İstek. 5800 cfw c6

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
gladyatör bişi daha istesem.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
buyur bakalım ?

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
abi c6.041 c6 cfw orjinal die bı konu var abi 4.yada 5.sayfada önizleme falan yok abi güzel fw ama şunları modlasan
javayı gömsen
raiden efekt kullansan o kadar yap abi lütfen
KESİNLİKLE İKONLARI DEİŞTRME ABİ BUNU ANCA SEN YAPARSIN.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
linki ver bakalım f w ye bi bakayım ama ali emre ben telefona bi yazılım yazdım tekrardan bak bi haftadır buna uğraşıyorum birebir saf kan c6 v01 fw hiç ellenmedi ama süper modlama yapıldı üzerinde ekstra ne ararsan eklendi hata yok kusur yok radyo ya akadar düzelttim içinden fw nin orjinal olarak sadece pink diye bi tema sildim 7 tema var fw de ona uğraşıyorum kendim için istersen bi de bunu dene derim ben :) ama dediğin fw nin linki ni bi ver bakalım

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
abi şimdi fwye yorum yazcm tel.giriom link gönderemiyo.

----------Eklendi @ 23:27:21 ---------- Yazıldı @ 23:25:19 ----------

bak abi.

----------Eklendi @ 23:30:08 ---------- Yazıldı @ 23:27:21 ----------

baktnmı abi.

----------Eklendi @ 23:31:02 ---------- Yazıldı @ 23:30:08 ----------

baktnmı abi.
Bide mesaj yazma diline türkce yoksa gömermisn abi.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
biliyorum buldum hacı bak adam diyo ki sadece tr yaprım başka ellemedim diyo binh24 yapmış zaten kesin denemişimdir bu fw yi zamanında ama bunda aklına gelmedik hatalar vardır adam tr dili hatalı eklemiş olabilir ingilizce dosyalarını silmemiş olabilir pıps hatası alabilirsin bi programda müzik çalardan atmahatası olabilir menü dosya yöneticisindden atma hatası olabilir şarjı düzgün mü nasıl bu fw yi adam etmek 1 hafta alır en az çünkü binh24 portluyor ama bayagı bi mod u uygulamıyor aynısını ben portladım ve şu an elimde 0 hata diyebilirim şimdi yaptıgım fw ye bendeki sürümünün aynısı bu

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
ikonlar n8mi. N8inse almayaym bu arada fwde tek java ile mesaj dili ing onu türkce yap abi , raiden efekt kullansan süper olur.

----------Eklendi @ 23:38:39 ---------- Yazıldı @ 23:36:18 ----------

hey.

----------Eklendi @ 23:42:46 ---------- Yazıldı @ 23:38:39 ----------

abi seninkinde n8 ikonları varmı

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
net gitti ondan yazamadım evet n8 çünkü orjinali kullanmak istedim ama bu kez de menü düzeni saçma sapan oluyo ve ekstra dosyalar olmuyo herşey uygulamaların içinde oluyo bende bunu sevmiyorum

1 aylin ve fek basit
2 java ya gelince ben bile fw ye jaav yı gömmek istemiyorum sonradan pıps hatası almamak için program kurarken o yüzden fw attıktan sonra teelfona java nın son sürümünü kuruyorum sen bi düşün istersen ?

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
javayı göm abi snra mesaj dili türk. bide raiden efekt olsun kamera kullanıyor hatası da kalksn ya bu 5 istegmi yapsna abı.

----------Eklendi 12.05.2011 @ 00:02:53 ---------- Yazıldı 11.05.2011 @ 23:52:28 ----------

yada olmazsa javayı ben gömeyim de nasl ?

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
bak 4 ünü yaparım ama kardeşim java linki vereyim sana sadece kur olsun bitsin hhaaa hata alırsan ki gömerim çünkü ben de java yı hiç gömmedim fw ye bi de bu isteğini kusura kalam ama en az bi iki gün beklemen gerek tamam mı sabır et :oke:

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
olur abi cumaya kadar olurmu bide efekti unutma abi o verdigim dosyaya yapcn değilmi İkonlarıda Kesinlikle Deiştirme Abi.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
gözünü seveyim kardeşim emre şu elimdeki yaptığım 6 gün geceli gündüzlü ömrümü alan fw nin hatalarını bi bitireyim dün dedim tam bitiyor radyo rds hatası aldım ondan sonra bitti dedim pıps haatsı çıktı onu halledeyim dedim videoları okumadı yaaa kolay kolay olmuoyr arkadaşm geceleri beyninde modlarla kodlar la yatmayı bana sor sabah 8 den akşam saa 3 e kadar sen düşün ne hatalar bulunuyo
:oke::oke::oke:

----------Eklendi @ 09:15:42 ---------- Yazıldı @ 09:14:35 ----------

son bi şey fw de ingilizce tr sözlük varya ing-ing mi yoksa ing-tr mi içine girince bi bak

PriZm

PriZm

Üye
cevap yazma penceresinde grafik ekle butonu var oraya basacan imageshack vsvs sitelere upladığın fotoların forum linkini oraya yapıştıracan:)

----------Eklendi @ 11:28:17 ---------- Yazıldı @ 11:20:20 ----------

"Forum a resim ekleme":ehe

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
biliyorumda abi ben yenide özene bezene yap demiyorum ama tabi sen bilirsin
abi mesajlaşma n8deki gibi büyük olsun
Sözlük ing ing tr yok.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
mesaj alanı orjinal mi olsun yoksa mod ile büyütülüyor ya öyle mi isityorsun

bak ing ing var mış daah ne problemelri var kim bilir hacı bence dosya yönetyiçisinden müzik dinle geri de bakalım bi o sorun var mı

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
abi modla büyüt eksıklerini söledim sözluğu bende yaparım abi ama lütfen yap ya :D

----------Eklendi @ 16:57:10 ---------- Yazıldı @ 16:40:08 ----------

o dosya yöneticisinde sorun yok.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
olsam 1 saatlik iş kardeim ama kendi fw mi bi bitireyim yaparım saba söz istediğin fw yi indirdim efekti de geri indşrdim ama inan kendi fw mi bitirmeye çalışıyorum 8 gündür

----------Eklendi @ 17:01:57 ---------- Yazıldı @ 17:00:49 ----------

boş

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
ne zamana biter abi büyük modlu mesaj ekranını modla büyütmeyi unudma :oke:

Ali Emre Çirik

Üye
    Konu Sahibi
evet bide kamera kullanıor hatası ve müzik player menüye atma sorunu o kdr bide msj yazma dili tr olsn.

Üst Alt