K750i YeniDen YaraTsaM Ne KaDar TuTar_?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mc_attack

Üye
    Konu Sahibi
K750i YeniDen YaraTsaM Ne KaDar TuTar_?
Sa arkadaşlar hayalim şu:
Bende 26/12/2005 model k750i var.Ben telefonumun servise gonderip servistern şunu isteyeceğim:
orjinal sony ericsson kapak(tam takım),joistik,telefonun kulaklık ve şarj girişinin yenilenmesini,telefonumun iyice temizlenmesini ve arızalı olan yerlerin yaptırılmasını isteyeceğim.Sizce bu tüm işlemler ne kadar tutar.Ve hayalim gerçekleşirse bu telefonu sonuna kadar saklayabileceğim yere kadar saklayacağım:aman2:.

Derbeder06

Derbeder06

Üye
sen bu kadar seyı servisten iste. servis senden 2 telefon parası daha ister soylemıs olayım.:))

N73BOY

Üye
Yan sanayi kasa 15tl

mc_attack

Üye
    Konu Sahibi
yan sanayi olmayacak orjinal
orjinale 35 felan diolar ama bilmiorum

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
sen hiç uğraşma.bi tane faceport al(kulaklık girişi.)bi tuş takımını yenile.kasa orjinaal bulaman.yok.orjınal derler ama bakma.sahte hepsi.bi k750i sahibinden telefonun kabını al yada sahte al.bana sorcan bu işleri sen.
çok yaptım.ama artık bıraktım.telefonun herşeyini kutusuna koydum.kutuyu bantladım.saklıyorum.

mcan12

mcan12

Üye
ben k750mi yeniden yarattım gayet güzel oldu 40 lira gibi bi fiyata mal oldu ancak parçaları ben taktım belki ondan az tutmuştur becerebiliyosan kendin yap beceremiyosan k750 o kadar etmez fiyat olarak

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
T700i al,j105i naite al.ama illada k750i diosan arasan temiz bulursun.temiz kullanan var.

davut562

Üye
toplam maliyet 90 lira

caglar_44

caglar_44

Üye
Eger uzun vadeli düsünüyosan Çin orjinali kasa 25 joistik 10 kulaklık ve sarj girisi 15 baska arıza varsa bilemem
ama temizlik için para alacaklarını sanmam normalde kendileri yapıyorlar yani toplamda 50 lira kadar masrafın olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...