İşte cehennem işte Cim Bom

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CABBAR

CABBAR

Üye
Gol atıyor amenna ama biraz da savaşmalı attığından fazla kaçırıyor

- - - Eklendi - - -

Daha çok atmasını istemez misiniz ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Gol atıyor amenna ama biraz da savaşmalı attığından fazla kaçırıyor

yapma böyle yapma adam girdiği posizyonların %90 nını atıyor %10 kaleci kurtarır topa vuramaz bunu herkez yapabilir

paradox07

paradox07

Üye
Tamam gökhan ve nazlı.görüşmek üzere.sıktı artık tartışma.zaten karabük maçını izleyen anlar.izlemediyseniz boşuna konuşmayın karşımda.

nazlican

Üye
CABBAR

CABBAR

Üye
Huoop sakin :)

nazlican

Üye
güle güle :) :bye2:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Tamam gökhan ve nazlı.görüşmek üzere.sıktı artık tartışma.zaten karabük maçını izleyen anlar.izlemediyseniz boşuna konuşmayın karşımda.

burak karşıtımısın kazanmamızı istemiyomusun kardeşim sen nesin fenerlimisin adam karabuk maçında takım olarak kötüydük bunu fatih terimde söyledi daha tutturdu karabük maçı ne alakası var adam şampıyonlar liginde atıyor ligin telafisi olur ama şampıyonlar liginin telafisi olmaz

paradox07

paradox07

Üye

çalıma girmeye ne gerek varki top ayağına gelyr demekki adamın kabiliyeti yeteneği bu :) teknik farkı diyelim ;)

topta ve burakın ayağında mıknatıs mı var da geliyor top ona?teknik falan değil saçmalama.ortasahaya boşuna adam koyulmuyor.oyun kursun ve forvete pas versin diye.burak da ta orta sahadan getirmiyor topu.zaten getiremez de.eğer gerçekten emek görmek istiyorsanız orta sahanın emeği çok bu işte.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tarışmaya değmez adam burak sempatizanı heralde karabük maçını örnek gösteriyor adam atsın biz kazanalım

paradox07

paradox07

Üye
burak karşıtımısın kazanmamızı istemiyomusun kardeşim sen nesin fenerlimisin adam karabuk maçında takım olarak kötüydük bunu fatih terimde söyledi daha tutturdu karabük maçı ne alakası var adam şampıyonlar liginde atıyor ligin telafisi olur ama şampıyonlar liginin telafisi olmaz

ben galatasarayliyim.konuyu neden saptiriyorsun.ben fenerliyim demedim ki.sadece burak hak ettiği değerden fazlasını alıyor iddiasında bulundum.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar tarışmaya değmez adam burak sempatizanı heralde karabük maçını örnek gösteriyor adam atsın biz kazanalım

en yakın maç o yüzden onu gösterdim.diğer maçlara bak o zaman.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi

ben galatasarayliyim.konuyu neden saptiriyorsun.ben fenerliyim demedim ki.sadece burak hak ettiği değerden fazlasını alıyor iddiasında bulundum.

golleri atsın yeterki gol atıyormu atıyor beleşçi veya değil kazanıyomuyuz kazanıyoruz konu bitmiştir

paradox07

paradox07

Üye
Neyse tamam kardeşim.kırdıysam sizi helal edin hakkınızı.

Kdr05

Kdr05

Üye
Haha çok komik ya. Adam şampiyonlar liginde 5 golle gol krallığında. Geçen sezon 33 golle gol kralı olmuş, keza bu sene yine ligde gol krallığı yarışında var ama adam için söylenen şey beleşçi. Böyle mi beleş, Kusura bakmayın ama böyle bi adam için beleşci demeyin harbiden de çok komik.

• Beğen
Tepkiler: nazlican

ssercan

Üye
Burak bende sevmem her mac deli eder. 5 tane yakalar 1 tane atar. Kendi kosu yoluna degil takım arkadasinın kosu yoluna hareket eder. Ofsayta takılır. Gereksiz yerlerden süt atar. Top sürmeyi bilmez. Ama o da Hamit gibi(Hamit asist yaparak) 1 tane atar macı kurtarır.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sercan bir tane de ben ekleyeyim ...
Çok fazla kendini yere atıyor ( dün ki maçta bunu bir kez daha kanıtladı) ., rakiplerinin emeğini çalıyor ... Bu yüzden millete çok fazla antipatik geliyor ...

onurca06

onurca06

Üye
Çok güzel bir atmosfer vardı herşey mükemmeldi istediğimiz 3 puanı da aldık daha ne olsun..

ssercan

Üye
Kendini yere atma huyunu kac maçtır görmüyorduk. Ama dün ki pozisyonda harbiden benide saydirdi kendisine.

arslansem

arslansem

Üye
Burak'ı sevmiyorum seveceğimi de zannetmiyorum.iyi bir yabancı forvet şart

alaStar

alaStar

Üye
Burak candırve bu burakın form tutmamış halidir tam formuna ulaştığında bakalım ne diyeceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...