• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kardeş Biliyorum Sınavların Var.(Ayrıca Sınavlarında Başarılar Dilerim.) Müsait Olduğunda Ebru Gündeş- Seni Seviyorum Şarkısından
"Anlamasan da beni, dinlemesen de olur
Başkasını sevemem saçmalama ne olur" Kısmını Paylaşırsan Sevinirim.
Vekaleten ben yardım edeyim

bi allah razı olsun demen yeterli :)

najanaja

najanaja

Üye
ŞÜPHE filmindeki cep telefonu melodisini istiyorum ama bulursan helal derim walla umarım filmi izlemişsindir başrolde transformers taki çocuk war. sexxxi bi melodi

EroL

EroL

Emekli Yönetici
filmi komple indirmem lazım:D ama indirirriz nolacak yarına koyarım

najanaja

najanaja

Üye
bi o melodi için film indirme canım o kadar zahmet vermek istemem olmazsa ben bi kopyasını alırımda orda zaten çok kısa çalıyo bi kaç saniye ben sadece o melodiyi biraz daha uzun bulabilirmiyiz diye merak etmiştim ama oda imkansız sanırım yinede ilgin için teşekkür gerçekten film falan indirme o kadar önemli deil saolasın..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
eğer tekrarlanan bi melodiyse uzatabilirim kardeş. zahmet olmaz bu hobi zaten benim için:)

pakito150

Üye
Testere(Saw) filmindeki adamın gülüşü bulabilirsen çok sevinirim kardeş..

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Allah Razı Olsun Kardeş Ama Bikaç Saniye Geç Girmiş Şarkıya.

arethusa_30

Üye
cevapsız arama film melodisi

phratersan

Üye
godfather

ardaokcu

Üye
Tokyo mıxın uzun versiyonunu bulursan çok makbule geçer kardeş

ismailcl51

Üye
hocam çok güzel hareketler bunlardaki testere skecinde ki testerenin gülüşünü yapabilirmisin bi kaç kere tekrarlansa iyi olur zil sesi olarak kullanacağım da teşekkürler

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Yarın bu konuya tekrar yazın arkadaşlar sınavlara hazırlanıyorum unutturmayın bulucam hepsını

ismailcl51

Üye
hocam çok güzel hareketler bunlardaki testere skecinde ki testerenin gülüşünü yapabilirmisin bi kaç kere tekrarlansa iyi olur zil sesi olarak kullanacağım da teşekkürler birde testerenin girerken çalan müzik kardeşim sana zahmet

ayberq

Üye
Kardesim gecenlerde çok güzel hareketler bunlarda mutlu ol yeter skecinde bir demet tiyatronun piyanoyla çalınmıs jenerik müzigi çıktı slow tarzda onu bulabilir misin LÜTFENNN:ağlarım:

4nz4k

Üye
kardeş o şarkının adı (Get Down Like A Pimp) bu

m4libu

Üye
sinemalarda film baslamadan cıkan dıdrıddıddıııı dıdrıddıdııııı müzik lazım sanırım pana film di galba bulabilirmisiniz _?

ONUR42

Üye
fatih akın nın temmuz da filminin son sahnesindeki müziği bilen

Üst Alt