Jar. destekli antivirüs programı arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

express35

express35

Üye
    Konu Sahibi
Jar. destekli antivirüs programı arıyorum
Jar. destekli antivirüs progrmaı arıyorum yardım ederseniz sevinirim:):):)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612, hassan27 ve 16nobles

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Jar. destekli antivirüs progrmaı arıyorum yardım ederseniz sevinirim:):):)

güselim zaten *.jar destekleyen telefonlar virüsü desteklemez, için rahat olsun... telefonda eğer symbian işletim sistemi yoksa virüste olmaz.....:lol
(kardeşimin telide aynı bluetoothu hep açık,tuttuğu virüsleri ben kendime alıp inceliyorum amma çok virüsüm oldu yahu)

taner79tr

taner79tr

Üye
öyle b i program yok kardeş bende aradım
virüslü dosyaları zaten diğer dosyasının içine atıyo

express35

express35

Üye
    Konu Sahibi
Ok saolun beyler...:):):)

cirkinn

Üye
s40 virüs bulaştırmaz!

duran0102

Üye
kardeş siz virüs bulaşmaz diosunuzda hafıza kartından veya bluetoottan alıo ama öyle durumlarda format gerekio hafıza kartını çıkartıp atıyonuz formatı ama hafıza kartında şifre varsa şifreyi siliyorsunuz yoksa hafıza kartı kullanılmıo +rap

cirkinn

Üye
s40 vürüs tehlikekü değül

meh_88

Üye
Bulaşıyo Ya Ben Teli Servise Gönderdim Modeli Sony Ericsson W700i Virüs Bulaştı Diyo Nasıl Oluyo Tam 5 Dfa Servise Gitti Hepsinde De Virüs Bulaşmış Dedi Adam.

erdew

erdew

Üye
ilginc ilk defa duyuyorum java telefonlara vürüs bulastığını :) bence sizi kandırmıslar :)

g0khan_02

g0khan_02

Üye
sana söylüyorum erdem

benim tele geldi olum bişi biliyo gibi konuşma

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Bulaşıyo Ya Ben Teli Servise Gönderdim Modeli Sony Ericsson W700i Virüs Bulaştı Diyo Nasıl Oluyo Tam 5 Dfa Servise Gitti Hepsinde De Virüs Bulaşmış Dedi Adam.
eh olabilir tabiiki,YERSENİZ....:ehe

erdew

erdew

Üye
:) gökhan arkadaşım telefonda eğer symbian işletim sistemi yoksa ve sadece java destekliyosa
telefonuna kesinlikle vürüs bulaşmaz bişey biliyorumda söylüyorum :)
büyük ihtimal hafız kartınla ilgili bi sorundur fazla doldurduysan mp3 ve videolarla ondan olabilir yoksabidaha söylüyorum java destekli telefona virüs bulaşmasının imkanı yok üzgünüm gökhan hayal kırıklığına uğradın ama gercek bu :)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
ol bı prog yok zaten java tellere vırus bulasmaz.

AsD1992

AsD1992

Üye
haklılar ;)

ker12

ker12

Üye
ben java telefonuna virüs bulaştığını bilmiyodum benim bildiğim kadarıyla virüsler .sis uzantılı olur zaten java telefonları da .sis uzantılı dosyaları çalıştırmadığı için telefona virüs bulaşma ihtimali yok bence

bora006

bora006

Üye
kardeş siz virüs bulaşmaz diosunuzda hafıza kartından veya bluetoottan alıo ama öyle durumlarda format gerekio hafıza kartını çıkartıp atıyonuz formatı ama hafıza kartında şifre varsa şifreyi siliyorsunuz yoksa hafıza kartı kullanılmıo +rap

arkadaşım bu sitede +rap olayı yok :nono:
bizde Maxipuan sistemi var :oke:

kral_ibo

Üye
arkadaslar sacmalamayın benım tel 5200 ama vırus bulasıo blutut dıe bısey var ordan alınca gelıo ve format atmadan gıtmıyo....bunun ıcın bu konu sacma deıl bence bıde programı bulabılsem

kral_ibo

Üye
millet gelin buldum programı işteeeeee:::::::

ARKADASLAR JAVA ANTİVÜS RPGRAMINA SOLE BASLAYAYIM::

HERKEZIN BILDIGI KASPERSKY JAVA::

programı çalıştırınca:7s7e7a7 kodu girin çalışıyor

eger bu şifre bir işe yaramadıysa AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 ŞU sifreyi girin

arkadaslar yorumlarınızı beklıyorum.....

sercu

sercu

Üye
kardeş yok öle bi program boşuna yorulma. olsa da bi işe yaramaz çünkiiii java telefonlarda virüs olmaz.

yabanci_serseri

Üye
bende n77 war virüs war içinde jar destekliyo programlar sis oldugu için yükleyemiyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt