*İZS*MODİFİYELİ ROMLAR EKLENDİ*RESİM EKLENDİ*[LG OPTİMUS BLACK]v30b İCS FİNAL SÜRÜMÜ

Sponsorlu Bağlantılar

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
valla ben ics yi beğendim avrupaya yeni sürüm gelirse sft ile yükleriz nolcak ki :)

omerbeytekin

Üye
:) 2 gün boyunca jelly bean denedikten sonra geri france v30b sürümüne döneceğim bugün :), çok daha sağlıklı cm 10.1 için biraz daha zamana ihtiyaç var özellikle kamera görüntüsünde inanılmaz derecede kötü :)

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
sadece nova3 ve gta3 un apksini bana yollayabilirmisin calisan bi tane bulamadim hic :)

mhlldmr

Üye
rom manager flash clockworkmod recovery download bittikten flashingde takılıyor.o aşamayı geçemiyorum

• Beğen
Tepkiler: alaStar
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Root yaptınmı superuser güncel mi ?

00xmen00

Üye
beyler bu normal rotsuz romu yükledim herşey güzel fakat birini aradığım zaman ekran kararırıyor yakınlık sensöründen dolyı fakat yanağıma yaklaştırmadan kapanıyor ekran ve benim ekran kapalı olduğu için bende teli kapatamıyorum sadece karşı taraf kapatınca kapatabiliyorum sorun neden acaba tellefonu romu attıktan sonra fabrika ayarlarını yükle deyip sıfırladım ama hala böyle oluyor

00xmen00

Üye
böyle bir sorun yaşayan ben mi varım mesafe sensörü mü bozuldu acaba
beyler bu normal rotsuz romu yükledim herşey güzel fakat birini aradığım zaman ekran kararırıyor yakınlık sensöründen dolyı fakat yanağıma yaklaştırmadan kapanıyor ekran ve benim ekran kapalı olduğu için bende teli kapatamıyorum sadece karşı taraf kapatınca kapatabiliyorum sorun neden acaba tellefonu romu attıktan sonra fabrika ayarlarını yükle deyip sıfırladım ama hala böyle oluyor

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Başka rom yükle bakalım aynısı olacakmı

seymen16

seymen16

Üye
Bende rom yukleyenler arasina katildim bugun :) v30b yukledim cok begendim sanki farkli bir telefon gibi oldu. Klavyeye alismak biraz zor olacak gibi :) Eskiye gore widget eksikligi var onlari nasil giderebilirim?

justblood

justblood

Üye
Bende rom yukleyenler arasina katildim bugun :) v30b yukledim cok begendim sanki farkli bir telefon gibi oldu. Klavyeye alismak biraz zor olacak gibi :) Eskiye gore widget eksikligi var onlari nasil giderebilirim?

Hayirli olsun ilk basta bende klavyeye hic alisamamistim simdi alistim bi sorun yok :)

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Hoşgeldin gruba...:)

seymen16

seymen16

Üye
Eyvallah sağolun :) Onerileriniz nedir simdi bana yapmam gereken ne var sirada :)

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Bizi takip et yeter ve eskiden ne yapıyorsan onu yap :oke:

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
NEMESİS #X FİNAL ROM eklendi :)

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
eve gidince yukleyecegim finali :)

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Ben yükledim yeni lg teması eklenmiş ses yükseltilmiş dahada güzelleşmiş ics :)

omerbeytekin

Üye
Alastar, kardesim durum nasıl nemesis x de ? xda da biraz gözattım ama bikaç sorundan bahsediyorlar ?

Üst Alt