Jet aldım, pişmanım.....

Sponsorlu Bağlantılar

emreozel22

Üye
    Konu Sahibi
Jet aldım, pişmanım.....
Büyük heveslerle ve buradaki olumlu yorumlarla 900 TL ye aldığım Samsung Jet telefondan inanılmaz derecede soğudum.
Ne navigasyonu çalışıyor nede işe yarar bir program var.

Yaklaşık 400 TL daha ucuza olan Nokia 5800 bile bu telefona on basar.
Symbian uygulamaları bile testeklemiyor.

Ben aldım, çok memnunum diyen arkadaşlar neyinden memnun?
Şarjı bile 1.5 günün üstüne çıkamadı.

Almayı düşünen arkadaşlar 5800 ile birkez daha kıyaslayıp ondan sonra karar versin...

rapman

rapman

Üye
5800 da güzel ama 5800ın problemi de dokunmatik tuşlarına bastığın zaman biraz geç cevap veriyor

ressam58

ressam58

Üye
Sevgili arkadaşım!Bir telefndan beklenen şey bence abartılmamalı.Bütün gün sen yüklediğin proğramları kullanıyormusun?Veya herkes nagivasyonlamı yol buluyor bu ülkede!Bence böyle şeyleri düşünüpte can sıkmaya gerek yok.Verdiğin paraya yazık etme.Kibar mükemmel bir ekranı olanve çoğu java proğramları çalıştıran çok klas bir alet.herşeyi geç 5800 dan fotoğraf konusunda 100 kat daha iyi bence.

emreozel22

Üye
    Konu Sahibi
Çok büyük beklentilerle telefonu almadım ancak telefonun özelliklerinde yazan navigasyonu kullanmayı istemek en doğal hakkım. Ayrıca çok sık seyahat ettiğim için navigasyon cihazı almayı düşünüyordum ki 2 yıl ücretsiz navigasyon hediyesi olduğunu görünce vazgeçtim navigasyon cihazı almaktan ve bu telefonu aldım.

Evet bütün gün telefonu kullanmıyorum ama ihtiyacım olduğunda da işe yarar hiçbir özelliği yok.
Hareket tuşları bile çalışmıyor.
Teknosa dan aldım. Süresi bitmeseydi kesinlikle iade edecektim.

Bu telefonu kullanıpta ben herşeyinden çok memnunum, şu şu özelliklerini çok seviyorum diyen var mı?

abdussametagd

Üye
ben memnunum kardeşim madem beyenmiyosun iice araştırsana nie hemen gidip alıon.

cevizms

Üye
@emreozel22
dostum pil sorunu ile ilgili birkaç ipucu sana:)
bende ilk aldığımda öyle olmuşu, delirmiştim pil bir gün zor dayanıyordu.

1.Wifi'ın açık olması, ekran parlaklığının otomatik'de olmaması pili çok etikleyen faktörler.
2.müzik ve video gibi şeyler izleyip/dinlemek pili çabuk yiyor.
3.teli aldığın yere gidiyorsun, pilimde bir arızam var ya geri alın bu teli yada pili değiştirin diyorsun.(pilinde sorun olması pek muhtemel).diyorum bende saçımı başımı yolmuştum.(yani garanti süren daha bitmiş olamaz:))
4.hareket tuşlarını aktif ettin mi? eğer cidden çalışmıyorsa bu telefon sorunudur yine teknosaya götürüp kafalarına atma hakkın vardır.

Youtube,dailymotion gibi sitelerden video izleyemiyorum. FlashLite var deniyordu ama ya yanlış bilgiymiş yada ben halen beceremedim. Program konusuna gelirsek, getjar.com sitesinde bir takım programlar var, girip denemeni tavsiye ederim. Wifi algılaması gayet iyi telefonun:)

bence sende benim gibi karamsarlığı bırak, biraz uğraş daha güzelleşiyor kullanımın. Ayrıca samsung jet iphone'a en çok benzetilen model. Görüntüsü de gayet başarılı.
Bakarsın bir arkadaş gmail/hotmail ayarları için link de ekler buraya. maillerini almak da pek basit çünkü. facebook'a da rahat giriyor ama dediğim gibi ne yazık ki video oynatmak mümkün görünmüyor:(

pekanlamam

Üye
Merhaba arkadaşım. Ben de bu telefondan aldım, yaklaşık 20 gün oldu. ilk günler senin de dediğin gibi, şarjı çok az gidiyordu. ancak bir kaç tam şarjdan sonra, şuan en az 3-4 gün gidiyor. Bu süre zarfında, konuşma-internete girme-bluetooth kulaklık ile kullanma gibi aktiviteler de dahil. Sanırım pilinde ya da şarj şeklinde sorun var. Pilini tam bitir, usb den değil de, elektrikten şarj et. Göreceksin, şarjı daha uzun gidecek. Pişman olunacak bir telefon değil bence. tabii ki göreceli bir durum aynı zamanda..

muratblow

Üye
Kardeş ben 1 ay falan 5800 kullandım
görüntüsü jetin yanında çin malı gibi duruyor ayrıca 5800 çok takoz 2 gün önce jet aldım görüntü kibarlığı süper şarjı biraz az gidiyo ama bütün samsunglar öyle

ircan

ircan

Üye
bence sinir olmana gerek yok iki hafta önce alıp sattım ve 6 gun kullandım navigatöre gelince benm maxicep ten indirdigim navigatörler telefondaki orjinal olanlara kat kat güzel illa navigatör istiyorsan bende 5230 var ve fiatı olsun telefonu olsun üstüne tanımayabilrim sarzı 3 gun gidiyor ve gunde 4 saatten asagıya dusmez gorusmem mesaj falan hiç yok fakat aldıgın telefonu yabana atma divx acması ve o kaliteli ekranda izlemek yeter de atar insana tabikide pahalı bencede telefon ama olsun kendini sogutmana gerek yok illa pişmansan değiştirebiliriz seninle ;)

[Cenk]

[Cenk]

Üye
bence iyi telefon

izmirligenc

izmirligenc

Üye
arkadasim aslinda ilk alinan telde son teknolijilerde hicbirsey yok telefonunu begenip aliyorsun daha sonra ne istiyorsan maxicepte google da getjar benzeri yerlerde diledigin programi indirip kurup deniyip kaldirabilirsin sarja gelince hic kullanma 6 gun gider hep muzik dinle video izle 5 saat gider tamamen kullanici kaynakli

silver021

silver021

Üye
yaw yeride get kardeşim.. jetini sana verende suç.. alaydın nokiadan anca takoz olur.. sen oyun oynamak istion herhalde.. o zaman nokia al.. sonrada içini dışını mahvet at.. zaten kapakları plastik 1 yılda soyulur dökülür (:

niyogara

Üye
dotum bende navigasyon dahil tüm proğramlar iyi çalışıyor bende memnunum jet ten

dolmetscherin

Üye
merhaba
ben de jet aldım ama daha ucuza almak icin ingilteredeyken aldım. ve alırken gps i nasıl kullanıcagıma dair hıcbsy sormadım:(
sonra tr ye gelınce ogrendımkı burda hem hafıza kartı hediyelıymıs hemde kartta gps yukluymus. ben sımdı nerden bulucam naısl yuklucem ve nasıl kullanıcam gps i. lutfen yardım edın.

onurcan0202

Üye
ben cok memnunum herseyıyla spuer telefon

dolmetscherin

Üye
lütfen bana navigasyonu nasıl kullanacagım konusunda yardım edin. yanı nerden bulacagım. TRden almadıgım ıcın ben de yuklu de dııl. nerden edinebılırım ucretsız olarak??? sımdıden tesekkurler

muscler

muscler

Üye
şarj için tam olarak 24 saat sarja bırakman lazım telefon kapalıyken sonra gör bak 3 saatte sarj olur ve sarj sorunu çekmezsin

dolmetscherin

Üye
neden kımse cvp yazmamıs benım sorularımaa. ben nerden bulucam ucretsız olarak bu telefona gps ya:(
lutfen yardım edın

Takipçi Satın Al

Üst Alt