Püf Noktası Galaxy S10 Pil Performansı Arttırma

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S10 Pil Performansı Arttırma
Geçtiğimiz günlerde Türkiye lansmanı yapılan Galaxy S10 serisi ülkemizde S10e, S10 ve S10 Plus modelleri ile satışta olacak. Yenilenmiş tasarım anlayışı ve ekran içi ön kamerası ile çerçevesiz akıllı telefon tasarımını adeta ayağa kaldıran şirketlerden biri olan Samsung şuanda AMOLED ekran paneli kullanan ve ekran içi kamera sensörüne yer veren tek şirket olarak dikkat çekiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Snapdragon 855 veya Exynos 9820 işlemci seçeneklerinin yanı sıra Android 9.0 Pie üzerinde çalışan One UI yazılımı ile kullanıcıların her isteğine çok hızlı bir şekilde yanıt veren S10 serisi şimdiden milyonlarca sipariş almaya başladı diyebiliriz. Cihazlar her yönleriyle üst düzey özellikler sunuyor olsalar da pil tarafında bazı kullanıcıların ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamayabilir.

Bu sebeple sizlere Galaxy S10 pil performansı arttırmak için yapabileceğiniz basit bir işlemden bahsedeceğim. Galaxy S10 sahip olduğu 3400 mAh kapasiteli pili ile bir günü tamamlayacak güce sahip olsa da yoğun telefon kullanan kişiler için bu kapasiteler yetersiz gelebiliyor. Öncelikle S10 pil performansını arttırmak için cihazınızın ayarlar menüsüne ve ardından pil menüsüne girin. Aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza gelecektir. Bu ekranda yer alan Power Mode ( Güç Seçenekleri ) kısmına tıklayın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sonrasında çok daha fazla pile ihtiyaç duyuyorsanız maksimum pil tasarrufunu seçebilirsiniz. Burada asıl önemli nokta Google tarafından Android işletim sistemlerine eklenen Adaptive Battery adı verilen yeni pil tasarrufu özelliği diyebiliriz. Bu özelliği açarsanız cihazınız boştayken bütün arka plan uygulamalarını durdurur ve pil harcamaz. Mutlaka bu özelliği açmanızı tavsiye ediyoruz. Bu sayede çok daha iyi bir pil performansı elde edebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt