[JellyBean 4.2.1 ]CYANOGENMOD10.1 for OPTİMUS BLACK[ RESMİ SÜRÜM][STABLE]

Sponsorlu Bağlantılar

nefer1280

Üye
Kardes bu p920 ye uyarmi

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
hayır kardeşim ona başka rom bulman lazım yakında 3d içinde rom paylaşıcam

nefer1280

Üye
Eyvallah kardesim de bu makina bana yurt disindan geldi guncelleme bile yapamiyom

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Tamam root edersin cwm ile yüklersin tertemiz olur :oke:

technoshark

technoshark

Üye
Optimus Black'ime bu romu kurdum, harika birşey ya.. Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar.. Son derece muazzam vede çok hızlı oldu telefon ayrıca çabuk şarj oluyor ve şarjı uzun süre gidiyor. Bugün şarj edip test edeceğim ALLAH nasip ederse :)

Teşekkür ederim bu güzel konu için :)

• Beğen
Tepkiler: alaStar
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Optimus Black'ime bu romu kurdum, harika birşey ya.. Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar.. Son derece muazzam vede çok hızlı oldu telefon ayrıca çabuk şarj oluyor ve şarjı uzun süre gidiyor. Bugün şarj edip test edeceğim ALLAH nasip ederse :)

Teşekkür ederim bu güzel konu için :)

Hayırlı olsun kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark

Hendry1237

Üye
Acaba siz hangisini yükleme mi önerirsiniz v28c mi yoksa cm10 mu ayrıca cm 10 stock android teması var değil mi? Ayrıca ne root ne de rom yuklemedim daha önce en basit nasıl yapabilirim anlatımı varsa link alabilir miyim acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın. Yazılım yükleme konusunda çok sanssizimdir da

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Acaba siz hangisini yükleme mi önerirsiniz v28c mi yoksa cm10 mu ayrıca cm 10 stock android teması var değil mi? Ayrıca ne root ne de rom yuklemedim daha önce en basit nasıl yapabilirim anlatımı varsa link alabilir miyim acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın. Yazılım yükleme konusunda çok sanssizimdir da

Ben ikisinide öneriyorum cm10 daha performansı yüksek bir rom ayrıca dediğiniz gibi jellybean stock teması var resimdede görmüşsünüzdür v28cde ise lg arayüzü var ben onuda beğeniyorum rom atma konusunda da 1 hafta içerisinde bir anlatım yapıcam sizin gibi yeni başlayan arkadaşlar için o konuyu takip ediniz

İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz teşekkürler

ofpistan

ofpistan

Üye
Şu bildirim ışıklarını hala yapamadılar :)
Ayarlarda var fakat OB uyumlu değil sanırım, lg led notification'ı da denedim olmadı.

• Beğen
ofpistan

ofpistan

Üye
resmi sürümden hayır geleceğini pek ummuyorum :ehe cm10'nun özellikle şarjından çok memnunum, batarya grafiği telefon boşta iken düz bir şekilde ilerliyor daha ne olsun :D

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
ofpistan

ofpistan

Üye
Acaba benim gosms mi uyumsuzluk yapıyor :hmmm ben çalıştıramadım mesaj geldiğinde ekran kapandıktan sonra selektör yapmıyor.

Serhenkk

Serhenkk

Üye
P920 ye ıcs sürüm gelicekmi?

• Beğen
bluemai

bluemai

Üye
resmi sürümden hayır geleceğini pek ummuyorum :ehe cm10'nun özellikle şarjından çok memnunum, batarya grafiği telefon boşta iken düz bir şekilde ilerliyor daha ne olsun :D

arkadaşlar bişey sormak istiyorum. teli dün edindim fakat hotspot internet erişimi menüsü yok, yani usb ile bigisayardan veya notbooktan telefonun internetini kullanamıyorum bahsettiğiniz cm10 da bu sorun devam ediyormu acaba? bir de romun kdz dosyasını direkt sd nin ana dizinine atsak cwm ile kurabilirmiyim tel rootlu. teşekkürler..

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sakın kdz yi atıp cwm ile kurayım deme tel brick olur hotspot var sen görememişsin iyi bak cm10 da da hotspot var

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Nasil rood yapim ki uyumlu rood varmi p920 icin?
unlockroot.com a girip programı indirip telefon driverleri bilgisayara yüklü ve internete bağlı olarak root a tıkladığınızda telefonunuz rootlanacaktır..

turkuaz12

Üye
ağa bunu sft ile nasıl yukleriz peki?

• Beğen

Üst Alt