• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Teşekkür ama link bozuk galiba iki defa denedim dosya geçersizdir diyor :(

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Linke geri dönebilirsin:oke:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
eyvallah çok sagol Şimdi tamamdır :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

Musty_38

Musty_38

Üye
Nevizade gecelerin tribün versiyonunu bulursan çok iyi olur

asdjasd

Üye
ya çok aradım ama bulamadım. Bir demet tiyatro jenerik müziğinin piyano versiyonunu bulabilirmisiniz?
en son çok güzel hareketler bunlar'da mutlu ol yeter skecinde kullanıldı... bulursanız çok sevinirim

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Bİrader inan daha önce de isteyen çok oldu onu ama bır turlu bulamadık bakınıyorum bakınıyorum cıkmıyor bır yerden,o sadece skecte ufak gecen bır muzık sadece sanırım eger jenerık acıdan olsa bulunması daha kolay olurdu ama yıne de aramaya devam edıyorum

asdjasd

Üye
Bİrader inan daha önce de isteyen çok oldu onu ama bır turlu bulamadık bakınıyorum bakınıyorum cıkmıyor bır yerden,o sadece skecte ufak gecen bır muzık sadece sanırım eger jenerık acıdan olsa bulunması daha kolay olurdu ama yıne de aramaya devam edıyorum

bende bulunca sizlerle paylaşacam
ilgin için teşekkürler ..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Ben de nezaketin için teşekkür ederim ne demek.

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
İsa Kardeşim Daha Önce İstendinmi Bilmiyorum Ama İstenmişse Kusuruma Bakma.Manga'nın "Beni Benimle Bırak" Şarkısından Bir Kısım Kesip Telefon İçin Melodilik Yayınlarsan Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Kardeş Bu Paylaşımın İçin Çok Teşekkür Ettim.Ama Benim İstediğim Kısmı Belirtmeyi Unutmuşum.İlk Sözsüz Kısmı Var Ya Onu Tam Hareketli Kısmından Güzel Bir Melodi Olarak Kesip Ayarlayabilirsen Sevinecem.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Sözsüz kısmından ve hareketı kısımdan:)Bakım be Hasanım ayarlamaya calısacagım

--------------- Ekleme ---------------

haltie

haltie

Üye

çok lazım isa şarkı:ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Halit şarkının adını bılsek nasıl olur:DDur bakınım bi

Bulamadım valla Halit bunlar zor muzıkler baba ıngılızce bılen bırı olsa belkı sarkının adını cıkarabılır

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Sözsüz kısmından ve hareketı kısımdan:)Bakım be Hasanım ayarlamaya calısacagım

Kardeşim Çok Teşekkürler:)

haltie

haltie

Üye

ben buldum arayan olursa:ehe

' KalendeR '

' KalendeR '