(istek-öneri) tam ekran qwerty klavye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
(istek-öneri) tam ekran qwerty klavye
arkadaslar en c6-01 kullanıyorum yatay moddaki qwerty klavyenin harfleri cok kucuk yazarken mutlaka ve mutlaka basta tuslara da basıyorum aynı durumdan muzdarip arkadaşlar varsa veye bu problemi aşan arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum. swypeında tuşları kucuk.

----------Eklendi @ 22:04:13 ---------- Yazıldı @ 22:01:58 ----------

bunun gibi

Dostnametr

Üye

ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
indirdim kurdum. dediklerini yaptım mesaj yaz kısmına geldigimde tel reset atıyor

ravenas

ravenas

Üye
bunun indirme linki yokmu ve nasıl yapıldığını bilen.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
swype kullan dostum

yaren_dede

yaren_dede

Üye
polluxea♪;4412149' Alıntı:
swype kullan dostum

Aynen swype kullan yanlış basma derdin kalmasın sadece çiziyorsun o kadar

ravenas

ravenas

Üye
Valla swype kullandım bende iyi tamam da bu resimdeki gibi olan varsa çok daha iyi olur :) swype'nin de tuşlar küçük geliyo bana :D

ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
Valla swype kullandım bende iyi tamam da bu resimdeki gibi olan varsa çok daha iyi olur :) swype'nin de tuşlar küçük geliyo bana :D
zaten belirttim swype ın da tuşları kucuk diye resimdeki pro yu bulursak cok guzel olacak

ravenas

ravenas

Üye
zaten belirttim swype ın da tuşları kucuk diye resimdeki pro yu bulursak cok guzel olacak
Valla ben 1 tane buldum ona benzer BaiduHindi v2.1.1 diye bi program buldum resmi onun aynısı ama daha denemedim tlefona

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bauidi programlarını sakın kurmayın.Yazı yazmaya gelince reboot yapıyor.Eğer açılışta kilid kodu veya pin kodu sormada aktifse telefonunuz çöker haberiniz olsun çünkü dün bende oldu aynısı.Hard format atmam gerekti.

ugurlu_

ugurlu_

Üye
    Konu Sahibi
yardın edebilecek kimse yok yani. her türlü yazılımı yapıyolar boyle yararlı bi pro kmse yazmıyo helal olsun

• Beğen
Tepkiler: ravenas
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt