[JB][4.1.2]G-wonder Rom

yokartk

Üye
greenify kullanıyorum dostum ama ben gün içinde max %2-3 katkı yaptıgını düşünüyorum. benim kullanış tarzıma ancak bu kadar etki ediyor o yuzden cm9 dan devam ediyorum
 
greenify kullanıyorum dostum ama ben gün içinde max %2-3 katkı yaptıgını düşünüyorum. benim kullanış tarzıma ancak bu kadar etki ediyor o yuzden cm9 dan devam ediyorum
Sanirim elinizden dusurmuyorsunuz
 
Tepkiler: mürteza16
bu romdan çok bahseden var hemen indirip deneyeceğim benim için önemli olan sarj. sarjı iyiyse zaten sürekli kalabilirim ya da v2ye kadar
 
Arkadaslar ben buna unbelievable romda kullanilan stock klavye yuklemek istiyorum t9uyla filan herseyiyle yardimci olur musunuz?
 

Wolf389

Üye
Hocam süper bir rom. Bu da direk linki :


Denediğim oyunlar:
1- Asphalt 8
2- Nfs Most Wanted
3- Fifa 14
4- Nova 3
5- Modern Combat 4
6- Gta San Andreas
Asphalt 8 oynamışım dedin performans ayarlarındaydı ve takılmalar oldu bnde
 

bycrsm

Üye
rom u kurdum ama dünya ligi yok neden bilgisi olan var mı
 

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Dünya ligi yok derken??
 
Tepkiler: T.serdar

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Sdcardda ise yedeklerinizi alıp sdcardi formatlayin
 

merica06

Üye
Merhaba Yeri değil biliyorum birtürlü çözemedim su sorunu benim sd kart sürekli böyle oluyor şimdiden tesekkur ederim [/URL]
 

themotto

Üye
Bu flash belleklere bulaşan bir çeşit virüs. Ana dizine de bulaşması teknik olarak mümkün ama windows'un çalışma protokollerinden dolayı ( protokolden kastım çalışma düzeni ) pek olmuyor . Şimdi bu durumun çözümü için aklıma ilk gelen yolu yazayım sana, umarım işine yarar. Olmazsa yine yaz bakalım duruma tekrar.
  1. 1- kart içinde bir dosya aç , sonra flash diskteki tüm klasörleri bu dosyaya kopyala sonra bu yedekleme klasörünü winrar gibi bir programla şifreli olarak rarla. ( burda şifreli olarak rarlanmasının olayı da şu, bazı virüs programları illa tıklayıp açınca çalışmaz. -aslında teknik olarak illa aktifleştirilmeleri lazım tabi ama her zaman senin bizzat çalıştırman gerekmez, bazen farkında olmadan windos aktifleştirebilir. ki virüslerin olayı budur zaten genelde. neyse uzatmayım- işte rar şifreli olması dosyanın aktifleşmeden önce mutlaka senden onay alınmasını garantiler. Rar lamadan da yapılablir bu ama şuan bilgisayarına ulaşamadığım için en basit ve kolay şekli anlatıyorum)
  2. Bu rarlı dosyayı bilgisayarında bir yere at.
  3. Bilgisayarım'a gir , kart klasörüne sağ tıkla, özellikler, araçlar, orda en üstte diski gözden geçir olacak ( şuan windows ingilizce kullanıyorum o yüzden check disk nasıl çevrilmiş hatırlamıyorum ama en üsttekine bas sen, zaten 3 tane. )
  4. Şimdi yüksek ihtimalle sorun düzelmiş olması lazım. Eğer düzelmişse , veri kaybı yaşama durumun olabilir. Bunun için internette programlar var (testdisk gibi ) bunlardan biriyle kaybolanı kurtarabilirsin
  5. rar'lı dosyayı niye aldık dersen, bellek üzerinde çalışırken her zaman veri kaybı riski vardır. O nedenle yedek alıp çözüm işe yaramazsa başka bir yöntemi temiz şekilde denemek iyidir.
Son olarak, eğer bu hata sürekli oluyorsa nedeni çok yüksek oranda virüs değildir. eğer kartın 4gb ve üzerineyse , eski nesil usb ler sadece 2gb a kadar desteklediğinden yine dosya bozabiliyorlar. (Bu kart okuyucular için de geçerli )
Yani sürekli aynı hataları alıyorsan sorun virüs değilde kart okuyucundan yada usb porttan da kaynaklı olabilir
 
Format ve chsck disk ile duzelir