[İstek,Öneri] belleler için lumia görselleri uygulaması yapılsa

Sponsorlu Bağlantılar

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
[İstek,Öneri] belleler için lumia görselleri uygulaması yapılsa
Evet arkadaşlar ovi mağzada Start 8 Free (özellikle bu hoşuma gitti), launcher 8 free, w8 mandarin launcher free vs. gibi uygulamaların türkçeleştirilmesi ve biraz daha profesyonel bir halde symbianlara uygun monte edilse yapılabilecek bişey mi bilmiyorum ama mesela msjlar kısmına tıkladımızda eski msj bölümü açılıyor onun yerine bu uygulamalara uygun birşey olsa mesela çok abartılı bişey değil msj kısmı rehber kısmı müzik kısmı vs. bu uygulamalara uygun yapılsa çok hoş güzel olmaz mı sizcede?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dostum uygulamamı istiyorsun? temamı anlamadım?

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
bende anlayamadım yukarda ismini yazdığım şeylerden istiyorum ama uygulama kısmında çıkmıştı bunlar bende konuyu nereye açacağımı bilemedm işde üsteki proğramlar gibi olsa ama monte edilmiş olsa mesela ilk açılışda yukardaki Start 8 free gbi montelenmiş olacak ama olabiliyorsa tabi

asigsasi

asigsasi

Üye
belki ileriki sürümlerinde güzel bir launcher çıkar veya diğerleri :)

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
şikayet etmekle uraşacağınıza konuya cevap verseniz ya işiniz gücünüz msj sayısı sanırım iyi ki yanlış yere açtık flood yapacağınıza konuyu dağıtacağınıza başlığa uygun yazılar yazsanızda bir yararınızı görsek.

asigsasi

asigsasi

Üye
kardeşim hem konuyu yanlış yere açıyorsun hem de yazdığımız cevabı da beğenmiyor sun bu uygulamalara güncelleme çıktıkça paylaşıyoruz zaten

ErSin9006

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim hem konuyu yanlış yere açıyorsun hem de yazdığımız cevabı da beğenmiyor sun bu uygulamalara güncelleme çıktıkça paylaşıyoruz zaten
sana lafmı dedim ya ben şimdi sikayet edenlere dedim farkındaysan yaren dede ile sen düzgün cevap verdin ayrıca yanlış yere açtıysamda konuda belirttim zaten niye oldunu konu taşımak 2tıka bakar niye bu kadar takıldınız anlamadım ayrıca tema gibi bişeyde olabilir monte edilmiş bişey istedim yazılımda olur temada nasıl olacaksa o yüzden tema bölümüne yazdım

Üst Alt