Optimus Black'ime bu romu kurdum, harika birşey ya.. Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar.. Son derece muazzam vede çok hızlı oldu telefon ayrıca çabuk şarj oluyor ve şarjı uzun süre gidiyor. Bugün şarj edip test edeceğim ALLAH nasip ederse
Teşekkür ederim bu güzel konu için![]()

Acaba siz hangisini yükleme mi önerirsiniz v28c mi yoksa cm10 mu ayrıca cm 10 stock android teması var değil mi? Ayrıca ne root ne de rom yuklemedim daha önce en basit nasıl yapabilirim anlatımı varsa link alabilir miyim acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın. Yazılım yükleme konusunda çok sanssizimdir da
Şu bildirim ışıklarını hala yapamadılar
Ayarlarda var fakat OB uyumlu değil sanırım, lg led notification'ı da denedim olmadı.

Şu bildirim ışıklarını hala yapamadılar
Ayarlarda var fakat OB uyumlu değil sanırım, lg led notification'ı da denedim olmadı.

P920 ye ıcs sürüm gelicekmi?
resmi sürümden hayır geleceğini pek ummuyorumcm10'nun özellikle şarjından çok memnunum, batarya grafiği telefon boşta iken düz bir şekilde ilerliyor daha ne olsun
![]()
Tamam root edersin cwm ile yüklersin tertemiz olur![]()
unlockroot.com a girip programı indirip telefon driverleri bilgisayara yüklü ve internete bağlı olarak root a tıkladığınızda telefonunuz rootlanacaktır..Nasil rood yapim ki uyumlu rood varmi p920 icin?