işte ilk Oyunum Olan KOMANDO'dan KISA BİR VİDEO.Sizce Nasıl.

Sponsorlu Bağlantılar

doquqan5

doquqan5

Üye
Kamerası varken cep telefonu kullanıyo, oyun parmaklarına göre hareket etmiyo, zaten ekranda tuşlar yok, eli ekrana deymiyo, eektrikler gitti dediği halde arkada ışık yanıyo ve video hemen bitiyo...

Çok normal değil mi
(h)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
:zuhaha::zuhaha: bak o ışığı farketmemiştim :D

doquqan5

doquqan5

Üye
:zuhaha::zuhaha: bak o ışığı farketmemiştim :D
Hey Allah'ım yaaa dalga geçiyo resmen

- - - Eklendi - - -

Yalnız sonda elini sağ tarafta yukarı doğru sürüyo ama videodaki ilerleme zamanını tutturamayınca videoyu kapatıyo :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

- - - Eklendi - - -

Yalnız sonda elini sağ tarafta yukarı doğru sürüyo ama videodaki ilerleme zamanını tutturamayınca videoyu kapatıyo :D
:eheİnşallah yanılıyoruzdur...

doquqan5

doquqan5

Üye
Ben de yanılmayı ve oyunun çıkmasını isteiyor olsam da herşey ortada dalganın kralını geçiyo

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Harbiden Epic Fail olmuş yani. İnşallah doğru diyordur arkadaş ve bu videonun belli kişilerin susması için yayınlamıştır. (Pek işe yaramamış ama)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben de yanılmayı ve oyunun çıkmasını isteiyor olsam da herşey ortada dalganın kralını geçiyo

Benim yaptığım gta da tam kafalıktı yani paylaştıktan sonra kendimden utandım ama pişkinliğe vurdum:kop:

• Beğen
Tepkiler: fatih54102
fatih54102

fatih54102

Üye
KONUM KİLİTLİ OLDUĞU İÇİN VİDEO EKLEYEMEDİM MECBUREN YENİ KONU AÇTIM EROL ARKADAŞA MSJ ATTIM AMA ACMADI HERALDE MÜSAİT DEYİLDİ GÖRMEDİ MSJ,MI NEYSE KISADA OLSA HATASIZ Bİ DEMO HAZIRLADIM N8,de OYUN İÇİNDE HAREKET TUŞLARI YOK DİYE SORAN OLUCAKTIR TUŞLAR GÖRÜNMÜYOR AMA HAREKETİ ALGILIYOR EKRAN O ŞEKİLDE ALGILADI ASIL OYUNDA TUŞLAR ORJİNAL HALİYLE OLUCAKTIR.VE İLERİKİ GÜNLERDE OYUNDAN DAHA UZUN SÜRELİ VİDEOLAR PAYLAŞICAM.
Videoya biraz dikkat ederseniz videonun gerçek olmadığını anlarsınız.
Ayrıca symbian model telefonlar o modelde silahı modelleme olarak kullanamaz.
Bakın mesela burada da aynı taktik var.
Ancak tam olarak emin değilim.

SheFy

SheFy

Üye

- - - Eklendi - - -

yeminle aynisini dusundum ama yazmadim :D eger boyle bi oyun cikarsin bikini giyecem.... saka saka :DDD

fatih54102

fatih54102

Üye
Haha tekrar izledim de fena işletmiş bazı arkadaşları.
Eğer gerçekten yaptıysa ki %99 yapamadığına eminim oyunun bu taslak haline yine bu konuda paylaşsın.
Eğer yalancı değilse de bu yorumuma cevap verir zaten.

aslankaplants

aslankaplants

Üye
ben de farkettim resmen fail olmuş

ama oyun olursa iyi olur sonuçta bir emek harcanıyo ve saatlerce zaman ayırılıyo(tabii doğruysa)

fatih54102

fatih54102

Üye
ARkadaş böyle fail görmedim ben ya.
Hud yok bir şey yok.
Şimdi tahminlerimizi listeleyip bu konuyu ve R58 i şikayet edelim:

1. Tahmin : Bu oyunu Converter kullanarak yaptı. Ancak bu tahmin direk çürür çünkü converter mecburen oyunda HUD ekler.
2. Tahmin : Kaynak kodları portladı. Bu tahmin de direk çürür çünkü hiçbir açık kaynak kodlu bu şekilde oyun yapım programı yoktur.
3. Tahmin : Öğrenim durumunu ve açtığı konularda bir genelleme yaparsak; başkasının çalışmasını çaldı. Bundan emin değilim ama büyük ihtimal çalmamıştır.
4. Tahmin : Arkadaş Maxicep le alay etmek veya kendisinin her şeyi bildiğini zannetti.

Bu tahminlere göre böyle bir oyunu bırak yapmak taslağını hazırlamasını bile yapamaz.
Sizlerinde görüşlerini alalım arkadaşlar...
Konuyu silerse diye ss lerinizi almayı da unutmayın.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

yeminle aynisini dusundum ama yazmadim :D eger boyle bi oyun cikarsin bikini giyecem.... saka saka :DDD

Neyse suyunu çıkarayalım.Belki çıkar yani.Bu teknoloji dünyasında galiba imkansız diye bir şey yok:D

benighted

benighted

Üye
video yu dikkatlice izlediginizde fark edecksiniz karakter yukari asagi hareket ederken parmaklarda oyle hareket ediyor ancak saga sola hareket ettirirken tam tersine hareket ettiriyor hatta bir yerde karakterin hizina yetisemiyor ve olmasi gereken karakter parmaga gore hareket etmelidir ancak tam tersi oluyor ve parmaklar karaktere gore hareket ediyor... Vs vs vs herturlu bizler once umutlaniyoruz sonra asagilaniyoruz daha sonra kandiriliyoruz sonucta kendimize geliyoruz.

fatih54102

fatih54102

Üye
Neyse suyunu çıkarayalım.Belki çıkar yani.Bu teknoloji dünyasında galiba imkansız diye bir şey yok:D
Şuana kadar bu arkadaştan kat kat bilgili Symbian C++ yazılımcıları var. Yapsa onlar yapardı.
Adam daha C++ eğitimi görmemiş boş konu açıyor. Converter ile bir umudum vardı o da yalan zaten.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
  • Beğen
SheFy

SheFy

Üye
Doğruluk payı varsa eğer helal olsun bize kanıtlamaya çalışıp saatlerini harcıyorsa helal olsun. Şimdi ne oyunun çıkması kesin ne de çıkmaması. R58 yalancı deyip eleştirmek kızmak şimdilik doğru değil. Yalansa o zaman söyledğiniz herşeyde haklısnız. Şimdi eleştirmek doğru değil sadece bekleyin o süreye kadar. Şimdi eleştirenler yaptığını varsaysın. O zaman ö.dileyip geçecek misniz?

benighted

benighted

Üye

hocam biz de mumkun degil demiyoruz zaten ancak sende iyi biliyorsun ki arkadasin iddia ettigi oyunu yapmak bir kisinin cok az bilgiyle tek basina yapabiliecwgi birsey degil bu tur oyunlar onlarca kisiden kurulu ekipler tarafindan yapilan buyuk bir yapay zeka gerektiren oyunlar bunu kalkip fps creator den olusturup sonrada symbiana uyarlayamassiniz uyarlasaniz bile buyuk bir hayal kirikligi olur.ancak konunun ciddiyetinun dagilmamasi konusunda cok haklisiniz.

doquqan5

doquqan5

Üye
video yu dikkatlice izlediginizde fark edecksiniz karakter yukari asagi hareket ederken parmaklarda oyle hareket ediyor ancak saga sola hareket ettirirken tam tersine hareket ettiriyor hatta bir yerde karakterin hizina yetisemiyor ve olmasi gereken karakter parmaga gore hareket etmelidir ancak tam tersi oluyor ve parmaklar karaktere gore hareket ediyor... Vs vs vs herturlu bizler once umutlaniyoruz sonra asagilaniyoruz daha sonra kandiriliyoruz sonucta kendimize geliyoruz.
Kısacası konunun özeti bu .

doquqan5

doquqan5

Üye
Sinir fışkırıyo şu an benden de ban korkusuyla fazla oyum yapmaktan çekiniyorum...

Üst Alt