• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

Latturk

Latturk

Üye
galiba benim istediğim müziği bulamadın her halde Türkiye ziraat kupası müziği..... :S

despot1

Üye
sezen aksu hoşgeldin şarkısının zil sesi bulablrmısn?

haltie

haltie

Üye
Latturk

Latturk

Üye
ah bi olsa videosu felan hemen veririm ama bende malesef bulamıyorum :S

Raziyelinho

Raziyelinho

Üye
iyi aksamlar BINBASI sana büyük bir müjdem var dün hani arayip arayip bulamadigimiz yabanci remix sarkisi varya

dün google de arayip da buldum neredeyse benim 4 saatimi aldi yaa ama deydi kesin :D :P

eger sarkinin ismini bilmek istersen bana yaz olur mu

hayirli geceler BINBASI

--------------- Ekleme ---------------

BINBASI tekrar cok tesekkür ederim yardimin icin :salincak:

bu şarkının 70 lerde çalan versiyonu vardı ki o ilkidir hemen adını verim...Las Grecas - Achilipu o senelerde bayağı modaydı...sonra yerli olarak bunu kamuran akkor-çilli bom olarak okudu :)

bu youtube videosu da 2009 club versiyonudur :D Ragga Pu - Achilipu ........herkese tavsiye ederim sarkiyi

hem dügünlerde calarsa süper olur herkes hop hop oynar :D:D

herkese kolay gelsin ben simdilik burda olmayacam

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Tebrik ederim Raziye ayrıca şarkının geçmiş yıllardaki versiyonlarını iyi analiz etmişsin belirtmek isterim.Sevindim bulduğuna,dinleyip dinleyip hop hop oynaman dileğiyle:)

abuz555

Üye
selam lig tv de "kaçırılan 10 gol" ya da "haftanın kaçan golleri" isimli bir program vardı. arka fonda güzel bir müzik çalıyordu. tahminimce 90 lara ait diye düşünüyorum. bu müziği bulmam yardım eder misiniz tşk.. programın ismi top 10 kaçan gol. lig tv nin sitesinde var. burda çalan müziği arıyorum. (programın başında spormax kanalının fragmanı var, daha sonra müzik ve program başlıyor) erkin korayın arap saçı müzğine benzer şekilde ama biraz daha hızlı başlıyor

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Üzgünüm,Kardeşş youtube de dahi bulamadım

abuz555

Üye
teşekkür ederim kardeş. peki parçanın adını biliyor musun acaba??

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Bilseydim kaçarı göçeri yok bulurdum:) Bilmiyorum inan. Rica ederim

m4libu

Üye
fida filmin müzigi lazım bu video da var dostum ayarlayabilirmisin

berkname

Üye

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar nedir?

berkname

Üye

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
selam sadecebirisi ben girdap isimli filmin Müziklerini arıyorum

film bu

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlarım İnitifa yalnız sil sesi olarak ayarlarım yanı kısa,uzun paylasım yasak

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
evet bende zil sesi olarak kastediyorum

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Girdap film müziği İçin
İndirebilirsin Link Yenilendi

Üst Alt