JAF v1.98.65 PROĞRAMI KURULUMU VE KULLANIMI(RESİMLİ ANLATIM)

Sponsorlu Bağlantılar

mod21

Üye
bir türlü yapamadım yardımcı olabilecek kimse yokmu

yarat

Üye
hiç bir işe yaramıyor benim telefonuma aynılarını yaptım telefon açılmıyor en iyisi siz de yapmayın . en yakın servise götürün garanti kapsamına da girmiyor.

Aliapaydin

Aliapaydin

Üye
burda yazıldıgı gibi herşeyi yapıorum en son emulatru acıp denıldıgı gıbı sırasıyla basıorum ama yalnızca "Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)
bole bı yazı cıkıo ve acılmıo hiç bişe.. bir yardım...windows7 kulanıorum ondan kaynaklı olabılırmı neden bu hata?

evet ben de windows 7 kullanıyorum yönetici olarak çalıştırınca oluyor ama jaf çalıştıracağı zaman Not supported Windows version hatası veriyo. illa ki win xp mi kuralım ya bu nedir??

alpturan35

Üye
Merhaba Arkadaşlar bende çin malı n97 var bu anlatınızı harfiyen uyguladım searching phone dediğinde telefonu bağlamama rağmen telefonu bulamıyor.Telin driverları yüklü. Ayrıca telefonu bağladığımda 3 seçenek var COM,Bellek,PicBridge hangisini seçmeliyim yardımcı olurmusunuz?

yenigeldim

yenigeldim

Üye
Bendede şu hatayı verdi Win7 kullanıyorum
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1)

karkarkara

Üye
64bit pclerde bazen sorun çıkarıyor, ayrıca telefonu açma durumunda takılanlar çok kısa bir süre basılı tutarsanız oluyor deneyin olmazsa da telefon açılıyor zaten bir zarar olmuyor...

hırka

Üye
bende sorunsuz yükleme oldu ancak şöyle bir sorunum var. ekranı dikey posziysondan yatay pozisyona geçirince kran hala aynı şekilde dikey kalıyor telefonun durumuna göre değişmiyor. bu sorunu nasıl halledebilirim :(

mkryvz

mkryvz

Üye
bende sorunsuz yükleme oldu ancak şöyle bir sorunum var. ekranı dikey posziysondan yatay pozisyona geçirince kran hala aynı şekilde dikey kalıyor telefonun durumuna göre değişmiyor. bu sorunu nasıl halledebilirim :(

Ayaralar>Telefon>Sensör ayarları>>Döndürme kontrolü> Oto. ekran döndür kutucuk işaretli değilse işaretle
;)

milestone

milestone

Üye
uyumluluk modunu xp sp2 , xp sp3 , vista , vista sp1 ve vista sp2 yapmama rağmen hala not supportted windows version hatası alıyorum

xpresman

Üye
5800 dan sıkılmak üzereydimki bu flash geldi sayende harika oldu sana çoook minnettarım hiç para harcamadan nokia c6 sahibi oldum gibi harikasınız verdiğiniz emekten dolayı teşekkür ederim.birde flash player olsa veya skyfire gibi bişey operada mesela neyse çoook teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

tam 5800 dan sıkılmıştım ki bu flash yetişti sayende sana emeklerinden dolayı minnettarım ellerine emeyine sağlık mükemmel:oke:

huseyinbertiz

Üye
flashwampir arkadaşım normal mode açık bırakmışsın. onu kapat sonra tekrar dene. birde RM klasörünü yanlış yere atmış olabilirsin. program files\nokia\products\RM-XXX (XXX senin telefonun kodu) klasörü içine atacaksın yazılımı.
not found diyor kardeş nayapalım

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
...

bild

bild

Üye
cmd 17 hatası alıyorum neen olabilir acaba

bicer79

Üye
windows 7 çalışmıyor bu ne yapıcaz bilgisi olan varmı teşekkürler

punqermojo

Üye
Teşekkürler..

mutlumuhlis

Üye
teekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

memoooo

Üye

Uploaded with

Böle bi hata alıyorum arkadaşlar nedeni nedir ? (N97

Quakespq2

Üye
aRKADAŞLAR BENDE COMMOND FİLESDE NOKİAYA Gİ
RİNCE PRODUC KLASÖRÜ YO KKENDM OLUSTURDUM ATTM ICINE DOSYALARI DEDIKLERINIZI YAPIYORUM BANA O MU PPT FLN YERLERI YESIL OLMUYOR ONLARIN ALTINDAKI KUTUDA PRODUCT SECILMIYOR :sYARDIM LUTFEN TEAM

FIRAT USTA

Üye
bu tür uygulumalar nokıa 523o olurmu acaba?

efe574

efe574

Üye
YARDIM her denennı yaptım hala telfonu flas atamıyorum win 7 de bir türlü olmuyor ama xp olan pcde uyguladıgımda flahş hiç sorunsuz kuruyorum win 7 için tam çalısan yöntem nedır denenlerı yapıyorum olmuyor bır turlu yardımm

Üst Alt