• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

DmTsNaSi

Üye
düm tek tek

jackal02

jackal02

Üye
eyvallah aldım ama farklı varmıdır diye sorduydum

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Sinpaş Gyo Reklam Müziğini ( Melih Kibar-Mesaj) 00:59 kısmından başlatarak kesip paylaşabilirmisin.Şimdiden Tşkrler.
Kardeş buyur fakat bence o müziğin daha güzel yerlerı de vardı kesılmesı gereken, bu senın tercıhın tabı ;tıkla ınsın

--------------- Ekleme ---------------

Tıkla insin kardeş,,

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Kardeş buyur fakat bence o müziğin daha güzel yerlerı de vardı kesılmesı gereken, bu senın tercıhın tabı ;tıkla ınsın

Kardeş Paylaşım İçin Tşkrler.Ayrıca Senin Daha Güzel Yerleri Dediqin Kısımlarını Paylaşmanı Rica Ederim.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi

Al imzasına yandıgım bence bu daha güzel

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Kardeş Paylaşımların İçin Tşkrler.Senden Bi İstekte Daha Bulunacağım.Funda Arar-Yak Gel Şarkısından Bir Kısım Kesip Melodi Olarak Paylaşabilirmisin Rica Etsem.

CS BETA

CS BETA

Üye
arkdasasım bide bi zhmet bir demet tiyatronun jenerik müziginin slow u 20 aralık 2009 da da pzr günü iste jenerasyondn bi adam gelip siir okudu alltan fon müzigi olrk onu koydular tek ben deil bizim tüm mahhalle okul ario hatta :) bi zmht kardesim bulursan her türlü oyun icin hack tranier patch benden ne ararsan oke ???

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Bulmaya çalışacağım birader ben bi bulayım da oyun hack mack vermesen de olur gerek yok sagol,ama yeter kı bulayım.Madem tum okul mahalle ıstıyor insallah bulurum

--------------- Ekleme ---------------

Valla sevgili Barış aradım taradım bulamadım ama istersen birkaç güzel fon müziğim var onları verebılırım

Alcak_Kallesh

Üye
Ya kardeshim benim ichinde coldfear qrubundan-Decadence in the heart of man sarkisini bula bilirsen super olur ya

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Şarkıyı tam yazasarsan bulurum yazdığını aynen youtubeden aradım orda bile bulamadım:)Tam yazın lütfen

EroL

EroL

Emekli Yönetici
nası bulamadın aha burda

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Ondan müzik filan olmaz sesler bozuk baksana,bu canlı performans adam şarkı ıstıyor

EroL

EroL

Emekli Yönetici
hee pardon

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen ama konuma mudahalede bulunmayın rica ederim Erol bey,neyse afettim

sercan21

Üye
ya kardeş ben NOT STOP REGGAETON(REMİX) şarkısını arıyorum bulabilirmisin?

lacivercicek

Üye
mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta

lacivercicek

Üye
mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta wav olarak mümkünmü

furkann6600

Üye
gülben ergen ya ölümsün

Üst Alt