[Joikusoft] JoikuSpot 2012 Edition v4.00(1185) Symbian^3 Signed [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

oguzalp44

oguzalp44

Üye
merhaba program da bağlantı sınırı varmı birde n8 de ne kadar hız alabilrim

cesur5534

Üye
öperatörün verdiği hız neyse o farketmiyor bağlantı sınırı yok şarzınız bitene ve internetiniz bitene kadar kota varsa

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

cesur5534

Üye
öperatörün verdiği hız neyse o farketmiyor bağlantı sınırı yok şarzınız bitene ve internetiniz bitene kadar kota varsa

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

umylee

Üye
Program çok güzel. N8 telefonumla bilgisayarımdan bağlanmak istiyorum fakat bilgisayarımda sürekli bağlantı hatası veriyor. Eski bilgisayarımla bağlanabiliyorum ama yeni bilgisayarım windows 8. Win 8 e uyumsuzluğumu var acaba.win8 le bağlanabilen var mı. bilgisayarım samsun n900

achambo

achambo

Üye
Program çok güzel. N8 telefonumla bilgisayarımdan bağlanmak istiyorum fakat bilgisayarımda sürekli bağlantı hatası veriyor. Eski bilgisayarımla bağlanabiliyorum ama yeni bilgisayarım windows 8. Win 8 e uyumsuzluğumu var acaba.win8 le bağlanabilen var mı. bilgisayarım samsun n900

ezspot dene istersen win 7 de çalışıyo 8 de de çalışır herhalde

umylee

Üye
tavsiye için teşekkürler onu da oviden satın aldım ama sonuç aynı. Delirtcek bu sorun beni.

- - - Eklendi - - -

ezspot dene istersen win 7 de çalışıyo 8 de de çalışır herhalde

tavsiye için teşekkürler onu da oviden satın aldım ama sonuç aynı. Delirtcek bu sorun beni

1omer1

Üye
Arkadaşlar Bendede Nokia 603 Fp 2 Var Ama Jouikuspot açıyorum bilgisayardanda bağlanıyorum bağlandı diyor ama googleden başka siteyr giremiyorum sorun ne olabilir...

cesur5534

Üye
Arkadaşlar Bendede Nokia 603 Fp 2 Var Ama Jouikuspot açıyorum bilgisayardanda bağlanıyorum bağlandı diyor ama googleden başka siteyr giremiyorum sorun ne olabilir...

arkadaşlar her ikisiylede win 8 e giriliyor ben kullanıyorum sorun yok ez spot daha kullanımı kolay geldi ve ne kadar internet harcadığınızı görüyorsunuz. Birde bağlanamayan arkadaşlar telefonunuzdan 3g seçili olsun ve 3g kapsama alanında olmalısınız yoksa edge hızında bağlanmaya çalışır bu da çok yavaş!

umylee

Üye
arkadaşlar her ikisiylede win 8 e giriliyor ben kullanıyorum sorun yok ez spot daha kullanımı kolay geldi ve ne kadar internet harcadığınızı görüyorsunuz. Birde bağlanamayan arkadaşlar telefonunuzdan 3g seçili olsun ve 3g kapsama alanında olmalısınız yoksa edge hızında bağlanmaya çalışır bu da çok yavaş!

cevabın için teşekkür ederim ama herşeyi denedim yinede win8 le bağlanamıyorum. Telin wifisi açık bağlantı 3g. Bilg da sabit ip bile denedim ama olmuyor. Sırf bu yüzden telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Telefonum n8

cesur5534

Üye
bi yerde bi yanlis yapiyorsun ben 701 telefonumla hem ez spot hemde joikuspot son sürüm 4.0 ile win8 li bilgisatarıma çok rahat baglanabiliyorum. Bunun yanında bluetooht ve usb den de baglanıp internet alabiliyorum alternatif olarak. Üç şekilde internet verilebiliyor. Ezspot veya joikuspot,bluetooht ve usb hepsiyle oluyor

TrBelle

TrBelle

Üye
ben kurdum programada giriyorum başlat dediğimde is başlatılamıyor neden ?

cesur5534

Üye
ben kurdum programada giriyorum başlat dediğimde is başlatılamıyor neden ?

telefon şarz ı az ise veya wifi kapalıysa bağlanmaz. Önceki mesajlarda da yazdım sorunsuz bağlanılıyor. Bağlanamayan arkadaşlar bi yerde yanlış yapıyorsunuz.

penah0

Üye
arkadaşlar bilmeyenlere diyorum ki şu proqramın çalışmasını istiyorsanız önceden telefonuzun wifi nı aktiv hale getirmelisiniz yoksa çalışmaz

Fuad199219

Üye
abi ben eskiden calisdiriyordum simdi calisniyor... Wifi aktiv hale getiriyorum... Baslatiyorum aktiv olur joiku lakin gormuyor diger cihazlar.neden?

- - - Eklendi - - -

New JoikuShare WiFi Phone File Transfer app now available for download at Joiku.com yaziliyor...

sezerr48

Üye
samsung için joikuSpot yok mu weya ona benzer bi program lütfn yardımcı olurmusunuz.

Cuska

Üye
arkadaşlar E72 için windows 8'i görmesi için hangi sürümü kullanmam gerek acaba? 3.2 var ama görmüyor..veya alternatif önerileriniz var mı?

Anil-D

Anil-D

Üye
:tşk:

gokce7374

Üye
Nokia c3 için uyumlu olmaz değil mi bu ? C3 işletim sistemi olarak symbian kullanmıyor, java tabanlı standart bir sürüm var. java için bu tarz program var mıdır?

cesur5534

Üye
Nokia c3 için uyumlu olmaz değil mi bu ? C3 işletim sistemi olarak symbian kullanmıyor, java tabanlı standart bir sürüm var. java için bu tarz program var mıdır?

pc ye internet vereceksen usb kablosuyla dene çok güzel ve hızlı internet veriyor. Tabi 3g açık ve kapsama alanında olacaksınız. Nokia pc suit ile

cuneytt1

cuneytt1

Üye
Sağol Kardeşim

Üst Alt