JAF v1.98.65 PROĞRAMI KURULUMU VE KULLANIMI(RESİMLİ ANLATIM)

Sponsorlu Bağlantılar

nuricuhadar

Üye
merhaba n97 mini de normal n97 ile aynımı? usb kablosunumu takıcam yok power butonamı basacagım sımdıden tesekkurler..

hsngr

hsngr

Üye
ilk resmi tekrar eklermisin

raga_oktay1980

Üye
arkadaşlar acıkcası ben bunu yapmaya çekınıyorum araştırmadıgım site kalmadı açık bir şekilde acıklayan bir site bulamadım OYUZDEN KİMSEYE tavsiye etmiyorum basıma geldıgi için söylüyorum yapalarsa yapabilen bir kim seye yaptırsınlar

De-Morgan

De-Morgan

Üye
admin ben bitane c6 cfw si yükledim son anda jaf hata verdi telofon açılmıyor sadece power tuşuna basınca titreşim geliyor napıcam admin kardeş telofondan olmıyayım lütfen yardım...

De-Morgan

De-Morgan

Üye
press power on yazdığı zaman 1 kere power a basıyorum ama jaf okumuyor telde şuanda c6 cfw si var normalken oluyodu şimdi olmuyor bu cfw elimde kaldı napabilirim lütfen yardım arkadaşlar

lllete

lllete

Üye
Öncelikle teşekkürler.
Telefon sık sık kapanıp açılıyor bu su ana kadar denediğim 3 fw içinde aynı sorun geçerli.
Lütfen yardımcı olur musunuz.
Teşekkürler.

yeniaslan

Üye
JAF V1.98.65 YAMASI bunun kullanımı nasıl olucak teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

JAF V1.98.65 YAMASI bunun kurulum açıklaması nasıl yardım lütfen

korayharman

korayharman

Üye

sinanayba

sinanayba

Üye
slm arkadaşalar ben 5800 XM v51 0.006 C0.01 red tel hacklemek istiyom anlatılanları yaptım
PRESS POWER ON NOW...
yazısını gördükten sonra bir sefer reset duşuna basıyom ve bana böyle bir yazı geliyor
Searching for phone...Not found!!!
ve o şekilde kalıyor nerde hata yapıyom bana yardımcı olabilir misiniz ?

İskenDer™

İskenDer™

Üye
teşekkürler..

sinanayba

sinanayba

Üye
bana yardımcı olacak kinse yok mu ? usb PRESS POWER ON NOW... yazısından sonra taktım gene olmadı ne yapsam aynı hatayı vaeriyor.beni bunalıma soktu bu jaf prog yardım plssssssss............

romaz

romaz

Üye
kardeş lınkler calısmıyor

kurtmesut

Üye
hani indirme linki nerde

r@sim

r@sim

Üye
teşekürler

evildark

Üye
anlatım resimleri silinmiş yenileyin bir zahmet

tsmurat61

Üye
çok teşekkür ediyorum. Uğraşanın da paylaşanında ellerine sağlık...

cirkinn

Üye
güzel paylaşım teşekkürler yanlız bir sorum olacak benim n95 v35 bunun versiyonunu v30 v31 düşürebilirmiyim bir sorun çıkar mı

63urfalı

63urfalı

Üye
hacık dosyaları derken hellox2 gibimi yaksa intelserivermi mi

kokpit774

kokpit774

Üye
Belki ilgilenen arkadaş olursa diye yazıyorum ben nafirmden v52 orjinal fw yi indirdim ancak jaf la flashlama sırasında hangi seçeneklerin işaretli olacağı telin açık mı kapalımı olacağı konusunda bilgi eksikliğim var bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar bekliyorum.
telim 5800.

Üst Alt