İşte cehennem işte Cim Bom

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
Burak aslen sağ kanat oyuncusudur.trabzonda patlama yapınca kral oldu.bazen çok çıldırtıyor yetersiz bana göre

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kendini yere atma huyunu kac maçtır görmüyorduk. Ama dün ki pozisyonda harbiden benide saydirdi kendisine.

Karabük maçında da aynı şovu yaptı Sercan'cım ...:)
Adamın kanına işlemiş emek çalmak ...

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
burak yetersiz bencede.ona atilan toplar önü kapaliysa ölüyo resmen

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
atıyomu atıyor kazanıyomuyuz kazanıyoruz burak olmasaydı 0 çekmiştik şampıyonlar liginde

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
burak olmasaydi buragin yerine kaliteli biri alinsaydi kacirdiklarimizida atardik.belki en basindan zorluk cekmezdik

- - - Eklendi - - -

tabi bu benim dusuncem.herkesin dusuncesi kendine

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Anlaşılan burak konusunda yanlız değilim ...
Ben başta karakterine bakıyorum . Saha içinde gol atabilir öyle ya da böyle . Ama saha için de karaktersiz olduğunu , rakiplerinin emeklerini çaldığını tüm sporseverler görüyordur ...
Arkadaş her pozisyonda adam kendini yere atar mi, hakemi kandırmaya çalışır mi?

ssercan

Üye
Ben sahada karaktere bakmam. Eğer Burak 5de 3 atsa basımın tacı yaparim. Bana kazandırıyorsa gerisi bos.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İyi de adamın kapasitesi o hacı .
Fazla birşey beklememek lazım . :)

ssercan

Üye
Yok benim zaten Burakdan fazla beklentim. Budur ulaşacağı son performans Burak'ın. Katlanacaz adam gibi forvet alınana kadar artık :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Aynen .
Umut ta aynı şekilde . Becerikli forvet değiller .

ssercan

Üye
Umut yine iyi. Bütün kafa toplarını alır indirir. 90 dakika baskı yapar defansı yorar. Buraka nazaran top sürer,pas verir. Tek eksiği var bitiriciliği yeterli değil. Ama bu ene iyi performans gösteriyor seviyorum Umutu.

- - - Eklendi - - -

Umut yine iyi. Bütün kafa toplarını alır indirir. 90 dakika baskı yapar defansı yorar. Buraka nazaran top sürer,pas verir. Tek eksiği var bitiriciliği yeterli değil. Ama bu ene iyi performans gösteriyor seviyorum Umutu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...