İşte Symbian Belle (Video eklendi!)

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
bnce anna bu ay sonuna kadar gelcek,belle de en fazla ekim de gelir,bu arada N8-01 ile ilgili kesin bi bilgi varmı?

uribaju

uribaju

Üye
belle seneye bu tarihlerde gelir

Uruloki

Uruloki

Üye
@armageddon sadece test verileri var o da sadece ekran çözünürlüğünün 960*540 olduğu yazıyor o kadar

nonamex

Üye
inşallah elop'u yavaş yavaş devre dışı bırakırlar da şu fandroidlerin dilinden kurtuluruz bizi o adam yaktı.

dediğiniz gibi bir fiyata gelirse o fiyata android killer olur resmen.

Nokia, N8'i alel acele, zayıf cpu ve oturmamış bir sistemle piyasaya sürdügünde elop daha yeni başa gelmişti..

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia, N8'i alel acele, zayıf cpu ve oturmamış bir sistemle piyasaya sürdügünde elop daha yeni başa gelmişti..

8 de takıldın sen zayıf dediğin 800mhz civarı 300mhz gpu ile desteklenmiş ama cpu batarya ömrü için saat hızı düşürülmüş, üstelik sadece oyunlarda değil gördüğün heryerde(menü, ev ekranları vs. yani kısaca gui diyebiliriz) gpu tarafından işleniyor, ha 1ghz olsa daha iyi olmaz mıydı elbette olurdu ama şuan için hiç sıkıntı yok işletim sistemi gpu'yu tam verimli kullanamıyor anna ile bu sorunu aşmışlar ve sanırım sende sızıntı anna yükleyip beğenenlerdensin.

nonamex

Üye
8 de takıldın sen zayıf dediğin 800mhz civarı 300mhz gpu ile desteklenmiş ama cpu batarya ömrü için saat hızı düşürülmüş, üstelik sadece oyunlarda değil gördüğün heryerde(menü, ev ekranları vs. yani kısaca gui diyebiliriz) gpu tarafından işleniyor, ha 1ghz olsa daha iyi olmaz mıydı elbette olurdu ama şuan için hiç sıkıntı yok işletim sistemi gpu'yu tam verimli kullanamıyor anna ile bu sorunu aşmışlar ve sanırım sende sızıntı anna yükleyip beğenenlerdensin.

En basitinden web tarayıcısı hala GPU hızlandırmayı kullanmıyor.1 ghz işlemci olsaydı gpu hızlandırmayı kullanmadığı halde takılmalar olmazdı.

Benim beklentim, donmasın, biraz daha hızlı çalışsın, reset atmasın, menu donmasın, ev ekranı geçişleri seri olsun yeterdi. Bu konularda beklentimi karşıladı.

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
En basitinden web tarayıcısı hala GPU hızlandırmayı kullanmıyor.1 ghz işlemci olsaydı gpu hızlandırmayı kullanmadığı halde takılmalar olmazdı.

Olurdu olurdu. :) gpu entegresi şart.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:cool bu annanin yandan yemisi.. Bence bu yil icinde cikar.. Ins. Oyle olur

ArMaGeDdOn_87

Üye
elde kesin bilgi yoksa N8-01 anca 7-8 ay sonra çıkar herhalde?

----------Eklendi @ 13:23:17 ---------- Yazıldı @ 13:21:11 ----------

bu arada bellenin gelcek seneyi bulcağnı zannetmiyorum,bulursa eğer nokianın işi zor..

marsharun

marsharun

Üye

Yakında gsmarenada çıkar tam özellikleri, nokia böyle şeyleri saklamaya bayılıyor!

----------Eklendi @ 11:57:17 ---------- Yazıldı @ 11:55:47 ----------

Valla screenshotları paylaşan tester bu yıl gelcek diyo.

ben inanmıyorum bu yıl gelcegine. Annayı aylardır bekliyoruz hala gelmedi ve anna öyle büyük bir güncelleme değil( yani çok sistemi değiştircek birşey değil) fakat belle de görsellik değişimiçok fazla yani demek istediğim anna gibi bir güncellemeyi 8 ay bekleten adamlar belleyi kaç ayda getirirler acaba? En az bir senesi var bana göre. Ha inşallah nokia beni yanıltır hep bu lafı kullanıyorum şaşırtsın nokia bizi yanıltsın versn güncellemeleri kendi de toparlansın.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bu belle nin N8 gelceği demek oluyo galiba dmi ?

Uruloki

Uruloki

Üye
kesin bilgi çıkış tarihi yok fakat nokia birimleri arasında dosya yollarken xml kullanınca ve bu da yakalanınca N8-01 yakalanmış oldu

----------Eklendi @ 13:26:25 ---------- Yazıldı @ 13:26:07 ----------

evet öyle oluyor

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
ben inanmıyorum bu yıl gelcegine. Annayı aylardır bekliyoruz hala gelmedi ve anna öyle büyük bir güncelleme değil( yani çok sistemi değiştircek birşey değil) fakat belle de görsellik değişimiçok fazla yani demek istediğim anna gibi bir güncellemeyi 8 ay bekleten adamlar belleyi kaç ayda getirirler acaba? En az bir senesi var bana göre. Ha inşallah nokia beni yanıltır hep bu lafı kullanıyorum şaşırtsın nokia bizi yanıltsın versn güncellemeleri kendi de toparlansın.

Hocam belki de bunca zamandır belle ile uğraşıyorlardı hiç düşündün mü bunu? Anna'nın hemen arkasından gelir belki?

marsharun

marsharun

Üye

Hocam belki de bunca zamandır belle ile uğraşıyorlardı hiç düşündün mü bunu? Anna'nın hemen arkasından gelir belki?

Güzel yaklaşım fakat, madem anna hazır belleyle uğraşıyolar, ne diye annayı yayınlamıyolar turşusunu mu kuracaklar:-)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
aslında servera sızabilsek :D

Uruloki

Uruloki

Üye
server da tuttukları ne malum

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bence şu an serverda yüklü ama paylaşıma açık değil sence ne olabilir hasan abi?

Üst Alt