pRime.
Üye
valla inkar edemem.Bakalım sistem neler başaracak.Şuan gördüğüm kadarıyla sevinçten uçuyorsun
sistem fevkalade olmuş yalnız androidden izler taşıyor.
Üretimi bitti abi malesef
stok'ta kalanları kasdetmiştim Can
Üretimi bitti abi malesef
novathor chipsetine sahip kaç cihaz kullandınız?
- - - Eklendi - - -
Tamam
vardır tabi olum sonuçta adamlar multitasking destekleyen bi cihaz yapıyorlar. N9/950'de olup bunda olmayan bir özellik bırakmazlar. Bir de bazı özellikleri göremememizin sebebi işletim sisteminin daha bitmemiş olması da olabilir. Ya da tüm özelliklerin gösterilmesine jolla izin vermiyor olabilir.
- - - Eklendi - - -
ben kaçırdım mert streamde hala var mıdır?
Aynen abi en iyisini yaptınBen satıyorum N9 umu var mı alan
Henüz hic novathorlu cihaz kullanmadım. Ayrıca novathor denilince hep aklima 1.2 cift çekirdek geliyor. Yanlış anlaşıldım galiba ama novathordan daha iyileride kullanılabilir
[ENGİN];5513794' Alıntı:
Alıcısı çok olurda sen satamazsın bu haberlerden sonra
[ENGİN];5513767' Alıntı:n9'lar karaborsaya düştü ya acayip fiyatlara satılıyor. arayanı çok ama bulan yok çünkü alan da satmak istemiyor.
bu konuda haklısın Serdar iyiki abimi kandırıp elinden almışım n9'u
Hazır karaborsa'ya düşmüşken satsak mı napsak
valla abi maemo forumunda çok ciddi paralara satmaya kalkanlar var ve alıcısı da oluyor genelde. başka ortamlarda da rastladım n9 arayanlara.
valla abi maemo forumunda çok ciddi paralara satmaya kalkanlar var ve alıcısı da oluyor genelde. başka ortamlarda da rastladım n9 arayanlara.
valla ben satmam abi n9 gibi bir cihaz daha çıkmaz bu piyasaya.
karar senin dostum.
Valla ben de çok kararsizim Serdar 920 kesin alacagim ama N9 u satmaya kiyamiyorum o yuzden ya her zaman el altinda olan birine hediye edicem ya da yanimda tasiyicam
ya bu işletim sistemini hangi marka kullanacak?
Çok güzel olmuş,umarım n9 kullanan arkadaşlar en kısa zamanda kavuşurlar jollaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?