JAF v1.98.65 PROĞRAMI KURULUMU VE KULLANIMI(RESİMLİ ANLATIM)

Sponsorlu Bağlantılar

tarkantan

Üye
arkadaslar merhaba, listede hicbir telefon modelini goremiyorum ne yapmaliyim. bekliyorum cevap saygilar

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler Gayet Güzel bi anlatım olmuş

denosis

Üye
selam arkadaşlar,
E71 telefonunu kullanıyorum ve 2 yıldır kullanıyorum, şuana kadar hack leme ihtiyacı duymamıştım. dün Nokia dan mesaj geldi ve yeni bi yazılım güncellemesi olduğunu yazıyodu, bende yapim dedim, yaparken kişisel hiçbi yanlışlık yapmamama rağmen (daha once biçok kez yaptım) yarıda kesildi ve telefon suspus oldu =)) sonra araştırdım ve bu yöntemle yazılım yükleyebileceğimi gördüm denedim ve başardım. bu bölüme kadar herşey yolunda gitti. =))

telefon açıklamada da yazdığı gibi açıldı, akabinde kapatıp sim kartı taktım ve açtım, "sim kart reddedildi" mesajı veriyodu, başka oparatörden başka bi sim taktım gene sonuç aynı, dedim sim kartmı bozuk başka telefonda denedim çalıştı....

napılabilir, ben nerde yanlış yaptım? bir fikri olan varmı..

yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

herkese iyi bayramlar..

mrtyzc

mrtyzc

Üye
ne işe yarar bu program

eko1

Üye
selam arkadaşlar,
E71 telefonunu kullanıyorum ve 2 yıldır kullanıyorum, şuana kadar hack leme ihtiyacı duymamıştım. dün Nokia dan mesaj geldi ve yeni bi yazılım güncellemesi olduğunu yazıyodu, bende yapim dedim, yaparken kişisel hiçbi yanlışlık yapmamama rağmen (daha once biçok kez yaptım) yarıda kesildi ve telefon suspus oldu =)) sonra araştırdım ve bu yöntemle yazılım yükleyebileceğimi gördüm denedim ve başardım. bu bölüme kadar herşey yolunda gitti. =))

telefon açıklamada da yazdığı gibi açıldı, akabinde kapatıp sim kartı taktım ve açtım, "sim kart reddedildi" mesajı vermiyodu, başka oparatörden başka bi sim taktım gene sonuç aynı, dedim sim kartmı bozuk başka telefonda denedim çalıştı....

napılabilir, ben nerde yanlış yaptım? bir fikri olan varmı..

yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

herkese iyi bayramlar..

Arkadaşlar, dün akşam yukarıdakilerin aynısı benim de başıma geldi. Sim kartı nasıl çalıştıracağımıza dair bilgisi olanlardan yardım bekliyorum..

Teşekkürler

tekno23

Üye
tsk........................................................

EMRE0545

Üye
benim tel. Nokia 5250 bu program telefonuma uyar mı? Ve de bununla hack işlemi oluyor mu ? Telefonumu hacklemek istiyorum da lütfen yardım eder misiniz !

yusuf_53

Üye
JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 90009B6C
Card life counter: 99.99%
P- nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.0.2.0
Changing mode...Done!
Changing mode...
Detected P-: 90009B6C
Init usb communication...
Done!
Detected P-: 90009B6C
Init usb communication...
Reading...
Failed! Aborting!

Failed! Aborting! bu hatayı ne sebepten alabilirim

ersinatay

Üye
tskler

excalybur60

excalybur60

Üye
sagol dostum

nazar bugubay

Üye
selamun Aleykum arkadaşlar ben nokia E72 mi turkçeleştirmek için butun resimli açıklamadan gidiordum sonra işlemi yaparken telefonum bir kapandı şimdi hiç açılmıyor ...
lutfen yardımcı olun..
ne yapmam gerek..
saygılar

--------------- Ekleme ---------------

selamun Aleykum arkadaşlar ben nokia E72 mi turkçeleştirmek için butun resimli açıklamadan gidiordum sonra işlemi yaparken telefonum bir kapandı şimdi hiç açılmıyor ...
AyRICa HARD FORMAT ATIYORUM OLMUYOR. SHIFT+SPACE+DELETE+SWITCH ON TUSHLARINA BASILI TUTARAK YAPIORUM EKRAN KAPKARA SADCE ARADA BİR TİTRİYOR AMA AÇILMIYOR.

LUTFEN YARDIM EDİN.TELEFONUM GÖÇTÜ GALİBA.

lutfen yardımcı olun..
ne yapmam gerek..
saygılar

maholine

maholine

Üye
win7 de çalışmıyor ayrıca uyumluluk modunu da desteklemedi bende. önceki sürüm çalışıyordu

jitan2

Üye
\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356 yanlış adres vermişsin kardeş en başta...

xeronx35

Üye
P- dongle not detected.Please insert activated dongle...

programı açtığımda bu yazı geliyo sorun nedir

mhalitince

Üye
nokia x2 ye jafla flash atamadım dediğiniz gibi kurdum ama olmuyor yardımcı olabilirseniz sevinirim.eklerseniz yardımcı olursanız çok sevinirim [email protected]

palann58

palann58

Üye
yaw kardeşim bnm jafda nokıa e72 gözükmüyor bi tek bnm telefonm yok nasıl halledicez onu .s.s.s acil yardım lütfen

xeronx35

Üye
P- dongle not detected.Please insert activated dongle...

programı açtığımda bu yazı geliyo sorun nedir

palann58

palann58

Üye
arkadaşım jaf da Nokıa e72 yok nasıl yükleriz nasıl ederiz yardım edebilirmisin

ARSxm

ARSxm

Üye
eger orjinale donmek istersek, navifirmle indirdigimiz dosyayi program files'taki klasorun icine atiyoruz, gerisi ayni. oyle mi?

Üst Alt