Jar. destekli antivirüs programı arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

sametmesut

Üye
agalar nerde virus programıü

WaRRioRKinq

Üye
yok mu yani jar anti virüs

--------------- Ekleme ---------------

bi TANE BİLE YOKMU

AZADE27

AZADE27

Üye
link ölmüş

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
ya virüs olmasa bile virüse benzer bişe kaçıyo işte telefona ben kendi telefonumda gördüm bunu...

anvir56

Üye
arkadaşlar birisi virüs kodu yazarsa neden virüs bulaşmasın java telefonlara
windows'a hergün birsürü virüs yazılıyor neden çünkü en çok windows kullanılıyor.Linux kullanıcısı az olduğu için çok az virüs yazılıyor
sonrada virüs işlemiyor diyorlar.

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Bulaşıyo Ya Ben Teli Servise Gönderdim Modeli Sony Ericsson W700i Virüs Bulaştı Diyo Nasıl Oluyo Tam 5 Dfa Servise Gitti Hepsinde De Virüs Bulaşmış Dedi Adam.
Ben önceki telefonuma(K750i) jar destekli bir anti-virüs bulmuştum ama oda bir işe yaramıyordu zaten çünkü jar destekli telefonlarda virüs yok.

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
ya ben buldum diyorum indirsenize....

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Karşıma Çıktı sizinle paylaşıyım dedim

Linkten indirin
Not:Ben Denemedim.Yorumlarınızı Bekliyorum

12bildir...

Üye
genclik bende ariyorum bi yardim

yaa bulamadım bi türlü yardım lütfen

genc_kurt

Üye
o ho böyle olmaz ki bir kaç programda siteye atın arkiler program indir mek istıyoooooo.saygılasrımla

karazafer_

karazafer_

Üye
java anti virüs var hemde kasperesky:d: ama uydurma java tabanlı tellere asla virüs bulaşmazz...bu kesindir eğer size biri e250 ye virüs bulaşmış derse gülün geçin :) :ehe

haydarmert

haydarmert

Üye
evet arkadaşlar jar desdtekli telefonum var sınıftan bir arkadaştan birşeyler attım telefonum yavaşladı virüsten çok şüpheleniyorum hiç değilse içim rahat etsin diye arıyordum burayı görüp okuduğumda kafam daha çok karıştı.. :(

cihatgenc

cihatgenc

Üye
java telefona virüs girmezzzz

xXxFranKxXx

xXxFranKxXx

Üye
Lütfen varsa yazın çok ihtiyacım var telefonum değişti lisedeyim n 92 elimden alındı 2700 classıc almak zorunda kaldım sürekli virüs kapıyor telefon arqilerimle alış veriş yapıom telefonu bilgisayara takıom hemen virüs uyarısı gelio

edd1997

Üye
:D xD

maxicep9993

Üye
al kardes belkı ısını gorour

ömer_21

Üye
s40 a göre antivirüs kesinlikle yok boiuna uğraşma ayrıca virüsler hafıza kartına bulaşırsa hep biçimlendirmek zorunda kalırsın arada bir hafıza kartına şifre de giriyor ve telefon kendiliğinden kapanıp açılıyor
NOT:Eğer telin çok fazla zorlanırsa batarya patlayabilir.Benim tel bi ara o noktaya kadar geldi...

baytan05

Üye
internete girip birşey indirir sen bulaşır

camoluk_94

Üye
nasıl girmez öyle bir girerki sen nokia 2600 clasıc bi bu telefona bak telefon S40 ama S60 larla kapışır tek eksigi hafıza kart yeri olmayışı

buldum aga nasılyok nod 32 2600c de çaşılıo

Takipçi Satın Al

Üst Alt