Kartal modaya uydu: 0-1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Kartal modaya uydu: 0-1
[h=2]Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, evinde Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu. Sivasspor'un golünü 61. dakikada Aatif Chahechouhe kaydetti. Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybettiği haftada, eline geçtiği büyük avantajı değerlendiremedi.[/h]
Beşiktaş İnönü Stadı'nı yaklaşık 16 bin kadın ve çocuk taraftar doldurdu. Maça ev sahibi ekip başladı. 5. dakikada Olcay’ın ara pasında ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Holosko’nun dönerek şutunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

14. Chahechouhe’nin sol çaprazdan yerden sert vuruşunda, kaleci McGregor’un kontrol edemediği top kaleye paralel şekilde gitti. Savunma daha sonra meşin yuvarlağı taca attı. 37. dakikada Erman’ın sağ çaprazdan yerden şutunda, top yandan az farkla auta gitti.

44. dakikada Erman’ın kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

İkinci yarıya Sivasspor daha hızlı başladı ve dakika 61'de Aatif Chahechouhe ile deplasmanda 1-0 öne geçti. Beşiktaş'ın kulladığı frikik Sivasspor barajından geri barajdan döndü. Uğur Boral ve Manuel Fernandes topu uzaklaştırmak isterken Fernandes'in suratına çarpan top Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe'nun önüne düştü. Aatif Chahechouhe yaklaşık 40 metre ilerledi ve McGregor'un bacaklarının arasından topu filelerle buluşturdu: 1-0.

Maçın kalan dakikalarından da gol sesi çıkmadı ve Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybettiği haftada kendisi de puan kaybederek büyük bir avantajı eliyle itti.

Taraftar ve Q7 olsaydı

Tam 12 puanlık maça çıkan Beşiktaş, İnönü’de hüsrana uğradı. Sivas karşısında bayan ve çocuk taraftarlar önündeki maçta tribün avantajını da yeterince kullanamayan Aybaba’nın ekibi, kilitlenen maçta skoru değiştirecek yıldızdan da yoksundu. Antep’ten sonra sahasında da üç puan bırakan Kartal’da herkes aynı soruyu soruyor. Quaresma ve taraftarlar olsaydı sonuç ne olurdu!

Kanatsız uçulmaz ki!

Beşiktaş, şampiyonluktaki rakiplerinin puan kaybettiği haftayı kayıpsız geçime adına sahaya çıktı. Kartal, ilk yarıda kayıpları oynadı. Aybaba Fernandes’i forvete yakın oynatınca orta alanda boşluklar yaşandı. Necip’in yalnız kaldığı bu bölgede Veli silik kaldı. Böyle olunca da orta sahadan kolay atağa çıkan Sivas, tehlikeler yaşattı. Beşiktaş’da asıl sıkıntı ise kanatlardaydı. Sağda Holosko, solda ise Olcay kaybolup gittiler. Koca ilk yarı boyunca her iki takım adına da net gol pozisyonu çıkmadı. Zevksiz geçen devrede iki ekip de soyunma odasına adil sonuç ile girdiler. Beşiktaş’ta böyle sıkışan maçları açacak ‘çilingir’ oyuncu eksikliği öne çıktı. Bu da akıllara ilk olarak Q7’yi getirdi!

Asist Uğur’dan

İkinci yarı öne geçme adına oyun kontrolünü ele geçiren Siyah-Beyazlı ekip final vuruşlarda etkisiz kaldı. Rakip Sivas ise kontrataklarda golü düşünüp daha çok savunmada kaldı. Bir de ikram paslar eklenince ekmeğine yağ sürüldü! Nitekim Kartal gole giderken, topu ağlarında gürdü. Kazanılan serbest atışta baraj yakın olduğu için seken topu Fernandes almak istedi, Uğur’un gereksiz araya girmesi ile topu önünde bulan Aatıf topu İskoç kalecinin altından ağlara bıraktı: 0-1. Golden sonra, Batuhan’ı oyuna alarak forveti çiftleyen Kartal, gol üstüne goller kaçırdı ve maçı kaybetti.

Orhan Yıldırım


Coşku ve hüzün


Beşiktaş ile Sivasspor arasındaki maçı, Siyah-Beyazlılar’ın cezası sebebiyle sadece kadın ve çocuklar İnönü Stadı’nda izleyebildi. Rakip takım taraftarlarının da geldiği mücadelede renkli görüntüler vardı. İkinci yarısı ilk devrenin aksine daha tempolu geçen mücadeleyi yaklaşık 10 bin futbolsever takip etti. Formalarını giyen, atkısını kapan Kara Kartal’ın dişileri, İnönü’de erkekleri aratmadı. Kaybeden Beşiktaş olsa da, ev sahibinin tribünleri son ana kadar tezahüratlar ve marşlarla takımlarına destek verdi. Devre arasında son dönemin popüler şarkısı Gangnam Style’ın statta çalınmasıyla, bazı seyirciler danstaki marifetlerini sergiledi! Bu arada hayatını kaybeden Neşet Ertaç ve şarkıcı Berkant da unutulmazken, terör de, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sesleriyle lanetlendi.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Beşiktaş her sene olduğu gibi bu sene de hüsran yaşatacak, bu sene de taraftarını kahredecek gibi gözüküyor ...
Kısacası aynı tas aynı hamam Beşiktaş ...
 
haltie

haltie

Üye
Yensek sasardim bütün rakipler kaybetmiş. Yenen gol saçmalık zaten şanssız goller yiyoruz.

Kadro ortada beşiktaş yeni bir yapılanma sürecinde böyle sonuçlar olabilir uzun vadede başari bekliyoruz zaten bu gençler çok iyi olacak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt