İşte Symbian Belle (Video eklendi!)

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
sanmam flash player 10 olucağını yalnız çok değişiklik var mesela geçişler değişmiş yani menü açılımı filan sonra uygulamalar menüsü kalkmış(nonamex in istediği olmuş) ama biraz daha detay yapsaymış iyi olurmuş

Quaresma53

Quaresma53

Üye
gerçekten çok harika olmuş ya köklü bir değişiklik var gibi belle de inşallah annayla arayı fazla açmazlar. benim anlamadığım bu adamda nasıl warda bizde yok ndn onlar kullanıyo ? yada nokia ndn saklıyo ? :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
şu an belle beta gördüğünüz gibi hemen algılamıyır bazı şeyleri ki adam nokia çalışanı

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Onu bunu bilmem ama bu aralar böyle konu açıldıkça andriodciler uğrayamıyorlar :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
ya birde sinir oldum ya serdar konuyu açmış başkaları da açıyor ayıp gel burde yaz

nonamex

Üye
sanmam flash player 10 olucağını yalnız çok değişiklik var mesela geçişler değişmiş yani menü açılımı filan sonra uygulamalar menüsü kalkmış(nonamex in istediği olmuş) ama biraz daha detay yapsaymış iyi olurmuş

Tum flash videolari izletecek bir destek yeterli olurdu(Video duzgun bir sekilde akici olma ve telefon donmama sart ile)

----------Eklendi @ 22:52:17 ---------- Yazıldı @ 22:51:35 ----------

Onu bunu bilmem ama bu aralar böyle konu açıldıkça andriodciler uğrayamıyorlar :ehe

:))

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Nonamex seni android fanı saymıyoruz bizdensin :)

Cruxman

Üye
amanına belle belle gel bizi biraz YELLE :) anna gelmediki belle gelsin :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
gelir gelir uygulama menüsü zaten saçmaydı akıllı telefonlarda uygulama menüsümü kaldı

karasahinemre

Üye
anna gözümden düştü iyi mi :D

bugli

Üye
ya birde sinir oldum ya serdar konuyu açmış başkaları da açıyor ayıp gel burde yaz

sanirim bu tas benim kafama,

forumdaki basligi takip ediyordum adamin uploadi bitince maxicepe geldim baktim paylasan yok, konu acayim dedim. modlar konuyu silmekte serbest, hic bir sakincasini gormuyorum.

yanlis olan sizin bu konuda boyle bir mesaj yazmaniz.

saygilar

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
modlar uygun görse silerdi zaten diye tahmin ediyorum farketmez 3 tane belle konusu var hepsine yorum yaparız :D

Uruloki

Uruloki

Üye
iyide taş değilde bizim konuyu açma zamanımız belli sonra öyle ki serdar bana hasan sen aç dedi yok dedim sen aç ben açmam ki forumda kirleniyor böyle

bugli

Üye
iyide taş değilde bizim konuyu açma zamanımız belli sonra öyle ki serdar bana hasan sen aç dedi yok dedim sen aç ben açmam ki forumda kirleniyor böyle

demek istedigini anliyorum su anki hali hos gozukmuyor ama dedigim gibi ben videoyu paylastigimda forumda yoktu, arada bi yerde kaybolup gitmesin diye konu actim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Uruloki

Uruloki

Üye
olabilir doğrudur fark etmez modlar bakarlar konulara

electroizm

Üye
anna'ya kavuşmadan buda neyin nesi yapmayın böyle şeyler sonra hergün navi'ye bakmakla geçiyor oruç oruç küfürler :-)

fikret3968

fikret3968

Üye
güzelmiş gelse ya bir an önce

bugli

Üye
anna'ya kavuşmadan buda neyin nesi yapmayın böyle şeyler sonra hergün navi'ye bakmakla geçiyor oruç oruç küfürler :-)

artik siz anna icin navifirme gomulmusken telefonunuza belle update gelir :D nokia boyle sasirtsa bizi keske :D

marsharun

marsharun

Üye
Belleden bu kadarını beklemiyordum mükemmel olmuş videoyu yeni izleyebildim. Seneye bu zamanlar güncelleriz...

Üst Alt