JAF v1.98.65 PROĞRAMI KURULUMU VE KULLANIMI(RESİMLİ ANLATIM)

Sponsorlu Bağlantılar

virus19

virus19

Üye
5250 ile uyumlumudur jaf programı telefonun markası görünmüyor programda, bu telefonu nasıl hackleyebilirim yardım edermisiniz

khytr89

khytr89

Üye
jaf ı da windows 7 yi de icat edenin ecdadını .......................

oguzhan mobile

oguzhan mobile

Üye
saol yarın telime atıcam bi fw

sami_oter

Üye
paylaşım için teşekkürler

khytr89

khytr89

Üye
kardeşim win7 de herşeyi sağ tıklayıp uyumluluk modunu xp sp3 olarak yap yüklemeyi bile :D

sağol birader. silmiştim jafın dosyalarını sinirden. indirelim bi daha deniycem olmazsa bi de xp modeyle deniycem o da olmazsa s..tir et gitsin

win7 x64 home premium işletim sistemi

m17

m17

Üye

bu hata'yı veriyor

--------------- Ekleme ---------------

şimdide bu hatayı veriyor.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Beyler Bayanlar c6 Fw yüklemek istedim .
Ancak benim telefonum v52 idi .
V51 yapmak için V51 dosyalarını kullandım normal hack gibi yaparak jaf ile flash ladım . Keşke Böyle bişey yapmasaydım . Flashlama bitmeden Yani Done! yazısı gelmeden 3.bir hata geldi dier 2 si dışında . 3.sünü ilk defa gördüm . Evet dedim Done! Yazdı telefona baktım sürekli rengarenk ekran olarak kapanıyor rengarenk çizik çizik bişeyler çıkıyor ekran kapanıyor aynı şekil devam ediyor sürekli . Sonra durdu . Çıkardım usb kablosunu Açma kapama tuşuna basılı tuttum telefon titredi ancak açılmadı beyaz ekran bile gelmedi . Hiçbirşey olmadı . Sadece titredi . Tekrar denedim yine aynı şekil . Ne yapacam ben nasıl düzeltebilirim bu durum ? V52 olarak açılsın fark etmez !! Yada V51 olarak açılsın hiç fark etmez bi yardım eli uzatın !

forumvadi

Üye
jaf programı var elimde flash yükleme cihazım yok normal usb ile yükleyebilirmiyim ?

finch_meister

Üye
JAF 1.98.65 kurulumunda virtual pkey ile programı çalıştırırken system error 2 veriyor..remove ediyorum reset atıp yeniden deniyorum yine olmadı..baya bir ararştırdım ama çözümü bulamadım. Var mı bi bilen?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
teşekkürler emeğine sağlık

uzmburak

uzmburak

Üye
Beyler Bayanlar c6 Fw yüklemek istedim .
Ancak benim telefonum v52 idi .
V51 yapmak için V51 dosyalarını kullandım normal hack gibi yaparak jaf ile flash ladım . Keşke Böyle bişey yapmasaydım . Flashlama bitmeden Yani Done! yazısı gelmeden 3.bir hata geldi dier 2 si dışında . 3.sünü ilk defa gördüm . Evet dedim Done! Yazdı telefona baktım sürekli rengarenk ekran olarak kapanıyor rengarenk çizik çizik bişeyler çıkıyor ekran kapanıyor aynı şekil devam ediyor sürekli . Sonra durdu . Çıkardım usb kablosunu Açma kapama tuşuna basılı tuttum telefon titredi ancak açılmadı beyaz ekran bile gelmedi . Hiçbirşey olmadı . Sadece titredi . Tekrar denedim yine aynı şekil . Ne yapacam ben nasıl düzeltebilirim bu durum ? V52 olarak açılsın fark etmez !! Yada V51 olarak açılsın hiç fark etmez bi yardım eli uzatın !

phoenix diye bi programmi ne vardi tam bilmiyorum ama boyle durumlarda calistirabiliyomus diye okudum

av.AK

av.AK

Üye
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find Program Files Directory (1) devamlı bu hatayı alıyorum

barut_

Üye
arkadaşım hepsini yaptım yükleyemiyorum indirilirken siliniyor virüs programını kapattım yine olmadı bir yardımcı olsan

niko93

Üye
ya abi bu program windows 7-de calisirmi lutfen yardim bende nokia c6 ben w7 kullaniyorum ve P- dongle not detected. Please insert activated dongle... boyle yaziyor lutfen yardim

birde bi soru daha .ben azerbaycanda oturuyom ve burda oyle flash tam anlamadim ama burda zor bulurum. usb ile yapa bilirimmi???

CCCANERRR

CCCANERRR

Üye
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Backing up CRT...
Detected P-: 9000CC52
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Failed to backup CRT...
Detected P-: 9000CC52
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Can't detect flashing server!

flash butonuna tıkladığımda böyle bir uyarı geliyor :S

ozankalender

ozankalender

Üye
bendede aynı sorun var problem nedır arkadaslar Can't detect flashing server! dıyor ve kalıyor hıcbırsey yapamıyorum. herseyı denedım. tekrar tekrar kontrol ettım yaptıklarımı hersey dogru ama sonuc yok yardımcı olursanız cok sevınırım

metanilin

Üye
avg VİRTUALPKEY içinde truva atı Generic2_c.CEFV buldu

ProofMan

Üye

Virtual pkeyı açıp o butonlara tıklıyorum ama şu gelıo

ERROR: Can not find Program Files Directory (1)

NAPMALIYIM?

Virtual pkeyı açıp o butonlara tıklıyorum ama şu gelıo

ERROR: Can not find Program Files Directory (1)

NAPMALIYIM

Üst Alt