scorpion11
Üye
Merak edenler icin kesinlestreyim, Cihazin s400 oldugu dogrulandi, cift cekirdek krait 300 islemciler ve adreno 305 grafik birimini kullaniyor.
Gelistrici modu ve terminali etkinlestirmek icin bir gelistirici hesabina sahip olmaniz gerekiyor.
Aslinda hala yapabilirsin benim jolla harbourda bir gelistirici hesabim var. Normal birisi de bu hesabi alabiliyor yani. Ayrica alternatif yollarin da cikacagina eminim cunku sailfish n9dakinden cok daha open source bir sistem.serdar, benchmark sonucu varsa paylasirmisin.
bu gelistirici modunu acma isini sevmedim. herkes n9'daki gibi istedigini yapamayacak anlamina geliyor.
Tarayıcı hakkında bende birşey söyleyeyim.Ben n9 un firefox tarayıcısına adblock eklentisini kurdum.fakat firefox açılırken 5-10 saniye firefox yanıt vermiyor kapatılsın mı diyor.Ancak 5-10 saniye sonra program açılıyor.Tek sıkıntı bu yoksa eklentiler gayet iyi çalışıyor.Merak edenler icin kesinlestreyim, Cihazin s400 oldugu dogrulandi, cift cekirdek krait 300 islemciler ve adreno 305 grafik birimini kullaniyor.
Yazilimdaki eksikliklerden bahsedeyim. Su an icin bazi cihazlarda klavyenin kendi kendine acilip kapanmasi, skype gbi bazi android uygulamalarinin cakilmasi gibi bir iki sorun bulunmakta. Yazilimla ilgili eksikler ve sorunlar geribildirimlerin artisiyla ve duzenli guncellemelerle giderilecek.
Tarayici icin cok hizli oldugu soylenmis ancak kaydirma uzerinde calisilmasi gerekiyormus. Ayrica linkler gerektiginden fazla hassasmis. Ufak tefek ayarlanacak seyler yani. Yalniz eger yanlis anlamadiysam firefox eklentilerini stok tarayicida kullanabilecegiz.
Cihazin Google play desteği yok yani google play ve bazi google servisleri kurulamayacak. ne jolla ne de google tarafindan desteklenmiyormus.
Gelistrici modu ve terminali etkinlestirmek icin bir gelistirici hesabina sahip olmaniz gerekiyor.
Ve fingerterm klavyesi harika
ben sailfish'in stok tarayıcısından bahsediyorum firefox'ta tabiki çalışacak. ayrıca android için firefox da kullanılabiliyor bunu da belirteyim.İnceleme videosu izlemek isteyen?Tarayıcı hakkında bende birşey söyleyeyim.Ben n9 un firefox tarayıcısına adblock eklentisini kurdum.fakat firefox açılırken 5-10 saniye firefox yanıt vermiyor kapatılsın mı diyor.Ancak 5-10 saniye sonra program açılıyor.Tek sıkıntı bu yoksa eklentiler gayet iyi çalışıyor.
Ufak tefek görsel glitchler haricinde sistem çok iyi çalışıyor.Galeri sade olmuş ama hoşuma gitti.İnceleme videosu izlemek isteyen?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?