İşte Symbian Belle (Video eklendi!)

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
evet beyler konu düzenlenip güncellendi :oke:

blackaid

blackaid

Üye
anna belle bekle beni:d:

nonamex

Üye
Belle'yi begendim sahsen :)

bugli

Üye
Belle'yi begendim sahsen :)

begenilmeyecek gibi degil ki :D
developer nokiada tum ayrintilar vardi. bu videoda sadece temel degisikliklere yer vermis adam.

bu arada Nokia 700 den alinan screenshotlardaki arama ekrani ile videodaki arama ekrani farkli.

ya birisi digerinden daha guncel ya da Belle ui eski ve yeni s^3 lere gore farkli bicimde gorunecek :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
simdi tek eksigi uygulama destegi.. Su kaynak kodunu yayinlarlar insallah:D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bence gayet yarışır :oke:

mesut1979

Üye
yaw arkadaslar isiniz gücünüz yokta belle hayaline mi yattiniz nokia daha annayi cikaramadi ki belleyi cikartsin ,hele bi seneye yaz gelsin ondan sonra konusuruz belle hakkinda.

nonamex

Üye
yarismasi bnm icin onemli degil de onemli uygulama ve oyunlar ciksa yeter bana.. Ama hepimiz isteriz symbianiyeniden sahnede gormeyi.:)

Yarisabilmesi lazim ki sirketler tekrardan yonelsin. N8-01 i merak ediyorum N8'in 1 ghz islemcili versiyonu gibi ise alabilirim N8'i satip, kamera onemli benim icin (Fiyat uygun olma sartiyla tabi :ehe)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadaslar isiniz gücünüz yokta belle hayaline mi yattiniz nokia daha annayi cikaramadi ki belleyi cikartsin ,hele bi seneye yaz gelsin ondan sonra konusuruz belle hakkinda.
bilgilendirme amaçlı açıldı konu, uygun olmadığını düşünüyorsan şikayet edersin! hem bu yıl çıkacağını söylemiş resimleri ve video'yu koyan nokia çalışanı arkadaş.

mesut1979

Üye
birak gözünü seveyim bu sene cikmasini ,ona kalirsan PR2.0 bu sene ilk ceyrekte cikacakti ne oldu nerdeyse sene sonuna yaklastik hala ortada yok.

saruman_me

saruman_me

Üye
bence gayet başaılı bi arayüz umarım en kısa zaman da nokia hayata geçirir ki çok fazla yaprak dökümü olmaya başladı nokia da özelikle n8 ve buna bezer son sistem tlf larda toparlanması için derhal hayata geçirmek zorunda tam istenilen bi ilaç bu.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
birak gözünü seveyim bu sene cikmasini ,ona kalirsan PR2.0 bu sene ilk ceyrekte cikacakti ne oldu nerdeyse sene sonuna yaklastik hala ortada yok.
beğenmiyorsan yorum yapma kardeşim! git android al onunla sık sık güncellen. :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Yarisabilmesi lazim ki sirketler tekrardan yonelsin. N8-01 i merak ediyorum N8'in 1 ghz islemcili versiyonu gibi ise alabilirim N8'i satip, kamera onemli benim icin (Fiyat uygun olma sartiyla tabi :ehe)

kamera bnm icin de cok onemli:D n8-01 son olaylardan sonra hayal kirikligi yaraticak bi telefon olmaz heralde... Bide o teldfonda n9 gibi isletim sistemi konusunda ozgur biraksalar cok guzel olurdu..

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bu Yıl Gelir Arkadaşlar.. Daha 5 Ay Var. Nokia Zaten 5 - 6 Ayda Bir Çıkartıyor, Güncelleme.. Yani Bence Anna En Zor Olanıydı Nokia İçin İlk Büyük Güncelleme Çünkü. Bu Ay Yayınladılarmı. Belle Kolay.

_ardaa

_ardaa

Üye
başka videolarda gelecekmiş, biri sormuş işinden olmazmısın, sesimi ve saçımı değiştiririm demiş:) herlade harbiden nokia çalışanı yoksa başka videolar da eklerim demezdi sabırsızlıkla bekleyelim yeni videolarını.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
androiddeki gibi bildirim ekranı çok güzel olmuş :)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Mükemmel Olmuş. Bir Tane İcon Ekleyip. İstediğin Yere Taşı. Ya Da Şu Menu De Ayrı Bir Ekran Açıp Aşağı Yukarı Oynatıyordu. O Neydi Anlamadım. :hmmm

eç038

eç038

Üye
yaa bu belle ile flash player 10 desteği gelio mu ???

Üst Alt