İşte cehennem işte Cim Bom

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
İşte cehennem işte Cim Bom

Galatasaray tam 19 yıl sonra bir kez daha Manchester United’a kâbusu yaşattı. 93’te 0-0 sona eren mücadelede İngiliz ekibinin üstüne taraftarıyla birlikte çullanan Sarı-Kırmızılılar bu kez daha kalabalıktı! Aslan yeni madebinde yaklaşık 52 bin taraftarıyla, başta Sir Alex Ferguson olmak üzere Ada’lılara eski anılarını hatırlattı. İlk dakikadan itibaren Manchester’lı oyuncuları ıslıklayan, kendi oyuncularını cesaretlendiren tribünlerin maç öncesindeki şovu da gözdağı verecek boyuttaydı. Pegasus tribününü tamamen kaplayan bir koreografi gösterisi yapılırken, mesaj çok açık ve netti: “No mercy will be shown” (Merhamet gösterilmeyecek)

Sesleri kısılana kadar...

Tribünler maç sonunda ise haklı sevinç yaşadı. Futbolcular kadar enerji harcayan, sesleri kısılana kadar bağıran taraftarlar zaferi doyasıya kutladı.

• Beğen
Tepkiler: alaStar, .Murat. ve nazlican

.Murat.

.Murat.

Üye
hiç susmadı taraftarımız hepsini tebrik ediyorum

nazlican

Üye
GALATASARAY aşkı başka yha her seferinde gurur duyuyorum BURAK aşkı da başladı içimde şimdide :D

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
paradox07

paradox07

Üye
Buraktan nefret etmeye başladım ben de artık :) hele şu karabük maçından sonra.adam ayağında top tutamıyor yav.sadece defansın arkasına top atarlarsa o zaman gol atabiliyor.yetenek namına bi şey yok.beleşçi resmen.

CABBAR

CABBAR

Üye
Beleşçi bende sevmiyorum onu :) yalnız taraftar iyiydi maçta

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Buraktan nefret etmeye başladım ben de artık :) hele şu karabük maçından sonra.adam ayağında top tutamıyor yav.sadece defansın arkasına top atarlarsa o zaman gol atabiliyor.yetenek namına bi şey yok.beleşçi resmen.

sen nefret et adam atıyor şampıyonlar liginde kazanıyoruz krallıkta 5 gol le ronaldo ve messi ile ilk 3 te |-)

nazlican

Üye
Sonuçta atabiliyor hemde ne kafalar vurarak tabi bu maçta melonun payı çok büyük ama adamda atıyor

paradox07

paradox07

Üye
Evet taraftara laf yok da burak bu kadar beleş gol atıyo,sonra değerleniyo.takımda kaç tane ondan daha iyi olan adam var...işte buna çok kızıyorum ben.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Beleşçi bende sevmiyorum onu :) yalnız taraftar iyiydi maçta

adam atıyor kazanıyoruz siz sevmeyin beleşçi olsun varsın atsın ve kazanalım

finale gitsek kupayı kazansak burak atsa golleri kupaya sevinmessiniz burak için beleşçi dersiniz siz

- - - Eklendi - - -

Evet taraftara laf yok da burak bu kadar beleş gol atıyo,sonra değerleniyo.takımda kaç tane ondan daha iyi olan adam var...işte buna çok kızıyorum ben.

neresi beleş yahu melo vurdu korner oldu geldi çaktı kafayı

nazlican

Üye
zaten fatih terim burağı oraya niye koymş pas versinler gol atsın diye

paradox07

paradox07

Üye
sen nefret et adam atıyor şampıyonlar liginde kazanıyoruz krallıkta 5 gol le ronaldo ve messi ile ilk 3 te |-)

bizim sınıfta bi çocuk vardı,maç yaparken kalecinin ağzında beklerdi,pas alır gol atardı ve gol kralı olurdu :) demek istediğim şu:takımda buraktan yetenekli birsürü adam var,onlar hak ederken bunu burakın almasına karşıyım.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi

bizim sınıfta bi çocuk vardı,maç yaparken kalecinin ağzında beklerdi,pas alır gol atardı ve gol kralı olurdu :) demek istediğim şu:takımda buraktan yetenekli birsürü adam var,onlar hak ederken bunu burakın almasına karşıyım.

valla ister beleşçi olsun ister top tutamasın adam atsın biz kazanalım atıyomu atıyor beleş yada değil kazanıyomuyuz kazanıyoruz ben olsam böyle goller atsın asla çıkarmam adamı
beleşçi falan ama atıyo golleri ve kazanıyoruz

paradox07

paradox07

Üye
Evet biz beleşçi deriz çünkü doğruyu söylüyoruz.bu kafa golü için beleşçi demedim ben.eğer karabük maçını izlemişsen dediğimi çok rahat anlarsın.

CABBAR

CABBAR

Üye
Teker teker gelin :). Kardeşiz biz kavga etmeyin:)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Evet biz beleşçi deriz çünkü doğruyu söylüyoruz.bu kafa golü için beleşçi demedim ben.eğer karabük maçını izlemişsen dediğimi çok rahat anlarsın.

valla reyiz ben son noktayı koyarım ister beleşçi ister değil adam atsın biz kazanalım beleş golleri atsın ilerde top beklesin çalıma girmesin ama gol atsın kazanalım :bye2:

paradox07

paradox07

Üye
zaten fatih terim burağı oraya niye koymş pas versinler gol atsın diye

forvet dediğin adamda biraz top tutma kabiliyeti olur ki pas verdiklerinde topa şışıp batırmasın.adama pas veriyolar,burak defansı geçmeye çalışıyo ama bi bakıyoz top defansta.yok böyle bi şey ya.

nazlican

Üye
olduu o zaman pas verdikleri zaman yok abi bn gol atmayım pas verdiniz diye top gelrse o zaman atarımmı desin... adam kral valla

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
olduu o zaman pas verdikleri zaman yok abi bn gol atmayım pas verdiniz diye top gelrse o zaman atarımmı desin... adam kral valla

adamın dibisin :ehe top gelsin ayağına adam beleş geldi çalım atmadım gol atmayım desin

paradox07

paradox07

Üye
valla reyiz ben son noktayı koyarım ister beleşçi ister değil adam atsın biz kazanalım beleş golleri atsın ilerde top beklesin çalıma girmesin ama gol atsın kazanalım :bye2:

zaten istese de çalıma giremiyor.by

nazlican

Üye
her maçtada gösteriyor krallığını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...