*İZS*MODİFİYELİ ROMLAR EKLENDİ*RESİM EKLENDİ*[LG OPTİMUS BLACK]v30b İCS FİNAL SÜRÜMÜ

Sponsorlu Bağlantılar

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
alaStar üstad ben nemesis 2 yi yükledim her şey hoş güzelde içinde Türkçe yaptığım halde 3 dili barındırıyor :DD Türkçe, İngilize ve Çince sorun bende mi yoksa rom bu şekilde mi. Fabrika ayarları da yaptığım halde böyle

Müdür romu yapan eleman nedense bazı yerlerini türkçeye çevirmemiş önerim nova 4.01 olan en iyisi o :)

• Beğen
Tepkiler: docmd5tr

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefon beni kanser edecek arkadaş. V20D ye geri döndüm sim kart kendi kendine gidip geliyor sürekli. Arama yapamıyorum kesiliyor, mesajlar gitmiyor mesajlar gelmiyor. Sorun telefonda mi sim kartta mi hala anlamış değilim. Servise göndermek için döndüm v20dye ama pisman oldum. Bu sorun ics de bu kadar çok olmuyordu.

Telefondada sorun olabilir ama sen hafıza kartsız ve başka sim kartla dene bi abi büyük ihtimal bunlardan biri bozulmuştur

seymen16

seymen16

Üye
Hattım avea 64kb. Benimle aynı şekilde bu hattı kullanıp sorun yaşamayan var mı?

huseyinekrem

huseyinekrem

Üye
Bu telefon beni kanser edecek arkadaş. V20D ye geri döndüm sim kart kendi kendine gidip geliyor sürekli. Arama yapamıyorum kesiliyor, mesajlar gitmiyor mesajlar gelmiyor. Sorun telefonda mi sim kartta mi hala anlamış değilim. Servise göndermek için döndüm v20dye ama pisman oldum. Bu sorun ics de bu kadar çok olmuyordu.

karti kazak gibi statik elektiriklenme yapabilecek maddelerle suldiginde duzelir ayrica her kartta boyleyse yuvayi yakmis olma ihtimalinde var ama cok az.

seymen16

seymen16

Üye
Şimdi diğer hattı taktım ama onu fazla kullanmıyorum yani sorun var mı yok mu tam anlayamam. Zaten her halükarda servise yollicam kesin bi arıza var bu telefonda.

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Şefim bu fransaya v30b ile yine bir sürüm çıkmış nasıldırki...

enver_techno

enver_techno

Üye
Hattım avea 64kb. Benimle aynı şekilde bu hattı kullanıp sorun yaşamayan var mı?
Ben ICS'te rehberimi komple göremiyorum sen yine iyisin. Numaralarım gözükmüyor. Başka cihaza takıyorum var optimus black (ics) de yok. Seçeneklerde SIM seçeneği olsa yapacağım ama o da yok nasıl oluyorsa. :D

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Hangi sürümmüş o müdür hemen deneyelim :)

seymen16

seymen16

Üye
Avea yi tekrar taktim ve sorun yok şimdi. Sanırım sorun bizim evde :) evde avea iyi çekmiyor o yüzden gidip geliyor şebeke bu yüzden de gidip geliyor hat. Bugün dışarıda taktım hiç bir sorun yok dalga geçer gibi resmen :)

quiet_young55

quiet_young55

Üye
AHANDA BURDA:

• Beğen
Tepkiler: justblood
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Hmm yine v30b ama yaw indirip bi denemek lazım ama birşeyin değiştiğini sanmıyorum belki çok az iyileştirme yapılmıştır :oke:

justblood

justblood

Üye
Arkadslar asphalt 6 yi yukledim sensor sorunu var nasil duzeltilir

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Sensör ayarı kapalıdır onu açmalısın

justblood

justblood

Üye
Yok açtımda sag tarafa gidiyor hep . Diğer sensorlu oyunlarda bi sıkıntı yok .

justblood

justblood

Üye
Normalde hareket sensoru saga sola cevirerek oynanirken bnde yukari asagi yukari itince sol asagi cekince sag a gidiyor .

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
O zamn oyun hatalı kardeş

• Beğen
Tepkiler: justblood
seymen16

seymen16

Üye
Iyice durgunlaşmış buralar :) bu arada yunanistan için v30b çıkmış Türkiye için de çıkar herhalde yakın zamanda.

baryel

Üye
Nerden öğreniyorsunuz arkadaşlar orda çıkmış burda çımış link atında biz de takip edelim.....

seymen16

seymen16

Üye

site bu arkadaşlar. Yeni eklenen versiyonların yanında new yazıyor.

Üst Alt