Jar. destekli antivirüs programı arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
s40'a virüs bulaşmaz bulaşsada etki etmez

deartyhh

Üye
allah razı olsun ben bu virüsü aylardır arıorum ama n73 için olanı yok

deccal_123

Üye
sbu program calısmıyor

tester141

tester141

Üye
s40 destekli telefonlara virüs bulaşmaz. aynı mac bilgisayarlar gibi.

emre_bab07

Üye
ya arkadaşlar bende SE kullanıcısıyım bende java kullanıyorum ama java tabanlı virüs yok
öyle bişey olsa benim telefonum şimdiye ölmüştü telefonumda herşeyi denedim, hiç bir virüs girmiyo yani telefonun sistemini etkilemiyo

AZADE27

AZADE27

Üye
umarım işe yarıyordur

mangoetj3

Üye
Arkadaslar

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar herkeze merhaba telefon modeli NOKIA 5610d ekranin ustunde renklernmeler cikio
acilip kapanmasi uzun suruyo bunu telefoncuya werdim fakat telefonum java destekli ilginc olansa telefoncu jawa destekli telefona wirus bulasmis dedi...;
simdi jawa destekli tellere wirus bulasmaz die biliorum fakat bu telefoncu telefonuma formate attikdan sonrada bu renklenmeler kaybolmadi dewam etti....

BUUNUN

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar herkeze merhaba telefon modeli NOKIA 5610d ekranin ustunde renklernmeler cikio
acilip kapanmasi uzun suruyo bunu telefoncuya werdim fakat telefonum java destekli ilginc olansa telefoncu jawa destekli telefona wirus bulasmis dedi...;
simdi jawa destekli tellere wirus bulasmaz die biliorum fakaT bu telefoncu telefonuma formate attikdan sonrada bu renklenmeler kaybolmadi dewam etti....

BUUNUN SEBEBINI BANA AKTARABILECEK BI ARKADAS WARMI yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekurlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

cnr1

cnr1

Üye
s40 a virüs bulaşması şimdilik hayal

muhammett_55

Üye
slm

tayyip1990

tayyip1990

Üye
merhaba şimdi benim telefon 5700 ben interneten habire bişeyler indiriyorum örneğin geçen bir sitede bir kaç oyun indirdim o oyunları açtığımda ışık yanıp sönüyor sizce neden olabilir virüsmü var acaba çok acil cevap yazarsanı sevinirim

sublieutenant

sublieutenant

Üye
arkadaşlar şu java virüsü olanlar versinde bi inceleyelim yaa, bozuk telefonu yapamayınca tamircilerde işin kolayını bulmuş... YERSENİz.....................:oke:

ALPARS™

ALPARS™

Üye
java ve jar destekli telefonlara bildiğim kadar antivirüs proğramı yok.Zaten bulaşamadığı için yok:oke::sn:

hydrafor

hydrafor

Üye
benm tel de sadece java uygulama kullandrıo sis felan yok ama wap dan virüs girdi nesi ilginç anlamdım mp3 internet ağına bağlı,bluetooth,yada data verisi transfer edilirken virüs geçişi olabilir çok bilmiş sanan arkadaşlar kullanmadıkları için bilemiyolar karspersky jar uzantılı bi antivirüs çıkarıcak yakında takip ederseniz bulabilirsiniz

erex

Üye
İlk J2me Tabanlı Cep Telefonu Virüsü

Rus anti-virüs firması Kaspersky Lab J2ME (Java 2 Platform, Micro Edition) destekleyen cihazları hedefleyen ilk virüsü tespit ettiklerini duyurdu.

Redbrowser.A olarak tanımlanan virüs J2ME desteği olan telefonların pek çoğunda çalışıyor. Virüs yazarlarının Symbian tabanlı akıllı telefonların dışındaki platformları da hedeflemesi endişeleri artırıyor.

Redbrowser.A kendisini ücretsiz WAP browser olarak gösteren J2ME tabanlı bir Java Midlet. Telefona bulaştığında yüksek ücret ödenen bazı telefon numaralarına SMS mesajları gönderiyor ve kurbanın faturasının kabarmasına yol açıyor.

Virüs bulaşan kullanıcılar her bir mesaj için 5 ile 6 dolar arası bir ücret ödüyorlar.

Kaspersky Lab’den Shane Coursen virüse henüz çok rastlanmasa da mobil virüslerinin hedeflerini genişlettiğine iyi bir kanıt olduğunu söylüyor.

Redbrowser.A virüsü telefona Internet’den (bir WAP sitesi), Bluetooth ile veya bilgisayardan indirilip çalıştırıldığında bulaşıyor
(JAVA TABANLI 1 TANE VİRÜS BULUNDU...:pro:)
Kaynak: htt p://www.eweek.com/article2/0,1759,1932365,00.asp?kc=EWRSS03129TX1K0000614
h ile ttp yi birleştirin (üye olmayanlarında girebilmesi içindir)

Dipnot: Virüslerin jar yada jad olması zorunlu değildir.

aygun77

aygun77

Üye
Aga Böyle bir programa ihtiyaç yoq saten s40 ve 6300 larda autoanti var bellekte...:pro:

hayalisevgi

Üye
Arkadaşlar jar destekli telefonlarada virür bulaşıyor eyer telinize indirdiğiniz uygulamalar tel hafızasına atarsanz uygulamayı açtınızda virüs telefonu kapatıo ve sürekli reset atıyor ben nokia 6151 kulanıyorum ve bu sebepten 2defa servise gtti format atılar eyer virüs porogramı istiosanız waptan getjar yazın bu sitede hertürlü program var hatda jar destekli not32 bile var.

07_fatih_07

Üye
bende de war w700i ama daha hç vrus bulasmadı we kımseden de duymadım java telefona vrus gırdı dıe

srhn123

Üye
erdem çok biliyosan teknik servisi dükkanı aç lan

DPool

DPool

Üye
Benim telefonda cok virus vardi ama telefona hic zarar vermedi

tavuk945

Üye
beyler banada lazım jar uzantılı bende aradım ama bulamadım bi çare

Takipçi Satın Al

Üst Alt