İşte GT-S5233W Yeni Tema(lar) (1Firmware+1Patch=6Tema)

Sponsorlu Bağlantılar

kasirga01

Üye
kardeş Linkleri yenilermisin sana zahmet

tuna2sasmaz

Üye
sitelere girmiyor

my_mortal

Üye
multiloaderde boot ekranında W ların üzerinde çizgi çıkması normalmi?

my_mortal

Üye
tamam hallettim ama bi sorun var res klasörünü hafıza kartına attım. telefon açılırken android yazısı çıkıyor ve mavi bar dolmadan tuş kilidine basıyorum ancak telefon direk açılıyor ve menü ingilizce ne yapabilirim yardım ?

adilll4

Üye
kardeyim linkler ölü ama ne yapcaz peki?
hemde hepsi....=-:(

adilll4

Üye
arkadaşım linkler ölü ya ne yapcaz ?
yenileye bilir misiniz?

LeqendSwat

Üye
Kardeş patch linki ölmüş

LeqendSwat

Üye
Kardeş lütfen linkleri yenile !!!! Patch lazım bana birde orjinal firmware

lovelyeyes64

lovelyeyes64

Üye
arkadaslar ben yeni samsung c3303 diye bir telefon aldım ama arama geldiğinde dokunmatıkten degilde aşagıdaki tuşlardan cevaplama yapabılıyorum.ben istiyorum ki dokunmatıkten açılsın....acil yardımmm

TEK_1R

mc_hakans

Üye
Arkadaslar samsung s8000 jet var ona da tema yapabılıyormusunuz ?

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Emegine saglik dehset

crazy_hoo

crazy_hoo

Üye
beyaz ekrana tam olarak bi çözüm yok sanırım kimse yardımcı olmamış ama şunu söyleyim orjinal firmware yükleyip bidaha denicem telefon bi daha açılmazsa konuyu açan arkadaşa sesleniyorum pm den bana mesaj atsın adresini evine göndericem telefonu...!!! herşey tamam eyvallah da res klasörünün ne zaman atılacağını hiç söylememişler. herneyse ulaş arkadaşım sen bana adres bilgilerini ver ben telefonu bizzat ellerimle getirip sana teslim edicem...!!!!

- - - Eklendi - - -

hala beyaz ekran geliyo, telefona da kopyaladım karta da attım klasörü bi şeye yaramadı, senin verdiğin temanın da açtığın konununda........................................................................................................................................................................................................................!

ümitbaba

Üye
kardeş multiloederden o dediğini yaptım amss donload ederken error werdi ve telefon normal acılıyomu die kontrol et demişin bi edelim dedik telefon acılmıyo hiç bir şekilde ses kısma +kilit açma+tel açma kapamada olmuyo napcam şimdi ben.!!1

fredomxll

Üye
****** port open error! hatası ne kardeşm yardım et :(

eminalp_64

eminalp_64

Üye
linkleri raidspehere upload etsen 4 shared ii değill :vur

- - - Eklendi - - -

rar pas ne

olur be

Üye
yaa ben yapamıyorum nolur yardım