İşte Symbian Belle (Video eklendi!)

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
valla süpriz yapabileceği konuşuluyor nokia nın ama şunu düşünüyorum tüm cihazlar ağustosun sonuna lkadar annalı olucak açıklaması var zaten nokia da eylül veya ekimde londrada konferans verecek o zaman belleyi tanıtsalar 2012 ocak şubat gibi gelir bence

_ardaa

_ardaa

Üye
forumda ki eleman bu sene gelebilir diyor zaten anna v20 ile başladı şuan v22 var 23 24 diye gitmeyecektir tahminimce en stabil halini tutturup ki buda heralde v23 ile olur gibi ardından belle gelir diye düşünüyorum bilmem yanlış mı düşünüyorum.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
forumda ki eleman bu sene gelebilir diyor zaten anna v20 ile başladı şuan v22 var 23 24 diye gitmeyecektir tahminimce en stabil halini tutturup ki buda heralde v23 ile olur gibi ardından belle gelir diye düşünüyorum bilmem yanlış mı düşünüyorum.

evet haklısın anca belle nin üzerine stabilleştirmek için v32 felan olabilir

----------Eklendi @ 00:11:21 ---------- Yazıldı @ 00:09:38 ----------

yapariz demi:naughty:
bu konulari birlestirseler iyi olurdu.. Birinde video birinde resim var.. Ayri ayri..

yaparız yaparız :ehe:ehe kotasızada geçtim önüme gelen torrenti indiriyorum :D forumdada belle konuları videoları bide ramazanın güzelliği ohh yemede yanında yat :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,harika haberler varmış.Annayı kızgın kızgın beklerken bu haber biraz serinletti ortamı sanki:)

_ardaa

_ardaa

Üye
bu arada anna yavaş yavaş sunuculara yükleniyor 2 gün önce e6 için v22.14 yüklenmişti tüm ülkeler az önce de x7 için v22.14 yüklenmiş.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
marsharun

marsharun

Üye
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bu Belle Bizim Telefonlara Gelicek Mi? Yani Bazıları Şüpheli Bakıyor. Anlamadım.

_ardaa

_ardaa

Üye
heyecan iyidir ama fazlası kalbe zarar:kro2:

2 günde bir yüklense sunuculara 1 hafta 10 güne kalmaz tümü yüklenir heralde.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Ben bu güncelleme için para bile veririm :ehe

eç038

eç038

Üye
flash player desteği vermeli nokia.. bizim android kullananlardan ne eksiğimiz var ki çok görülüyo... ben belle ile buda gelir sanıodum :hih:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
flash player desteği vermeli nokia.. bizim android kullananlardan ne eksiğimiz var ki çok görülüyo... ben belle ile buda gelir sanıodum :hih:

belli olmaz.. Daha gelistirme surumu., hem baksana flash lite surumu bile yukselmemis.. Elbet bi planlari vardir..

_ardaa

_ardaa

Üye

flash zaten var, bu arada şirket politikası mıdır nedir kolay kolay flash güncellemesi gelmiyor adobe ile araları bozuk galiba, ama iyileştirmeler elbet yapılıyordur.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
beyler saçma bi soru olarak gelebilir ama bu videodaki telefon N8-01 olabilme ihtimali yok dimi hani adam onumu test ediyo felan ama ne bilim kasa değişik olmaz belkide n8-01 de diye düşündüm zaten adam N8-00 kullanıyo galiba forum bilgilerine göre neyse :hmmm negatif düşünmeye gerek yok :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:cool

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bide bu kilit ekranını merak ettim resim görünmüyo ?

Uruloki

Uruloki

Üye
@mustafakamikaze ne içtin kardeşim :D

Üst Alt