Hey Allah'ım yaaa dalga geçiyo resmenbak o ışığı farketmemiştim
![]()

Hey Allah'ım yaaa dalga geçiyo resmen
- - - Eklendi - - -
Yalnız sonda elini sağ tarafta yukarı doğru sürüyo ama videodaki ilerleme zamanını tutturamayınca videoyu kapatıyo![]()
İnşallah yanılıyoruzdur...Ben de yanılmayı ve oyunun çıkmasını isteiyor olsam da herşey ortada dalganın kralını geçiyo

Videoya biraz dikkat ederseniz videonun gerçek olmadığını anlarsınız.KONUM KİLİTLİ OLDUĞU İÇİN VİDEO EKLEYEMEDİM MECBUREN YENİ KONU AÇTIM EROL ARKADAŞA MSJ ATTIM AMA ACMADI HERALDE MÜSAİT DEYİLDİ GÖRMEDİ MSJ,MI NEYSE KISADA OLSA HATASIZ Bİ DEMO HAZIRLADIM N8,de OYUN İÇİNDE HAREKET TUŞLARI YOK DİYE SORAN OLUCAKTIR TUŞLAR GÖRÜNMÜYOR AMA HAREKETİ ALGILIYOR EKRAN O ŞEKİLDE ALGILADI ASIL OYUNDA TUŞLAR ORJİNAL HALİYLE OLUCAKTIR.VE İLERİKİ GÜNLERDE OYUNDAN DAHA UZUN SÜRELİ VİDEOLAR PAYLAŞICAM.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hey Allah'ım yaaa dalga geçiyo resmen
- - - Eklendi - - -
Yalnız sonda elini sağ tarafta yukarı doğru sürüyo ama videodaki ilerleme zamanını tutturamayınca videoyu kapatıyo![]()
eger boyle bi oyun cikarsin bikini giyecem.... saka saka
DD
yeminle aynisini dusundum ama yazmadimeger boyle bi oyun cikarsin bikini giyecem.... saka saka
DD

Şuana kadar bu arkadaştan kat kat bilgili Symbian C++ yazılımcıları var. Yapsa onlar yapardı.Neyse suyunu çıkarayalım.Belki çıkar yani.Bu teknoloji dünyasında galiba imkansız diye bir şey yok![]()
Neyse suyunu çıkarayalım.Belki çıkar yani.Bu teknoloji dünyasında galiba imkansız diye bir şey yok![]()
Neyse suyunu çıkarayalım.Belki çıkar yani.Bu teknoloji dünyasında galiba imkansız diye bir şey yok![]()
Kısacası konunun özeti bu .video yu dikkatlice izlediginizde fark edecksiniz karakter yukari asagi hareket ederken parmaklarda oyle hareket ediyor ancak saga sola hareket ettirirken tam tersine hareket ettiriyor hatta bir yerde karakterin hizina yetisemiyor ve olmasi gereken karakter parmaga gore hareket etmelidir ancak tam tersi oluyor ve parmaklar karaktere gore hareket ediyor... Vs vs vs herturlu bizler once umutlaniyoruz sonra asagilaniyoruz daha sonra kandiriliyoruz sonucta kendimize geliyoruz.