ahmet.sekmen83
Üye
Selam ben 2gun oldu bu romu yukleyeli rom gercekten guzel ama eksikleri var telim cok isinma yapiyor ve kamera sarj 20 de fotoraf cekerken flash yandinda telim kapaniyor artilari ise donma pek yasamadim cwm 6.0.1.2 yukledim sikinti cikmadi isima sorunu var diye cwm yukseltim 6.0.4.5 yine ayniArkadaslar cwm 6.0.4.5 ile batarya kalipre nasil yapilir bilen varsa lutfen yazsin rom icin tesekurler
bende ısınma gibi bi sorun olmadı dahaSelam ben 2gun oldu bu romu yukleyeli rom gercekten guzel ama eksikleri var telim cok isinma yapiyor ve kamera sarj 20 de fotoraf cekerken flash yandinda telim kapaniyor artilari ise donma pek yasamadim cwm 6.0.1.2 yukledim sikinti cikmadi isima sorunu var diye cwm yukseltim 6.0.4.5 yine ayniArkadaslar cwm 6.0.4.5 ile batarya kalipre nasil yapilir bilen varsa lutfen yazsin rom icin tesekurler
dostum indirdim denedim başlarda hafif kastı sonra takılmasız oynadımG-wonder romunu yükledim bi kaç oyunda sorun yaşamadım oyunlar ; Benim Tom , Cut the rope 2 , Subway surf , Çılgın hırsız bunları test ettim sorun yok ama dünLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu adresteki oyunu yükledim telefon kastı takılmalar oldu. sorun nedir?
Eskiden cwmde wipe battery stats vardı ordan yapılabiliyordu ama artık yapılmıyor eski sürüm cwm yüklemek gerekcwm ile batarya kalibre edilmez diğer yöntemler için google amcaya bir sor derim
Rom toolbox pro kullaniyor musun ?Selam ben 2gun oldu bu romu yukleyeli rom gercekten guzel ama eksikleri var telim cok isinma yapiyor ve kamera sarj 20 de fotoraf cekerken flash yandinda telim kapaniyor artilari ise donma pek yasamadim cwm 6.0.1.2 yukledim sikinti cikmadi isima sorunu var diye cwm yukseltim 6.0.4.5 yine ayniArkadaslar cwm 6.0.4.5 ile batarya kalipre nasil yapilir bilen varsa lutfen yazsin rom icin tesekurler
Eskiden cwmde wipe battery stats vardı ordan yapılabiliyordu ama artık yapılmıyor eski sürüm cwm yüklemek gerek
Rom toolbox pro kullaniyor musun ?
ben kullanıyorumda nedenEskiden cwmde wipe battery stats vardı ordan yapılabiliyordu ama artık yapılmıyor eski sürüm cwm yüklemek gerek
Rom toolbox pro kullaniyor musun ?
Rom toolboxda wipe battery stats varWolf38post: 6961498' Alıntı:ben kullanıyorumda neden
tmm usta bide greenify xposed ile kurdum hadi hayırlısıRom toolboxda wipe battery stats var
Ama sir mordred hocam calismiyor diyo o diyosa dogrudur
Deneysel ozelliklerini aktif et greenifyin hangilerini aktif etmen gerektigini mantikli okuyunca anlarsin zatentmm usta bide greenify xposed ile kurdum hadi hayırlısı
aktif ettim ustaDeneysel ozelliklerini aktif et greenifyin hangilerini aktif etmen gerektigini mantikli okuyunca anlarsin zaten
KesinlikleBilmem faydası olur mu ama backup romlarda bu sorunu yaşarsın. En iyisi kalibre etmek
kardeşm bu rom senin mi
yok kardeşm bn yarn merkeze gder yüklerm ve blgnze artk 2014den sonra ne ultrasurf nee başka brşey çare olur bnm sadece alndğm nokta şuki dkkat eder yada yorumları okursan herkesn sorunu çzülmüş ve onca insan olmasna rağmen birisi bana olumlu yada olumsuz br cevap vermemş :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?