SymbianHacker
Kapalı Hesap
bizene androide geçmenden.?
sana diyen yok zaten

bizene androide geçmenden.?

Kardeşim şu ana kadar konuya katılmak pek istemezdim ama R58 uslubunu değiştirmeni tavsiye ediyorum. Senin laubali kanuşman öbür arkadaşların senden ve iddialarından şüphelenmesine neden oluyor.
avukatlık yapsana sen iyi olur nasıl konuşucamı sana sormam gerekmiyor dimi illada kilit istiyorsan anahtarcılarda var ordan al vur bi yere kilit.
- - - Eklendi - - -
sen nee kadar kibarsın öyle.maşallah
- - - Eklendi - - -
o zaman sen hiç kaba insan görmemişsin
- - - Eklendi - - -
hıım yakışır nede olsa kendi kararın.
valla video gelmeyeceği için sorun yokbu arada oniki buçuk saatin kaldı birader
Arkadaşım oyunun gelip gelmeyeceğine iddaa mı oynadın? veya para mı verdin bu oyun için arkadaşa? Gelirse çok güzel olur ve hep birlikte oynarız, gelmezse de birşey kaybetmeyiz.
Neden bu kadar kırıcı ve eleştirici konuşuyorsunuz ki?
Akinorta nın da dediği gibi sen eleştirilere takılma R58. Umarım en kısa sürede halleder bizlerle videonu paylaşırsın. Oyunu da bence ucuz da olsa markette ücretli olarak koy derim. Kısa demo versiyonunu da ücretsiz olarak eklersin.
bak benim de 4 uygulamam var şimdi bana sallama lan veya hani lan nerde yalancıya bak felan derseniz umursamadığımıda belirteyim..
Bu uygulama yazmak basit ama senin öğrendiğin bu basit aplikasyon yazma olayı bunlarda kullanılamaz şu anda hepimizin gözünde kendi çapında bişey deneyen yaparsa iyi olcak yamazsa da bizene durumundasın....
Bu kişileri susturmak için senin bazı örnekler koyman lazım....
Bu oyunu klavye-mause-en az 1gb ram kombinasyonuyla 5 saniyede bitirirsin ama bizim istediğimiz acaba bu oyun telefonda nasıl performans gösteriyor...
Lütfen bizi umutlarla doldurmak yerine tatmin edici şeylerle doldur ki bizde böyle yazmayalım....
Bu gün bu videoyu koymazsan rezil olacağını sende biliyorsun ama en azından buraya da ya olmadı, problem var veya çalışmıyor de...
Ayrıca gerçekten çok laubali konuşuyorsun
Hak verdiğin için
.nokta

benighted'ın yorumunu oku ondan sonra konuş tamammı kardeşim aynısını bidaha yazmaya gerek yok![]()