• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Valla bu sefer de olmadı deseydin kapatırdım konuyu:)
Önemli değil rica ederim

Raziyelinho

Raziyelinho

Üye
insallah bana da yarimci olabilirsin BINBASI

benim istedigim sarkinin ismini bilmiom ama Zuhal Topal Programinda hep caliyor bir remix eseri
hani evlenmek isteyen kisiler tanitilirken calio bu remix sarkisi ama hic bir yerden bulamadim bana bu sarkiyi olarak bulursan cok sevinirim

iyi bir gece dilerim sana

selamlarimla raziye

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili Raziye sanırım bahsettiğin program kadın programı Zuhal Topal'ı çıkaramadım.Selam binbaşı da tuhaf olmuş:)Bakcam inşallah bulur koyarım birazdan

Raziyelinho

Raziyelinho

Üye
evet Kadin Programi yani evlenme programi :) insallah bulursun yaa

yani yanlis anlama lütfen BINBASI yazio diye profilinde öyle yazdim bende :D

4 gözle bekliooom mesajini :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Sen şimdi dört gözle beklioooom diyince düştü içime bi sancı:(
İnan bak ben ıstedıgınız şarkıları youtube 'den ındırıyorum ve orada arıyorum.Bahsettıgın progamı buldum bırcok bölumune baktım bakarken de gece gece çok güldüm lakin bir sürü müzik çalıyor ama içerisinde konuşmalar var.Yani içinden keşke sadece müziği sıyırabilsem çok üzgünüm.Bahsettiğin müzikte saz çalıyor mu hemşehrim:)?

--------------- Ekleme ---------------

Bu arara yanlış anlamadım:)

Raziyelinho

Raziyelinho

Üye
hmmm anladim tesekkür ederim yardimin icin :)

hayir saz calmio bu istedigim sarki bir remix yabanci bir remix ama cilli bom da calio bu yabanci remixin icinde cilli bom sarkisi da var yani

ve bu remix sarkisi hep evlenmek isteyen kisilerin ekrana verince calio yani
dün de ayni remix caldi bir kac kisiyi önce tek tek ekrana verip sonra cilli bom remix sarkisi calio verio ama tabi yabanci bi remix

ben her yere bakiom zaten su an bile ariom ama nafile :( bulamadim

google de bile ariom

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Hmm çilli bom remix,bir de böyle arayayım du bakim dedim ve buldum başta desene:)

haltie

haltie

Üye
gari gari şarkısı çok aranan bi şarkı bende aradım ama convert dışında başka çözümü olmaz alcaz bi türkücü kayıt yaptırcaz tek çaresi bu

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
VAlla Halit bir tane çilli bomun remixini buldum umarım odur.Profılıne attım razıye nın cunkı burd bılıyorsun paylasım yasak tam olarak.Ama sanırım senın dedıgınle benımındırdıgımın alakası yok.Sen bulamamıssan ben de bulamam yanı bılıyorsun youtube den alıyorum ben bunları

Raziyelinho

Raziyelinho

Üye
tamam yine de yardimin icin cok cok tesekkür ederim BINBASI :)

saglik olsun

ben simdi bi bakiyim eger oysa sana hemen bir tesekkür butonuna basarim :D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi

Bu mu nedir anlamadım ki:)

Raziyelinho

Raziyelinho

Üye
malesef bana vermis oldugun linki indirdim dinledim ama diyilmis :( yaaaaa

offffff :( :( yine de yardimin ve bana zaman ayirdigin icin cok tesekkür ederim BINBASI

insallah kisa bir zaman icince buluruz yaa

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Youtube ye gırebılıosan yukarıdakı sarkıya bak bır de inşallah bulursun ne diyim,rica ederim

gari gari şarkısı çok aranan bi şarkı bende aradım ama convert dışında başka çözümü olmaz alcaz bi türkücü kayıt yaptırcaz tek çaresi bu
Gari gari die bi grup var youtubede
amatör bı grup

Raziyelinho

Raziyelinho

Üye
youtube da zaten hep giriom yani zaman oldukca hem üniversite den hemen cikip eve gelip youtube giriom bu remix sarkisini bulmak icin

ama simdiye kadar hic bulamadim su an zaten Zuhal Topal videolarini youtube a ekleyen kisileri yaziom bana bu sarki lazim diye bakalim kimden cevap gelcek :)

bulamazsam kafayi yiycem burdaaaa:ağlarım:

haltie

haltie

Üye

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Halit bu ne yaaa öldüm gülmekten:):)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
youtube da zaten hep giriom yani zaman oldukca hem üniversite den hemen cikip eve gelip youtube giriom bu remix sarkisini bulmak icin

ama simdiye kadar hic bulamadim su an zaten Zuhal Topal videolarini youtube a ekleyen kisileri yaziom bana bu sarki lazim diye bakalim kimden cevap gelcek :)

bulamazsam kafayi yiycem burdaaaa:ağlarım:
Üni mi?Çukurova deme şimdi :)Valla yakında belki bir albüm yaparlar koyarlar o albüme inşallah izdivac ailesi olarak:)
Ben de merak ettim o şarkıyı şimdi

Raziyelinho

Raziyelinho

Üye
evet cukurova neden sordun ki ??? :D:D:D yoksa cukurova'yi sevmiyor musun :D:D

yaaa ne yaparlarsa yapsinlar ama ben o yabanci remixi istiooom yaaaa :ağlarım:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben de ordaydım da onun ıcın demıstım,ınsallah bulursun:)Halit koparttın benı gece gece gulmekte ya:D:D

Üst Alt