Belle'yi begendim sahsen![]()

simdi tek eksigi uygulama destegi.. Su kaynak kodunu yayinlarlar insallah![]()

Bakalim Android ve iOs'la yarisabilecek mi![]()

yarismasi bnm icin onemli degil de onemli uygulama ve oyunlar ciksa yeter bana.. Ama hepimiz isteriz symbianiyeniden sahnede gormeyi.![]()
)bilgilendirme amaçlı açıldı konu, uygun olmadığını düşünüyorsan şikayet edersin! hem bu yıl çıkacağını söylemiş resimleri ve video'yu koyan nokia çalışanı arkadaş.yaw arkadaslar isiniz gücünüz yokta belle hayaline mi yattiniz nokia daha annayi cikaramadi ki belleyi cikartsin ,hele bi seneye yaz gelsin ondan sonra konusuruz belle hakkinda.
beğenmiyorsan yorum yapma kardeşim! git android al onunla sık sık güncellen.birak gözünü seveyim bu sene cikmasini ,ona kalirsan PR2.0 bu sene ilk ceyrekte cikacakti ne oldu nerdeyse sene sonuna yaklastik hala ortada yok.

Yarisabilmesi lazim ki sirketler tekrardan yonelsin. N8-01 i merak ediyorum N8'in 1 ghz islemcili versiyonu gibi ise alabilirim N8'i satip, kamera onemli benim icin (Fiyat uygun olma sartiyla tabi)
n8-01 son olaylardan sonra hayal kirikligi yaraticak bi telefon olmaz heralde... Bide o teldfonda n9 gibi isletim sistemi konusunda ozgur biraksalar cok guzel olurdu..