*İZS*MODİFİYELİ ROMLAR EKLENDİ*RESİM EKLENDİ*[LG OPTİMUS BLACK]v30b İCS FİNAL SÜRÜMÜ

Sponsorlu Bağlantılar

3322

3322

Üye
Dostum nerdeyse tüm romları yukledim ama bu sebekeden tarih saat ayarı sadece normal 30b rom u yapıyor cok zoruma gidiyor silip silip 30b yi geri yüklüyorum ama nemesis x baya iyi :))

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Ben novayı kullanıyorum bence nemesisten daha iyi :)

3322

3322

Üye
dostum bende france rom nu kullanıyorum 30b iyidir diğerlerinin hep hatası oluyor :))

seymen16

seymen16

Üye
Arkadaşlar V30C çıkmış V30B ye göre daha iyi diyorlar.Buyrun link;
csmgdl.lgmobile.com/swdata/WEBSW/LGP970/ASTLTL/V30c_00/V30C_00.kdz

justblood

justblood

Üye
Lg nin sitesinden canlı desteğe lg p970 ics güncellemesini sordum adamlar " şuan güncelleme işlemleri yapılmaktadır yakın zamanda çıkarılması planlanmaktadır " dedi

ofpistan

ofpistan

Üye
Paylaşımların ve emeklerin için teşekkür ederim alaStar, novayı yüklüyorum sayende :)

• Beğen
Tepkiler: alaStar
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
seymen16

seymen16

Üye
Arkadaşlar gözümüz aydın V30a Türkiye için yayılandı. Hayırlı uğurlu olsun :D

• Beğen
Tepkiler: justblood
justblood

justblood

Üye
Arkadaşlar gözümüz aydın V30a Türkiye için yayılandı. Hayırlı uğurlu olsun :D

Hayirli olsun bn fransa ics kullaniyorum nasil bize cikan romu yuklerim ? acil kurtarma modundan orjinale donuluyor mu ?

seymen16

seymen16

Üye
Kdz yöntemiyle v20d yükleyip ondan sonra lg mobile update programıyla guncelleyebilirsin.

justblood

justblood

Üye
Kdz yöntemiyle v20d yükleyip ondan sonra lg mobile update programıyla guncelleyebilirsin.

sft ile yüklenir mi v20d romu ? sft ile yüklemiştim fransa ics sinide diğer yöntemleri bilmiyorum .

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Bi değişiklik varmı müdür :ehe

justblood

justblood

Üye
Evet v20d yi sft ile yükle ben yaptım oluyor.

- - - Eklendi - - -

Denemedim daha da yokmuş galiba bi değişiklik.

V20d romunu kdz olarak indirdikten sonra sft ye nasil aticam 2 dosya olmasi gerek

ofpistan

ofpistan

Üye
zeus'un açığı vardır şimdi :D novadan sıkılınca zeusta patch getirince ona geçerim artık :D

seymen16

seymen16

Üye
V20d romunu kdz olarak indirdikten sonra sft ye nasil aticam 2 dosya olmasi gerek

Kdz nin ayaklanmış halini bul kardeş onu yüklücen sft ile. yani ap cp dosyalarını bulup onlarla yukleme yapman lazım.

justblood

justblood

Üye
Kdz nin ayaklanmış halini bul kardeş onu yüklücen sft ile. yani ap cp dosyalarını bulup onlarla yukleme yapman lazım.

Kardes sende varsa upluad edebilir misin veya indirme linki filan var mi ?

docmd5tr

docmd5tr

Üye
dostlar demin forum.xda daki converter'ı kullanarak bu yeni Türkiye romunu (v30A) bin/fls yaptım ama sorun olurmu acaba bilgisi olan varmı. (sorun oluştu ve error verdi) sağlık olsun artık.
Neyse kdz yöntemiyle hallettim sonunda v30A oldu bakalım bu nasıl.

seymen16

seymen16

Üye
Arkadaşlar v20d nin ap cp dosyalarını isteyenler için link

• Beğen
Tepkiler: justblood

Üst Alt