Jar. destekli antivirüs programı arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

falcon.ozan

Üye
arkadaşlar evet java tellere virüs bulaşmıyor ancak attığınız bir dosya sisteme zarar verebiliyor ancak bu virüsten degil herhangi bir dosyanın bozuk olması programlarda soruna yol açıyor iste bu sebepten ötürü fazla bilinmediği icin virüs olarak algılanıyor.ben java yazılımlar üzerinde çalışıyorum oradan biliyorum.Ancak java icin antivirüs programları var linki yazacağım buraya.Ama program rusca ingilizce bulamadım.

muhammed381

Üye
arkadaslar bn nokia 6303c kullanıyorum ve benim telefondada virüs var siliyorum siliniyo geri geliyo bazı virüslerde silinmiyo sistem dosyası yazıyor telefon .sis desteklemiyor jar olan bi antivürüs programı lazım bana acil yardım edin beyler.

serhatcavdar

Üye
arkadaşlar her hafıza kartlı tellere virüs bulaşır ben kaç defa kendi telefonumda buldum telefonum 6300 bulaşmaz diyenler yanılıyor hiçbir aslı yok

abandonware

abandonware

Üye
kasperskyın bir sayfasında okudum ilk java tabanlı virüsü bulmuşlar belki 2 telefonda olsa bile sonuçta bir risk var.

Sepet42

Üye
arkadaşlar bişi sorcam nokia 6303 e uygun virüs prog. varmı yada onda virüs olurmu:P:

franklinda

franklinda

Üye

java antivirüs ve sis antivirüs programları mevcut java için anti virüs yazılımı eksikliği olsa bile virüs mevcut maalesef emin olmak isteyenler için link atıp mağdur edemem virüs nedeniyle

talhagac

Üye
s40 telefonlarda virüs bulunabilir ama s40 telefona yapacağı tek şey var yavaşlatır virüslü bir s40 tel bt ile başka herhangi bir telefona bağlanırsa virüs geçer bnm tel n70 arkadaşın telefonu 6300 dı arkadaşta virüs var ve telefonu çok yavaş arada oyun-tema istediği zaman atıyorum o zaman virüs bulaşıyor benm telefona.sonra siliyorum sonuç olarak s40 telefonda virüs bulunur ve bt ile bağlanırsan geçer

exotyc

exotyc

Üye
Yaw Hiç Mi Kafanız Çalışmıyor.Usb İle Telefonu Pc Ye Bağlayıp Telefon Hafızasını Ve Hafıza Kartını Pc Deki Virüs Programıyla Tarattıramıyormusunuz.

Takipçi Satın Al

Üst Alt