ki bu bir walkman telefon değil
fakat se bunu unutmadı ve belki de araya bir fark koymak istedi e bir telefonda herşey mükemmel olursa fiyatı da ona göre olur ve se bir üst model için hep alt modellerde birşeyleri eksik bırakıyor bu telefondaki eksiklik de ses ve video olayı.Göreceğiz ki bunlarda biri bir üst modelde tamamen veya kısmi olarak tamamlanmış olacak.Ama unutmamamız gereken birşey de bu telefonun mükemmel ötesi olduğu ben açıkcası çok memnunum k790 dan.

soldierfame

Üye
bende K790i kullanıyorum ama şu joistik olaylarına bide çözüm bulsalar 2 ay önce aldım ve daha yeni joistik yüzünden tamire servise gönderdim

gkntsn

Üye
nasıl telefon kullanıonuz ben alalı tam 1 yıl oldu telefon ilk aldığım gibi

denge0147

denge0147

Üye
hattın turkcellse internet ayarını yapacaksan WAP yaz 2222 gndr MMS yaz 2222 gndr gelen ayarları kaydet

Üst Alt