İşte Symbian Belle (Video eklendi!)

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
belle güncelleme dosyaları kesin bir hdd içinde elop'un kasasındadır, her akşam kasayı açıp yerinde mi diye kontrol ediyordur, elop'u kovarlarsa kasayı da alıp götürür

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
aslında şahin k yı göndereceksin elopun yanına :kop: :sarıl:

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
:kop: :kop2:

Uruloki

Uruloki

Üye
server da yüklü paylaşıma açık değil derken biraz imkansız mesela şöyle bir şey var N9 u yaptılar peki navifirmde var mıydı N9un yazılımı yoktu yeni geldi e peki adamlar şak diye bir gecede mi yaptılar yok e o zaman navifirm gerçekten nokia server ına bağlı değil veya farklı bir giriş yolu var mesela cia in kullandığı gibi http değil de başka bir şey olabilir

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bi ara uğraşmıştım bu işlerle hasan abi dosyayı kapalı konum haline getirebiliyorsun bildiğim kadarıyla...

_ardaa

_ardaa

Üye
nokia fire serverler var navifirm oraya bağlanıyor orada xml şeklinde liste olarak tutuluyor oradan çekiyor bilgileri diye biliyorum, zaten herhangi bir güncelleme uda dosyasını seçin panoya kopyalayı seçin orada ki linki görürsünüz.

Uruloki

Uruloki

Üye
hayır normal bir server dan bahsetmiyorum ben tüm nokia kullanıcları daha doğrusu çalışanları kullansın o zaman onlar kullanamıyor işte direk geliştircen takım ve beta tester takımı var onlar mesela adamlar bir usb bellek yolluyor özel kutu şifreli(youtube da var ama ismini unuttum) adam açıyor direk orda linki var hazır bekliyor onun gibi anlatabildim mi

@cruzer o zaman hepsine kapalı hale gelir ama kullanan var

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bu arada dosyaların yüklendiği sistemin adresi

polluxea♪

polluxea♪

Üye
daha anna yok millet bellenin pesinde......///

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
millet bi durun daha N8 e C7 e yayınlıcaz demediler çok şüpheli konu nokia ve elop sa daha şüpheli :( resmi açklama gelirse konuşursunuz sonra hepten yıkılcaz

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
beyler video süper telefon bu sefer olmuş :oke:

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Güzel

bugli

Üye
millet bi durun daha N8 e C7 e yayınlıcaz demediler çok şüpheli konu nokia ve elop sa daha şüpheli :( resmi açklama gelirse konuşursunuz sonra hepten yıkılcaz

Valla adam nokia için çalışıyormuş, 25 gündür de kullanıyormuş belleyi. Farkettiysen bugün o kadar çok resim paylaşıldı ki belle ile ilgili, nokia resimlerin, videoların sızdırılmasını istemiş demek ki.

Umut var yani :ehe

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Valla adam nokia için çalışıyormuş, 25 gündür de kullanıyormuş belleyi. Farkettiysen bugün o kadar çok resim paylaşıldı ki belle ile ilgili, nokia resimlerin, videoların sızdırılmasını istemiş demek ki.

Umut var yani :ehe

inşallah :D

_ardaa

_ardaa

Üye
belle harika göüküyor anna'yı bırakına belle'yi beklemeye başlayın:oke:

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
bu sene sonunda çıkacağını da söylüyor arkadaş

uribaju

uribaju

Üye
bu gerçekten güzelmiş hafiften meegoya da benziyo işletim sistemi düzenini çok beğendim ama hemen gelmez bence annada öyle oldu hala gelmedi çünkü

haliloz95

Üye
telefon ilk aldigimizda belle gibi olsaydi tadindan yenmezdi :)

Üst Alt