@
emreozel22
dostum pil sorunu ile ilgili birkaç ipucu sana
bende ilk aldığımda öyle olmuşu, delirmiştim pil bir gün zor dayanıyordu.
1.Wifi'ın açık olması, ekran parlaklığının otomatik'de olmaması pili çok etikleyen faktörler.
2.müzik ve video gibi şeyler izleyip/dinlemek pili çabuk yiyor.
3.teli aldığın yere gidiyorsun, pilimde bir arızam var ya geri alın bu teli yada pili değiştirin diyorsun.(pilinde sorun olması pek muhtemel).diyorum bende saçımı başımı yolmuştum.(yani garanti süren daha bitmiş olamaz
)
4.hareket tuşlarını aktif ettin mi? eğer cidden çalışmıyorsa bu telefon sorunudur yine teknosaya götürüp kafalarına atma hakkın vardır.
Youtube,dailymotion gibi sitelerden video izleyemiyorum. FlashLite var deniyordu ama ya yanlış bilgiymiş yada ben halen beceremedim. Program konusuna gelirsek, getjar.com sitesinde bir takım programlar var, girip denemeni tavsiye ederim. Wifi algılaması gayet iyi telefonun
bence sende benim gibi karamsarlığı bırak, biraz uğraş daha güzelleşiyor kullanımın. Ayrıca samsung jet iphone'a en çok benzetilen model. Görüntüsü de gayet başarılı.
Bakarsın bir arkadaş gmail/hotmail ayarları için link de ekler buraya. maillerini almak da pek basit çünkü. facebook'a da rahat giriyor ama dediğim gibi ne yazık ki video oynatmak mümkün görünmüyor