• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Tokyo mıxın uzun versiyonunu bulursan çok makbule geçer kardeş
http://www.maxicep.com/wav-mp3-melo...isa-mp3-zilsesi-indir-297809.html#post1950990

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/wav-mp3-melodiler/gotfather-kisa-mp3-zilsesi-indir-297822.html#post1951031

hocam çok güzel hareketler bunlardaki testere skecinde ki testerenin gülüşünü yapabilirmisin bi kaç kere tekrarlansa iyi olur zil sesi olarak kullanacağım da teşekkürler

http://www.maxicep.com/wav-mp3-melo...isa-mp3-zilsesi-indir-297838.html#post1951124

JRValantin3

JRValantin3

Üye
şimdi söyle nerdesin sen oldumu bırakıp gitmen alparslan dikmenin anısına yazılmış olan şarkıyı bulabilirmisin ama tribünden söylenmiş olsun

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen şarkıların adını düzgün yazınız

recness

videodaki şarkıyı istiyorum ayrıca video da çok güzel

Latturk

Latturk

Üye
Selam kardeş ya banada Ziraat Türkiye Kupası Fon müziği tam olarak lazım eğer bulursa çok makbule gecer.Konu bile Açtım yaw aradım taradım bulamadım.Sen bulursan valla helal olsun diycem sana!!!

haltie

haltie

Üye

videodaki şarkıyı istiyorum ayrıca video da çok güzel

Facebooku olmayanlar için

song: gopher mambo
artist: yma sumac
http://www.maxicep.com/wav-mp3-melodiler/gopher-mambo-yma-sumac-298774.html#post1959075
buyur indir
Selam kardeş ya banada Ziraat Türkiye Kupası Fon müziği tam olarak lazım eğer bulursa çok makbule gecer.Konu bile Açtım yaw aradım taradım bulamadım.Sen bulursan valla helal olsun diycem sana!!!

videosunu yolla bulabiliriz belki kardeş

Latturk

Latturk

Üye
ya privacy reklam müziği let's party :(

gökhan kırdarın dayan kalbim şarkısını tam başında aaahhhh aaaa dıye baslayan yerden bulabilirmisiniz :S

Arkdaş sana reklam müziğini temin etmiş emeğine sağlık.
İstersen burda değişik mixleri var

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Aramış olduğunuz ve benden istediğiniz müzikleri youtube adrsinden indiriyorum arkadaşlar genelde.Google'da da aramıyor değilim ama bahsettiğniz müziği ne yazık ki bulamadım.Ama bulunca atarım aklımdasınız.

şimdi söyle nerdesin sen oldumu bırakıp gitmen alparslan dikmenin anısına yazılmış olan şarkıyı bulabilirmisin ama tribünden söylenmiş olsun

http://www.maxicep.com/wav-mp3-melo...lari-mp3-muzigi-indir-298902.html#post1960039

Anatolia1986

Üye
Shake Shake Shake Siniora şarkısının ve Aşk_ı Memnu'nun jenerik müziğinin kısa mp3 melodilerini istiyorum.

Gönderirsen çok sevinirim.

shaffy

Üye
Bazı sitelerde Dj Sarp Yılmaz - Serenity bazı yerlerde ise Dj Berk - Promo Amen isimli parçanın kısa zil sesini mp3 olarak arıyorum.

Orjinali 6 dakika falan benim istediğim kısım yaklaşık 3. dakikadan sonra başlıyor.

İlgine teşekkür ederim.

Anatolia1986

Üye
Selam.

Öncelikle,Aşk-I Memnu ve Shake Shake Siniora şarkılarını gönderdiğiniz için çok teşekkürler.

Ama ben ikisinin de kısa versiyonlarını istemiştim.Zil sesi olarak kullanacağım onları.

Ya da direct müzikleri istediğim yerden nasıl kesebilirim,bunu öğretirseniz çok sevinirim.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Selam.

Öncelikle,Aşk-I Memnu ve Shake Shake Siniora şarkılarını gönderdiğiniz için çok teşekkürler.

Ama ben ikisinin de kısa versiyonlarını istemiştim.Zil sesi olarak kullanacağım onları.

Ya da direct müzikleri istediğim yerden nasıl kesebilirim,bunu öğretirseniz çok sevinirim.
Ama onlar yeterınce kısa zaten heryerden bolemem kı sarkıyı şarkı pat dıye kesılıverır yoksa,hos olmaz yanı.Sorun nedır boyutlarının buyuklugumu?
Halitin önermıs oldugu kullanablırsın ben de onerecegım ama kullanımı zor

shaffy

Üye
dostum emeğin için çok sağol. şarkı ok ancak benim aradığım kısmı bu değil. senin yüklemiş olduğun kısım parçanın sonlarında giriyo. neyse yinede teşekkürler ilgin için.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Îsytediğin kısmı belırtmedın ki?Sadece 3. dakıkadan ıtıbaren dedın ya da ona yakın yerler,ve ben de oyle yaptım

shaffy

Üye
benim istediğim yer aşağıdaki linkte 05:11' den sonra başlıyor

ilgine tekrar teşekkürler..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi

İndirebilirsiniz.

Üst Alt