hayır öyle değil. bu sadece wondera özel bir site biz hala maxideyiz zaten üyeleri maxiden başka siteye çekmek yasak (bysalih41 dikkat et aman ban yersin ) bir ara biri maxi+ diye bişey çıkarmıştı gerçekten de iyiydi ama modlar izin vermedi.
Sagol kardesim bi yonetici isminide sen yaz banlamasi icin darko gibiAyrica amacim da irtada site kisisel degil@sir mordred buyuk adamsin zamaninda
Uyarmistin
@-Emre 'den özür dileyerek son birşey söylemek istiyorum
1-bir sitenin linkini vermek o sitenin direk reklamını yapmak anlamına gelmez eğer öyleyse şuana kadar trilyonlarca kez xda'nın reklamını yapmışız demektir ki kimsenin bunu yadırgamaması ama wonderoid.com'un linkinin verilmesini yadırgaması ilginç
2-darko konuştuğun adam 2 katın yaşında(16>32) bir sonraki yazışmalarında bunu dikkate alarak yazmanı tavsiye ederim
Kardeşim reklam yapma hakkında bir şey belirtmek istiyorum. Xda gibi büyük sitelerin linkini verince bir şey olmaz. Zaten o büyük site olduğu için herkes biliyor ve linkini versekte herhangi bir sıkıntı olmaz. Ama wonderoid gibi yeni açılan, büyük olmayan, pek fazla tanınmayan sitelerin linkini vermek reklama girer. Çünkü pek fazla kişi tanımıyor. Bu yüzden reklama girer.
Konuyu dağıtmanın anlamı yok burası bi yardim amaçlı bölüm herkes kendine biseyler alır yada verir derdi olan arkaşlar konu dışı bölümünde işini görebilirler
@-Emre 'den özür dileyerek son birşey söylemek istiyorum
1-bir sitenin linkini vermek o sitenin direk reklamını yapmak anlamına gelmez eğer öyleyse şuana kadar trilyonlarca kez xda'nın reklamını yapmışız demektir ki kimsenin bunu yadırgamaması ama wonderoid.com'un linkinin verilmesini yadırgaması ilginç
2-darko konuştuğun adam 2 katın yaşında(16>32) bir sonraki yazışmalarında bunu dikkate alarak yazmanı tavsiye ederim
ne demek haklısın kardeşim ama insanların yanlış anlıyor. Adam gelin zorla girin siteme bırakın maxiyi demedi. Samsungun bile reddettiği bi cihaz için portal açmış, haber veriyor. bence reklam olarak bakılmamalı ki zaten maddi bir gelir de söz konusu değil. Neyse bundan sonra bu konuya lütfen tartışmak için yorum atmayalım.