Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbul kızlar buluşması yapmayı düşünüyoruz
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Solamente
Üye
bıdık seni konuyu beni aydınlat bakim
elmyra
Üye
Konu Sahibi
BU konunun içinde tabi ki bıdıkta sayılmayacak
dreamboys69
Üye
@rzu buluşma yerini pm ile gelcek olanlara bildirmende fayda var,yoksa misafirleriniz olabilir
bu arada kızlar arasında olmasaydı bende katılabilirdim ama malesf kızlar arasında oldugu için hiççç umrum değilll
Konu açılmış ve ben de yorumda bulundum Zaten bu bayanlar yorumumun burada olmasından rahatsız olsalardı çoktan kovalarlardı beni, onlar çok şekerdirler çok tatlıdırlar ama kafaları bozulunca affetmezler
Hele elmyra... İnsana lanetlenmiş hissini verdirebilir
Ben en azından bilerek, isteyerek, iradem yerinde olarak girdim de yorum yazdım konuya. Baksana, sen maşallah kızlar buluşuyor yazısını görünce kendini kaybetmişsin.
Ben kimim Neresi burası? Ne zaman geldim ben buraya s
Moyeee...
Solamente
Üye
alemsiniz yaa valla didişin didiin bize malzeme çıkıyo
Zaten bu bayanlar yorumumun burada olmasından rahatsız olsalardı çoktan kovalarlardı beni, onlar çok şekerdirler çok tatlıdırlar ama kafaları bozulunca affetmezler
Hele elmyra... İnsana lanetlenmiş hissini verdirebilir
ee... ne zaman buluşma.
gelemiyorsak; aranıza bayan üye ajan' da sokamıyacak kadar çaresiz değiliz.
teknolojide bayagı gelişti zaten. aman paparazzilere dikkat
Yoo
Ben o lanetlenmiş hissini hissedenler arasında olmadım hiç, olmam da
Ama küsülen adam oldum Ki ona karşı da pek savaşılmıyor
elmyra
Üye
Konu Sahibi
anlasılan hafta içi olduğundan kızlar gelemeyecek bu buluşmaya buda demek oluyor ki biz yasminozla buluşup güzel vakit gecirecez ve buluşma alanına konuda acmaya gerek yok
biz yasminozla aramızda anlaşıp buluşuruz