İstanbul kızlar buluşması yapmayı düşünüyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
İstanbul kızlar buluşması yapmayı düşünüyoruz
evet arkadaşlar Yasminozla istanbulda kızlar buluşması yapmayı düşünüyoruz kimler gelecek demiyorum tabiki sadece kızlar gelecek

bunun için kız olmak, :bud: :bud:
etek giyiyor olmak ve :D :D :D
hafta içi izin kullanabilecekler tercih nedeni olacaktır (püüüfff sankii işe alacam):D :D :D

neysee kimler gelmeyi düşünüyor( buluşma kasım ayında Allahtan bişey cıkmassa benim izin zamanımıı benim maas zamanımı bekliyoruz) :D :D :D

isimlerii alalımmm :nono::nono::nono:

Buluşma zamanı ve yeri bellli olduğunda konu ayrıca ilgili kısıma acılacaktır

Yasminozz

Yasminozz

Üye
aaa benim niye haberim yok böyle bi buluşmadan... :P: :P: :P: :P:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:ehe :ehe :ehe :ehe :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Erkekler basmasın orayı?.. :kop::kop::kop:
Şaka bir yana eğer gerçekten aranızda bir buluşma yapmak istiyorsanız ve sizi bunu yapmaya iten bazı çekinceleriniz varsa(haksızsınız diyemeyeceğim) buluşma gününü veya yerini gizli tutmanızda fayda var :oke:
Fotoğrafları merakla bekliyoruz! Eğlenceli olacağa benziyor :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ben fotoğraf çektirmekten nefret ederim...elmyra bilir...di mi elmyra... :P: :D :D :D

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
Şaka bir yana eğer gerçekten aranızda bir buluşma yapmak istiyorsanız ve sizi bunu yapmaya iten bazı çekinceleriniz varsa(haksızsınız diyemeyeceğim) buluşma gününü veya yerini gizli tutmanızda fayda var :oke:

erkekler gelebilir ama etek giyme sartı var giyecek varsa gelsin :ehe:ehe:ehe:ehe
buluşma yeri ve günü tabiki gizli tutulacak en son pmlerle yada msnlerden anlasacağız

fotoğrafa gelince daha cokk beklersinnn yasminozla ben pek fotoğraf cektirme taraflısı değiliz

veee

bu buluşma olur mu bilmemm bak yasminoza daha simdidennn yan çizdi :islik:islik:islik:islik

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Çizmez çizmez gelir :)
Ben söyleyeyim, size olan merakını dindirmek uğruna etek bile giyen çıkabilir :ehe
Tamam gittiğiniz yerleri çekin siz de :ehe Sizi merak etmiyorduk zaten, nereye gittiniz onu merak ediyoruz biz!.. :islik

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
Ben söyleyeyim, size olan merakını dindirmek uğruna etek bile giyen çıkabilir :ehe
Tamam gittiğiniz yerleri çekin siz de :ehe Sizi merak etmiyorduk zaten, nereye gittiniz onu merak ediyoruz biz!.. :islik

bizde öyle düşünüyoruzzz zaten gittiğimiz yerlerii ve yediklerimizii cekipp koyacazzz :ehe:ehe:ehe:ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
ama ben hafta içi gelemem okul var ancak hafta sonu oda öğleden sonra:(

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
zaten öğleden sonra olacak 12 deyip 1:30 ta toplanılabiliyosan bize 2 deriz 4 de toplanabiliriz :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye

:ehe :D :D :D :D :D :D :D :D :D

gördün tabii fotolarımızı rahat rahat dersin merak etmiyoruz diye... :D

bende haftasonu diyorum burcu ama arzu tutturdu hafta içi olsun kimse gelmesin bi tek ben seni göriym diye... :P: :D :D :D

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
bende haftasonu diyorum burcu ama arzu tutturdu hafta içi olsun kimse gelmesin bi tek ben seni göriym diye... :P: :D :D :D

aslında sporsor bulabilseydik başkasıyla gelcektim sadece benle görüşmemiş olcaktın ama napalım buluşmaya sponsor bulamadık :ehe:ehe:ehe:ehe

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
erkekler buluşma günü basıyoruz buluşmayı:ehe

Solamente

Üye
Ya canımın içi ben hafta içi çalışıyorum ama yaa:agla
Gelmeyi ve seni tanımayı çok istiyorum hala bende msn nen de yok ve soner dediki Pınar abla sen Arzu ablaya benziyosun çok merak ediyorum seni ve yasminoz'u
İnşallah izin alabilirsem katılırım tabi alabilirmiyim çok zor bi ihtimal ama ne diyelim Umut fakirin ekmeğidir:(

elmyra

Üye
    Konu Sahibi
Ya canımın içi ben hafta içi çalışıyorum ama yaa:agla
Gelmeyi ve seni tanımayı çok istiyorum hala bende msn nen de yok ve soner dediki Pınar abla sen Arzu ablaya benziyosun çok merak ediyorum seni ve yasminoz'u
İnşallah izin alabilirsem katılırım tabi alabilirmiyim çok zor bi ihtimal ama ne diyelim Umut fakirin ekmeğidir:(

bende hafta sonu izin almamm imkansız gibi bişey çünki işe yeni girdim girer girmezde izin biraz apsürt olacakk sabahcı vardıyaya yazdırsam bile 3 te cıkarım buluşma yerine 5-6 o zamanda bişey ifade etmeyecek onun için hafta içi dedim

msn ye gelince istemedin ki vereyim hemen hemen coğu kişide var msn bulunmayacak bişey değil ban sonerde de var

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

Yani Kesin Ata'nın da Yorumu Vardır Dedim ve Yanılmadım..
O Kadar Bayanın İçinde Ne İşin Var Senin.. :ehe

Bu Arada Ben Ne Zaman Dalmışım Buraya.. :ss

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
fatihsagohiphop™;1082770' Alıntı:
Bugün, 14:11 de dalmışsın:ehe

Aydınlattın Beni Çok Sağol Fatihcim.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...