İşte Symbian Belle (Video eklendi!)

Sponsorlu Bağlantılar

eç038

eç038

Üye
flash zaten var, bu arada şirket politikası mıdır nedir kolay kolay flash güncellemesi gelmiyor adobe ile araları bozuk galiba, ama iyileştirmeler elbet yapılıyordur.

flash zaten var ama player ( pc sürümü ) değil .. flash lite var... buda benim canımı çok sıkıyo.. 58 im bana yetiyor diyecektim servisten taş gibi geldi maşallah.. ama adamlar face deki oyunları bile oynarken ben videolarını izleyemeyince deli oluyorum açıkcası

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bi bakalim ya anna gibi çin işi belle varmi:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
flash lite sürümü güncellenir kendisi gelmez lite olarak devam boşuna beklemeyin adobe ile anlaşamıyorlar sanırım.
Bu adobe de çok şımardı galiba,o zaman aple ve nokia yüklensinler html5 e:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben facebookta oyun aciyodum ama surukleme ve cift tiklama olmadigi ivin oynayamiyodum.. Hatta okeyde masaya oturup oyina bile baslamistim.. Sonra masadan attilar ama:ehe

eRdaL.

eRdaL.

Üye
çin falan ama sorunsuz kullanıyorum anna yi belki kısa zamanda çin belle görülebilir

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ben facebookta oyun aciyodum ama surukleme ve cift tiklama olmadigi ivin oynayamiyodum.. Hatta okeyde masaya oturup oyina bile baslamistim.. Sonra masadan attilar ama:ehe

oda eksik kalsın artık napalım bunada şükür :D

_ardaa

_ardaa

Üye
Bu adobe de çok şımardı galiba,o zaman aple ve nokia yüklensinler html5 e:)

lisans sorunları heralde artık parada mı anlaşamıyorlar nedir, html5 dedin de eleman belle için html5 test puanını 130 olarak söyledi anna ile zaten 130 belle ile pek gelişme yok galiba yada eleman bol keseden salladı.

eç038

eç038

Üye
ben anlamam arkadaş.. ya flash yada html 5 :D

Uruloki

Uruloki

Üye
yok resimde var puanı 130 ben gördüm

_ardaa

_ardaa

Üye
anna ile zaten 130 puan belle de hiç mi gelişme yok yani html5 tarafında.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hani html5 daha iyiydi.symbiandamı sorun var html5 mi kullanışsız.

Uruloki

Uruloki

Üye
html 5 diyorsanız MeeGo 1.2 Harmattan diyorum pc browser ları ile yarışıyor puanı 289 ve artı bonus puan

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
_ardaa

_ardaa

Üye
html5 geçişi uzun sürecek diye bulaşmadılar heralde anna ile biraz güncellendi yeterli görüldü ki belle de o konuda birşey yapmadılar.

Uruloki

Uruloki

Üye
anna da 111 puan değil miydi

Üst Alt