Telefon Tavsiyesi İsyanlardayım !!!!!!!111bir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
İsyanlardayım !!!!!!!111bir
bırak hacı ya bi telefon alacam can burnuma geldi yeminle.
elimdeki iphone 4'ü satıp iphone 4s veya samsung galaxy s2 almayı düşünüyorum ama şu apple fanboyları ve android fanboyları yüzünden doğru dürüst bilgi bile edinemiyorum !!!!

yahu siz android/ios kullanıcısısınız, taraftarı değilsiniz, eksisini artısını yaz geç değil mi güzel kardeşim.

ama yok, biri der androidin herşeyi iyi, biri der herşeyi kötü, biri der iosun herşeyi iyi, biri der herşeyi kötü.

karşılaştırmalara bakıyorum, adamın biri galaxy s2'te web browserda enter'e basamıyor, sonra da "bakın açamıyor" diyor, diğeri iki telefona aynı anda mesajlara giriyor, iphone'da efekt olunca "iphone daha yavaş giriyor" diyor, herkes bi şeyin taraftarlığında anlamış değilim ki.

allahım yardım et objektif bir karşılaştırma bulayım (çevremde de yok ki alıp baksam sgs2 veya 4s)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
git bi turkcell-avea bayisine galaxy s2 yi incele. veya teknosa gibi mağazalara git.

SHS

SHS

Üye
Yada teknoloji dergilerinin sitelerine bak onlar objektif..

franzliszt

franzliszt

Üye
iphone4 ü satıp niye galaxys2 veya iphone4s alacaksınki iphone4 süper cihaz benim 3gs olan arkadaşlarım var 5in çıkmasını bekliyor galaxys2 de almıyorlar çünkü gerek yok zaten üst düzey cihaz bunlar 2 saniye hızlı olup olmaması fark edermi ben şöyle tavsiye verebilirim hoşuna giden cihazı alabilirsin ama illaki bir süre sonra program ve oyun arıyorsun bu yüzden iphone u tercih et derim ama galaxys2 veya başka markada alsan Mesela örnek htc nin beyaz renkli beats anlaşmalı cihazı çıkacak göz at bekle acele etme piyasa geçiş döneminde hem samsung hem iphone için yaz veya eylülde yenile derim .

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iphone4 ü satıp niye galaxys2 veya iphone4s alacaksınki iphone4 süper cihaz benim 3gs olan arkadaşlarım var 5in çıkmasını bekliyor galaxys2 de almıyorlar çünkü gerek yok zaten üst düzey cihaz bunlar 2 saniye hızlı olup olmaması fark edermi ben şöyle tavsiye verebilirim hoşuna giden cihazı alabilirsin ama illaki bir süre sonra program ve oyun arıyorsun bu yüzden iphone u tercih et derim ama galaxys2 veya başka markada alsan Mesela örnek htc nin beyaz renkli beats anlaşmalı cihazı çıkacak göz at bekle acele etme piyasa geçiş döneminde hem samsung hem iphone için yaz veya eylülde yenile derim .

:good:

saruman_me

saruman_me

Üye

kesinlikle haklısın hakan şu an hali hazırdaki cihazı bile süper onu verip gs2 alması yersiz biraz daha beklese hatc ve samsung dediğin gibi süper cihazlatla geliyo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt